تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3710 از 4428 اولاول ... 271032103610366037003706370737083709371037113712371337143720376038104210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,091 به 37,100 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    اقا من از دست شاتل فرار کردم .
    مرکز مخابراتی چمران هستم و شرکت های زیادی سرویس نمیدن نه صبانت نه های وب
    مونده همین اسیاتک و پارس انلاین و مخابرات که مخابرات هم رو اعصابه
    شبانه حدود 3گیگ دانلود دارم
    پارس انلاین مثل شاتل محدود میکنه؟! یا این مشکلاتی که دوستان دارن همه بستگی به مرکز مخابراتی داره؟!
    پارس آنلاین مصرف شبانه رو محدود میکنه. خوبم محدود میکنه. کلا شبانه پارس آنلاین به درد نخوره حتی سایت ها رو هم به سختی باز میکنه. مزیتش روزانه بود که اونم گند زد توش همین چند وقت پیش. فعلا پارس آنلاین تو دوره اوجش نیست.

2. 2 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امروز از پارس آنلاین 2 بار بهم زنگ زدن... اولی که راحت گفت برو از صبا نت بگیر چون ما مشکل پهنای باند داریم. ولی دومی خیلی اصرار کرد که تا آخر شهریور صبر کن چون ما برای پهنای باند درخواست دادیم به زیرساخت و حتما برش میگردونیم به حالت قبل.

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

اتفاقا خیلی جالبه وقتی زنگ میزنم پشتیبانی یکم باش ور میره الکی میاد توی سیستم DNS عوض میکنه بعد یه دفعه سرعت از 60 میشه 900 در صورتی که همه میدونن که DNS فقط میتونه روی پینگ و پیج باز کردن تاثیر داشته باشه و چیزی به غیر از یک مترجم URL به IP نیست که این نشون میده این شرکت این کار رو میکنه وسیاستش کاملا عوض شده ......

توی ماه رمضون بم میگفتن پهنای باند کمه سرعتم 60 بود چند بار مودم رو ریست کردم سرعتم شد 900 که واضح بود یه باگ سیستم اکانتینگشون بود

به نظر من شرافت شاتل خیلی بیشتره که حداقل خودش میگه که برای شبانه fair use policy داریم نه اینکه هی بگن
    مشکل داره برطرف میشه تا طرف اصلا بیخیال دانلود شبانه بشه .....
    من همش بلوکم
    میگم که پاشو بریم صبانت !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

bilmazlar عزیز، این کاملا طبیعیه که با افزایش پهنای باند line attenuation بالا بره و SNR و SNR MARGIN بیاد پایین. کلا وقتی پهنای باند دیتا بالا میره نویز هم بالا میره. خطتون 16 مگابیت رو نمیکشه باید زنگ بزنین بذارن مثلا روی یه مقدار پایین تر (اگه دارن) وگرنه همون 9000 مگابیت خودتون.
    بله شما درست می‌گین. ولی خط من که ریت دانلودش بالا نرفته، پایین اومده. یعنی از 9000 تا رسیده به 2000 تا. خط من رو اگه روی 16مگابیت بسته بودن، با توجه به کشش قبلی خطم مثلاً می‌زد 12000kbps با snr 6 و atten 47 حرف شما درست بود. اما الآن ریتم از قبل هم کمتر شده. ضمن این که وضعیت آپ‌استریم که نه ریتش تغییری کرده و نه فرکانس‌هاش، هم به هم ریخته. قبلاً snr و atten آپ‌استریمم به ترتیب 24 و 17.5 بود. الآن شده 6 و 22. با تغییر پروفایل معمولاً آپ‌استریم نه نویزش نه میراییش تغییر چندانی نمی‌کنه. چون هم ریتش کمه و هم فرکانس‌هاش ثابتن تو ADSL2plus.

به نظر من کاش این کارو بکنن چون این به این معنیه که به اندازه ی پولت بهت سرویس میدن نه اینکه همه چی کشکی باشه و وقتی هم سرعت میاد/ میارن پایین دستت به جایی بند نباشه.
    بله. من همون پارسال که پارس‌آنلاین شروع کرده بود به 9مگ بستن خط‌ها گفتم که بهتر بود پارس‌آنلاین می‌اومد سرعت‌ها و سرویس‌ها رو پله پله با تفاوت قیمت تعریف می‌کرد تا هم انتظار الکی برای بعضی کاربرا ایجاد نشه و هم به قول شما کاربر هم اگه خطش مشکلی داشت بتونه یقه شرکت رو بگیره. فکر کنم فقط پارس‌آنلاینه که الآن از این سیستم برای سرویس دادن استفاده می‌کنه.

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من همش بلوکم
    من مطمئنم که پارس آنلاین شبانه رو اگه از 2 Gig بیشتر دانلود کنی محدودت میکنه. یکی از کارشناساشون گفت البته سیاستشون اینه که بگن این کارو نمیکنیم. من که البته با اینکه اصلا دانلود شبانه ندارم ولی کلا محدود بودم کل عمرم شبا.

8. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من همش بلوکم
    صبانت هم تا چند ماه پیش که سرویس 12 مگ نمیداد سیاستش محدودیت شبانه بود اینا واسمون نقشه کشیدن .......
    باور کن چند وقت دیگه گندش درمیاد البته شبی 20 گیگ واقعا وسوسه انگیزه راه قانونیش رو هم گذاشتن اولا نوشتن که شبانه تضمینی نیست و هیچ حقی واسه مشترک ایجاد نمیکنه ثانیا اسم سرویس هاشون تا 12 مگ تا 8 مگ و تا 6 مگ هست که بازم راه دررو دارن

10. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان یه مسیج برام اومد از تنظیم مقررات نوشت شکایت شما مردود شده ارسال درخواست تجدید نظر تا 3روز امکان پذیر است رفتم تو سایت شماره پیگیری رو زدم پایین نوشته درخواست تجدید نظر اول الان اگه اینو بزنم چی میشه؟من از شکایتم منصرف شدم میخوام کنسل بشه این گزینه رو بزنم یا نه؟

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام
    اقا من از دست شاتل فرار کردم .
    مرکز مخابراتی چمران هستم و شرکت های زیادی سرویس نمیدن نه صبانت نه های وب
    مونده همین اسیاتک و پارس انلاین و مخابرات که مخابرات هم رو اعصابه
    شبانه حدود 3گیگ دانلود دارم
    پارس انلاین مثل شاتل محدود میکنه؟! یا این مشکلاتی که دوستان دارن همه بستگی به مرکز مخابراتی داره؟!
    پارس نیا

13. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط motefarreghe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان یه سوال،من خطم شدید نویز داره سر خط با پارس چک کردم برام تیکت ثبت کرد،حالا به پارس زنگ زدم میگه از مرکز مخابرات مشکل نیست،میگه یکبار دیگه برو سر خط !!آخه مگه خرم یه کار رو چند بار انجام بدم مگه بیکارم،گفت شاید سیم کشی های از درب منزل تا مرکز مشکل داشته باشه.اگه من به مخابرات بگم با هزینه خودم عوض می کنه؟به مرکز مخابراتی زنگ بزنم؟اونجام زنگ زدم سریع می گه 17 را بگیر .بد جالبیش اینجا که سریع قطع می کنن.شکایت کنم ؟خیلی عصبانی ام
    ---------------------------------------------------------
    از طرف پارس زنگ زدن گفتن کارشناس میارن ببین چک کنن،دوستان پیشنهادی دارید من انجام بدم تا از دست نویز لعنتی خلاص شم؟من فقط به پهنای باند 4 مگ راضی ام تازه الانشم 2 مگ نویز خیلی خوب نیست
    SNR margin Upstream : 11 db
    Line Attenuation Upstream : 30 db
    SNR margin Downstream : 13 db
    Line Attenuation Downstream : 52 db
    روی 2 مگ

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله شما درست می‌گین. ولی خط من که ریت دانلودش بالا نرفته، پایین اومده. یعنی از 9000 تا رسیده به 2000 تا. خط من رو اگه روی 16مگابیت بسته بودن، با توجه به کشش قبلی خطم مثلاً می‌زد 12000kbps با snr 6 و atten 47 حرف شما درست بود. اما الآن ریتم از قبل هم کمتر شده. ضمن این که وضعیت آپ‌استریم که نه ریتش تغییری کرده و نه فرکانس‌هاش، هم به هم ریخته. قبلاً snr و atten آپ‌استریمم به ترتیب 24 و 17.5 بود. الآن شده 6 و 22. با تغییر پروفایل معمولاً آپ‌استریم نه نویزش نه میراییش تغییر چندانی نمی‌کنه. چون هم ریتش کمه و هم فرکانس‌هاش ثابتن تو ADSL2plus.

بله. من همون پارسال که پارس‌آنلاین شروع کرده بود به 9مگ بستن خط‌ها گفتم که بهتر بود پارس‌آنلاین می‌اومد سرعت‌ها و سرویس‌ها رو پله پله با تفاوت قیمت تعریف می‌کرد تا هم انتظار الکی برای بعضی کاربرا ایجاد نشه و هم به قول شما کاربر هم اگه خطش مشکلی داشت بتونه یقه شرکت رو بگیره. فکر کنم فقط پارس‌آنلاینه که الآن از این سیستم برای سرویس دادن استفاده می‌کنه.
    بله من اشتباهی فکر کردم نوشتین 16000. ولی این رو هم در نظر داشته باشین:

آره درست میگی من دقت نکرده بودم. فقط یه چیزی، وقتی خطتو بالا میبندن و SNR MARGIN میاد طرفای 6 و پایین تر، بعضی مودما خود به خود پهنای باندو کم میکنن تا SNR MARGIN بیاد بالاتر برای جلوگیری از قطع و وصلی .. ممکنه مشکل ش همین باشه. این عددو تو مودم های Zyxel میدونم میشه تعریف کرد واسه مودم ولی Default روی 6 هست.

من خودم تجربه اینو داشتم اون موقع که خطم نویز داشت و تازه برده بودن روی 9000. بعضی وقتا پهنای باندمو که نگاه میکردم اومده بود روی 4000 با اینکه از شرکت 9000 بسته بودن. بعد ساعاتی که نویز کم بود دوباره برمیگشت روی 9000. اول با پشتیبانی چک کنید ببینید شرکت نبرده بالا پهنای باندو؟
    یه احتمال دیگه هم هست مثلا جایی تو خونه دوشاخه برق رو اشتباهی کرده باشید تو پریز تلفن که در این صورت نویز شدید میفته رو خط. یه بار واسه من اینجوری شده بود. وگرنه با عقل جور در نمیاد یه دفعه انقدر نویز بیافته رو خط.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •