تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 376 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان به دلایل نامعلومی من دیگه نمیتونم با utorrent یا bittorrent یا vuze دانلود کنم (البته نمیدونم چرا فقط شبا اینجور میشه؟؟!!) ولی با flashget دانلود میکنه ولی فلش گت scheduler نداره من موندم چیکار کنم دانلود منیجری مثل flashget هست که باهاش تورنت بشه دانلود کرد؟؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام دوستان به دلایل نامعلومی من دیگه نمیتونم با utorrent یا bittorrent یا vuze دانلود کنم (البته نمیدونم چرا فقط شبا اینجور میشه؟؟!!) ولی با flashget دانلود میکنه ولی فلش گت scheduler نداره من موندم چیکار کنم دانلود منیجری مثل flashget هست که باهاش تورنت بشه دانلود کرد؟؟
    سلام.
    شما شبا پورت تورنتتون رو عوض کنید ببنید درست میشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان سلام.
    وقتی روی فایل دانلود شده تورنت کلیک می کنیم که برای دانلود وارد برنامه بشه این پیغام رو میده:
    its seems like utorrent is already running but not responding
    مشکل از چیه؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام---
    یک فایل خاص تورنت درکدام نرم افزار سرعت بهتر وبالاتری دارد من نرم افزارهای مختلفی امتحان کردم امامتوجه نشدم کدام بهتر است بخصوص vuze یا utorrenet----

داره خودمونی میشه Mahdi Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mg

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشيد اگه تكراري است ولي من روش تبديل لينك مستقيم به لينك تورنت رو مي خواستم بدونم.
    اصلا اين كار امكان داره؟!

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشيد اگه تكراري است ولي من روش تبديل لينك مستقيم به لينك تورنت رو مي خواستم بدونم.
    اصلا اين كار امكان داره؟!
    سبک ارائه فایل تو این دو روش متفاوته . البته سایتهایی هستن که فایل از کامپیوتر های متصل به سرور خودشون انتفال میدن و میشه با یه لینک مستقیم معادلش کرد ولی عکسش نمیتونه منطقی باشه که یه فایل رو از اینترنت بگیره روی یک یا چندتا کامپیوتر بریزه و بعد اونرو از طریق بیت تورنت برای شما به اشتراک بذاره چون لینک مستقیم از یک سرور خاص معمولا بعنوان بهترین روشه

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

دوستان سلام.
    وقتی روی فایل دانلود شده تورنت کلیک می کنیم که برای دانلود وارد برنامه بشه این پیغام رو میده:
    its seems like utorrent is already running but not responding
    مشکل از چیه؟
    شما utorrent از پروسس در بیارین و دوباره امتحان کنین مشکل حل میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من زیاد با تورنت آشنایی ندارم، البته یه بار عضو شدم ولی به دلیل سرعت خیلی خیلی کم دانلود دیگه کار نکردم نمیدونم علتش چی بود، آیا همیشه اینطوره، یعنی سرعت دانلودش از سرعت معمولی که داریم پایین تر میشه؟
    یکیم من چون سرعت اینترنتم پایینه، (128 با سرعت دانلود 40) و از طرفی فکر نمیکنم در موضوع فایلهایی که دانلود میکنم فایل خودم داشته باشم و بتونم زیاد آپلود کنم،‌ آیا میتونم بدون آپلود در این سایتها فعالیت و مدام دانلود کنم؟
    مرسی

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

من زیاد با تورنت آشنایی ندارم، البته یه بار عضو شدم ولی به دلیل سرعت خیلی خیلی کم دانلود دیگه کار نکردم نمیدونم علتش چی بود، آیا همیشه اینطوره، یعنی سرعت دانلودش از سرعت معمولی که داریم پایین تر میشه؟
    یکیم من چون سرعت اینترنتم پایینه، (128 با سرعت دانلود 40) و از طرفی فکر نمیکنم در موضوع فایلهایی که دانلود میکنم فایل خودم داشته باشم و بتونم زیاد آپلود کنم،‌ آیا میتونم بدون آپلود در این سایتها فعالیت و مدام دانلود کنم؟
    مرسی
    یکی از عوامل مهمی که تو سرعت دانلود یه تورنت تاثیر داره تعداد Seed و leecher هست که بالا بودن هر کدوم از اینها میتونه سرعت دانلود رو افزایش بده . پس سعی کنین که تورنتی رو بگیرین که این نکته رو داشته باشه . یعنی حداقل سیدش دو رقمی به بالا باشه .

seed : تعداد کامپیوتر هایی که فایل رو بصورت کامل رو سیستمشون دارند و شیر میکنن
    leecher: تعداد کامپیوتر هایی که هم در حال دریافت اون فایل هستند و هم شیر کردن و آپلود اون مقداری که دریافت کردن .

آپلود کردن فایل در ازای دانلود گفته میشه که سرعت رو افزایش میده ولی اونقدرا هم محسوس نیست .یا حداقل میتونین همون فایلی رو که دریافت میکنین امکان آپلودش رو قرار بدبن .

10. این کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون، ولی من حتی از اونایی که سید بالایی دارن هم که دانلود میکنم با سرعت خیلی پایین دانلود میکنه، من از uTorrent3 استفاده میکنم و از سایت uTorrent میرم، معمولا سرعت دانلودم در حالت معمولی با ای دی اس ال 128 دوروبر 35kb/s هستش ولی با تورنت که دانلود میکنم سرعتش بین 1 تا 10 کیلو بایت بر ثانیست. آیا این عادیه؟ چون پستهای دوستان رو که میخوندم میگفتن هر روز یه فیلم و دی وی دی دانلود میکنن که با این سرعت که من میبینم حتی یه ویدیو کلیپ کم حجمم نمیشه دانلود کرد.
    یه سوالم ازتون دارم، از وقتی نرم افزار uTorrent رو نصب کردم، خود به خود سرعت ارسالم بالا رفته و سرعت اینترنتم رو کم کرده، البته سرعت آپ نرم افزار محدود کردم روی کمترین میزان یعنی 1 کیلو بایت (حالا نمیدونم کار درستی کردم یا نه) آیا راهی واسه افزایش سرعت هست؟ حتی وقتی ازش خارج هم میشم باز آپلود متوقف نمیشه.
    آیا این آپلودها حجم سرویسهای اینترنتی حجمی رو کم میکنند یا فقط دانلود تو مصرف حجم این نوع سرویسها نقش داره؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •