سلام ..
آخرین ورژن مپ چنده؟
توضیح بدین
سلام ..
آخرین ورژن مپ چنده؟
توضیح بدین
میتونی تو این سایت ببینی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6.51
که خیلی تغییرا نسبت به 49 و حتی 50 کرده میتونی تو همون سایت تغییراشو بخونی
سلام
یه توضیح در مورد لول های alchemist می خوام ؟
در ضمن لول 1 و 2 doom و لول 2 و 3 spectre چیه ؟
دوستان کسی میتونه یه آدرسه سایته خوب و مرجع در این ضمینه بده که منی که اصلا چیزی نمیدونم بیام تو باغ
انگلیسی باشه بهتره
مرسی
برا من 6.51 کار نمیکنه error میده ولی سریهای قبلی رو اجرا میکنه 6.50 هم اجرا نمیکنه چیکار کنم اگه پچ میخواد یه لینک بدین
دوست عزيز شما ميتوني اطلاعاته نسبتا خوبي از سايتبرداشت كني كه البته من بهت پيشنهاد ميكنم خودت هم وارد بازي شو و به قولي سيخش كن تا بياي تو باغکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
_replay ها هم ميتونه بهت كمك كنه تا بفهمي كه براي هر هيرو چي ببندي.
_البته از بچه هاي ديگه هم حتما سايتاي بهتري بلدن
مرسی دوسته عزیز
آخه من 3 سالی هست که دیگه اصلا به وارکرافت نگاهی نردم
در اولین فرصت حتما میگیرم و تست میکنم![]()
لول 1 doom کریپس(creeps)یا همون یونیت(unit)های دشمن رو می خوره و ثانیه ای 20 تا دمیج بهشون میده تا کشته بشند و در عوضش با توجه به لولی که ازش گرفتی 10-20-30-40 تا گلد بهت میده.لول 2 هم یه آتیش می اندازه روی زمین که باعث میشه attack &movment speed ت زیاد شه.دشمن هم اگه بیاد توش دمیج بخوره.خودتم هلث میگیری. specter هم یکیش اگه هیروی دشمن رو بدون یاراش گیر بیاری و دمیج بدی bonus damage پیدا می کنی.یکیش هم یه شانسی داری برای اینکه ضربه هایی که بهت می خوره رو رد کنی و دمیج رو به دمشنانت در رنج 450 اطرافت بدی
بعد صد صفحه باز اومدم
یکی برام هر چی باگ تو ورژن 6.38 و 6.38 AI_by _Adam79.w3x بگه چون بچه های گیم نت ما اصلا از این ورژن بالاتر بازی نمی کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)