تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 959 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خالق Star Fox: کنسول Wii مانند اسباب بازی است!!

Dylan Cuthbert خالق سری بازی‌های Star Fox در گفتگویی با سایت G4 نظرش در مورد Wii و Miyamoto را بیان کرد.

ایشان در این مصاحبه، کنسول شرکت Nintendo را یک اسباب بازی خواند! و نارضایتی خود را نسبت به اقدامات Miyamoto مدیر عامل این شرکت، ابراز کرد و گفت: Miyamoto به خواسته‌های طرفداران اصلی سری Star Fox درباره تغییرات این بازی اهمیت نمی‌دهد و فقط مطابق میل خودش عمل می‌کند.

وی افزود: "هر وقت من در مورد Star Fox با Miyamoto صحبت می‌کنم، او می‌گوید Star Fox صرفاً قرار نیست یک بازی flying و sci-fi باشد. این بازی باید چیزی باشد که ما می‌خواهیم. ولی طرفداران بازی این روند را نمی‌خواهند اما Miyamoto اهمیتی نمی‌دهد."

وی همچنین گفت: تمایلی به ساخت نسخه دیگری از سری Star Fox، مخصوصاً برای Wii ندارد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلي:
    کد:

2. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

افتخار پشت افتخار

مثل اینکه خبر سه بعدی شدن بازی های پلی استیشن 3 جدی تر شده به تازگی خبر های جدیدی از این عینک منتشر شده است. همانطور که در عکس می بینید رنگ شیشه های این عینک هم متفاوت است چون معمولا عینک های سه بعدی به دو رنگ آبی و قرمز هستند ولی این عینک سبز و آبی است.نحوه ی کار به این صورت است که تصاویر بازی به صورت تصاویری سایه دار بارنگ پیکسل هستند یعنی یک تصویر رنگی با سه سایه به رنگ های قرمز ,آبی و زرد .بدون عینک تصاویر مبهم و سایه دارند ولی با زدن عینک تصاویر به شکلی بسیار جالب یکی شده و به صورت سه بعدی از صفحه ی تلویزیون خارج می شوند .البته این تصاویر را نمی شود به صورت عکس نشان داد چون باید همزمان با دوچشم از هر دو شیشه نگاه شود ولی یک تصویر نمادین سه بعدی در ادامه ی مطلب قرار داده شده.با وجود کم بودن تلویزیون های سه بعدی و دستگاه هایی که این قابلیت را دارن این توانایی برای کنسول پلی استیشن 3 و سونی یک افتخار بزرگ است.

ضمنا در GDC امسال آقای John Koller اعلام کرد که( MAG(Massive Action Game فقط بر روی کنسول PS3 امکان پذیر است یعنی شما هر نوع بازی اکشنی رو حتی تا تعداد ۲۵۶ نفر همزمان هم می توانید بازی کنید!او همچنین اضافه کرد که به دلیل سرعت بالای پلی استیشن ۳ و سخت افزار آن, این کنسول قادر به انجام بازی هایی با چنین حجم های بالایی خواهد بود.

این تصویر مربوط به بازی motor storm است که با این عینک اجرا شده .

منبع:
    کد:
    Last edited by toraj; 04-04-2009 at 22:55.

4. 3 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

MK Team قصد ترك Midway را دارد !!

اوضاع شركت Midway خيلي به هم ريخته است و شواهد نشان مي دهد MK Team كه در طول اين 17 سال مجموعه MK را به اينجا رسانده اند , قصد ترك اين كمپاني را دارند.

تيم MK كه شامل 50 بازي ساز مي شود در حال صحبت با چندين Publisher بزرگ ديگر است. چندين تن از اعضاي ارشد اين تيم هم در حال صحبت با Midway هستند تا از انها جدا شوند. طبق گفته منبع داخل Midway كه خواسته اسمش مخفي بماند يكي از دلايل جدايي اين تيم ندادن حقوق مورد نظر به انها است.

اين تيم همچنين از وضعيت ورشكستگي Midway و نحوه برخورد شركت نسبت به اين وضيعت ناراضي هست. يكي ديگر از دلايل جدايي اين است كه تيم MK مجبور است بازي هاي پرفروش و قوي را سر موقع عرضه كند در حالي كه ديگر پروژه هاي در Midway به اين سرعت پيش نميرود.

جدا شدن اين تيم مشكلاتي ديگري را به همراه دارد. درست است كه Midway در حال حاضر IP سري Mortal Kombat به فروش گذاشته است اما اگر اين استوديو از Midway جدا شود و به يك Publisher ديگر بپونند ممكن است انها ديگر نتوانند بر روئ اين سري كار كنند و قادر به اتمام MK 9 نخواهند بود كه در حال حاضر در مرحله ساخت به سر مي برد.

منبع:
    کد:

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کاراکتر های بیشتری برای Ultimate Alliance 2 اعلام شد!

Activision و Vicarious Visions امروز لیست 17 تایی از 24 کاراکتر های قابل بازی Marvel: Ultimate Alliance 2 رو منتشر کردند!
    Captain America
    Daredevil
    Electro (Villain)
    Hulk
    Human Torch
    Iron Fist
    Iron Man
    Invisible Woman
    Lucia von Bardas (Villain)
    Luke Cage (Power Man)
    Mr. Fantastic
    Songbird
    Spider-Man
    Storm
    The Thing
    Thor
    Wolverine
    کاراکتر های دیگری که ممکن هستش قابل بازی باشند یا شایدم نباشند:
    Bishop
    Black Widow
    Cable
    Green Goblin
    Hercules
    Maria Hill
    Multiple Man
    Nick Fury
    She-Hulk
    Venom
    War Machine

کد:

7. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سازندگان KillZone 2: کار بر روی PS3 راحت تر از PS2 میباشد.

امروز سازندگان بازی Killzone 2 اعلام کردند که کار ساخت بر روی PS3 بسیار آسانتر از ساخت بازی بر روی PS2 در زمان خود میباشد. آنها بیان کردند که PS3 مدت زمان کمتری برای آماده سازی نیاز دارد در صورتی که PS2 بسیار سخت بود.

"به نظر من تمام حرفها و داستانهایی که شما از سازندگان میشنوید که ساخت بازی بر روی PS3 سخت است بیشتر به این دلیل باشد که آنها بومی کنسول دیگری باشند و از قبل با PS کار نکرده اند و تازه میخواهند این کنسول را امتحان کنند و این خیلی متفاوت هست."

Scott Steinberg همچنین بیان کردند:

"اما اگر شما از سازندگان قدیمی برای Play Station باشید هرگز نخواهید گفت این به طرز خاصی سخت هست.این کنسول ویژه هست ولی سخت نیست آنگونه PS2 سخت بود و PS2 یک دستگاه سخت بود برای Crack کردن."

این اظهارات سازندگان بازی معروف و فوق العاده ی KillZone 2 خیلی از حرفها را پاسخ داد. این خبر چندمین خبری میباشد که طی آن سازندگان بزرگ اظهار کرده اند که کار بر روی PS3 سخت نیست. این اظهارات در پی آن بیان شد که مدتی پیش برخی از سازندگان بازی اعلام کردند که کار بر روی PS3 بسیار سخت است و آنها Xbox 360 را که آسانتر است برای تولید بازیها ترجیح میدهند.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

9. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Mistwalker:پروژه ی مخفی وجود ندارد.

Kimihiko Fujisaka امروز اعلام کرد که کار هنری جدید او که به تازگی در سایت مخصوص Mistwalker قرار گرفته هیچ ربطی به پروژه ای که در حال ساخت توسط این شرکت باشد ،ندارد ولی اعلام کرد که در عوض این کارکتر یکی مربوط به بازی cancel شده ی Cry On بود.

" تصاویر و ساخته های من بدن آنکه عرضه شود انباشته شد. از این اتفاق ها زیاد افتاده است اما من این تصاویر را مانند یک مدال افتخار در جنگ میپندارم."

ایشان همچنین بیان کردند که:

" پروژه ای که من اینها را برای آن تهیه میکردم هرگز کامل نشد و این چیزی بود که باعث شد من حس ناامیدی داشته باشم از اینکه توانایی های خود را از دست داده ام. همچنین من واقعا متاسف هستم برای افرادی که امید داشتند این پروژ به پایان برسد."

پروژه ی Cry On قرار بود برای PS3 توسط کمپانی Mistwalker عرضه شود ولی بعد از مدتی این پروژه Cancel شد. لازم به ذکر است که کمپانی Mistwalker برای آقای ساکاگوچی میباشد که خالق بازی Final Fantasy و شرکت بزرگ و نام آشنای Square Soft بودند.

ما هم واقعا متاسف هستیم که این بازی را از دست دادیم...

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:
    Last edited by toraj; 05-04-2009 at 22:55.

11. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پاسخ جالب Capcom به Nintendo

چند روز پیش جناب Reggie Fils-Aime رییس Nintendo of America در مصاحبه ای سوالی را مطرج کرده که چرا بازی های Resident Evil 5 و عناوین دیگر کمپانی Capcom برای Wii نیز عرضه نمیشوند؟

امروز Chris Kramer از شرکت Capcom به این سوال پاسخ داد:

"هر دو عنوان Resident Evil 5 و Street Fighter IV به صورت HD طراحی و خلق شدند این جریانی را در انجیل بازی ایجاد میکند که آن را بدنه ی MT مینامند. برای آنکه بتوانیم این دو بازی را برای Wii نیز عرضه کنیم باید تمام این پیکر بندی را از نو بسازیم و این کاری است که ما نمیتوانیم انجام دهیم."

در پایان ایشان اشاره کردند که امیدوارم هستند در آینده این اتفاق بیافتد و بازی RE برای Wii عرضه شود.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:
    Last edited by toraj; 05-04-2009 at 22:54.

13. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Nintendo:هرگز از کلمه ی"موفقیت"استفاده نمیکنیم.

Nintendo این روزها به موفقیت های زیادی دست یافته و با روشی که در پیش گرفته و نو آوریهایی که دارد حتما یکی از بهترین کمپانیهای گیم در سالهای آینده نیز خواهد بود. دیروز Nintendo اعلام کرد که هرگز از کلمه ی "موفقیت" در مورد هیچ کدوم از پروژه ها و یا شرکت هاش استفاده نمیکنه هرچند که اونها عالی پیش رفته باشند زیرا اینگونه فکر میکند که استفاده از کلمه ی "موفقیت" به آن معنا هست که دیگر حد بالاتری وجود ندارد و این یعنی Game Over.

"من فکر نمیکنم هیچ کسی کامل باشه.یکی از چیزهایی که مردم به Nintendo نسبت میدهند "موفقیت" آن است. ما هرگز از این کلمه در مورد پروژه ها و یا شرکتهایمان استفاده نمیکنیم."

طرز فکر جالب Nintendo مطمئنا باعث پیشرفت آن خواهد شد. ما نیز امیدوار به پیشرفت بیشتر این کنسول هستیم.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مصاحبه با نایب رییس نینتندو آمریکا

Joystiq فرصت پیدا کرده که با خانم Denise Kaigler نایب رییس نینتندو در آمریکا (معاون Reggie Fils-Aime)، در حاشیه مراسم GDC در مورد مسایل پیرامون این شرکت صحبت کنه…

آنچه میخوانید ترجمه این مصاحبه هست:

خب...این حرکت امکان استفاده از کارت حافظه ی SD برای ذخیره بازی ها به این معنی هست که Nintendo داره به نظر هواداران توجه میکنه؟ آیا انجام این حرکت تحت تاثیر بازخورد (feedback) از مخاطبان بود؟ چه شد که Nintendo تصمیم به این کار گرفت؟

ما هیچ وقت توجه و فکر خودمون رو از Core-gamer ها دور نکردیم، هیچ وقت. همونطور که میدونید ، یک سال پیش وقتی که من به این شغل منسوب شدم، سایت شما رو میخوندم، سایت های دیگر رو میخوندم، فروم ها رو میدیدم که مردم چجوری راجع ما فکر میکنن.
    اونا میگفتن که "Nintendo به ما (core-gamers) توجه نمیکنه"، اما هیچ وقت اینطور نبوده. اونطوری که من فکر میکنم، میتونم جواب شما رو در یک ثانیه بدم، اما دوست دارم توضیح بدم...

خب ما Core-gamer ها رو داریم، که سالیان زیادی به نینتندو وفادار بودن و ما واقعا از این همه لطف اونها سپاسگزاریم و از اونها قدردانی میکنیم. اما نمیدونم شما چرا فقط یه ور قضیه رو میبینید؟ ما گیمر های خیلی بیشتری رو وارد بازی کردیم، ما اون حس نشاط و لذتی که خود شماها (core-gamers ) توی این مدت از محصولات نینتندو می بردید رو با خیلی افراد دیگه قسمت کردیم.
    پس تمرکز ما هیچ وقت از مخاطبان اصلی خودمون دور نشده، ما فقط اونو گسترش دادیم تا بقیه افراد رو هم شامل بشه.

پس برای جواب سوال شما باید بگم که بله کاملا اینطور بوده. ما صدا و حرف های شما (core-gamers) رو شنیدیم و میخوایم که هر بازی ای که دوست دارید رو بازی کنید، هر چیزی که میخواید رو دانلود کنید، هر کاری که میخواید بکنید رو بکنید ومهم تر از همه اینکه میخوایم که راحت باشید و موذب نباشید که "وای الان این بازی رو باید پاک کنم تا اون یکی رو بریزم!" و احساس خطر نکنید که یه وقت جا کم بیاد.

من امیدوارم که این فضای اضافی راضی تون کرده باشه. که فکر میکنم همینطور هم هست چون وقتی که آقای Iwata این امکان جدید رو توی کنفرانس معرفی کرد انگار برای همه "تحقق یک رویا" بود! و همین نشون میداد که چقدر مخاطبان منتظر همچین چیزی بودن! کلی هم Email تشکر برای ما ارسال شده و اون اواخر هم همینجوری از در و دیوار، چپ و راست شاهد ابراز محبت دوستان بودیم که همگی گواه این مطلب هستن!

درسته، اما با توجه به میزان فروش Wii و Install-base اون، فکر میکنید چند درصد از مخاطبان فعلی Wii ؛ Core-gamer ها باشن؟

ببینید، Reggie قبلا راجع این صحبت کرده، آقای Iwata هم همینطور. ما قصد نداریم تعریف بخصوصی از “Core” داشته باشیم و مخاطبانمون رو اینگونه طبقه بندی کنیم. اونجوری که ما فکر میکنیم، اون دسته از افراد که Core تلقی میشن هم مثل بقیه مردم احتیاج به غافلگیر شدن دارن، احتیاج دارن که تجربه لذت بخشی از بازی داشته باشن، توی بازی غرق شن که این همون چیزایی که ما به مخاطبان خودمون عرضه میکنیم.

خب شما چه بازی ای رو اصطلاحا “Core game” میدونید؟

اممم...خب MadWorld,Conduit,GTA و همه اینا. همه ی اینا که روی پلتفرم های ما هم هستن...

درسته، بیاین راجع به ...

House of the Dead هم هست.

از اون بازی هایی که هم اکنون در حال ساخته شدن هستن، چند درصدشون بازی های جدی یا همون Core-games هستن؟

خب... ببینید گفتم ما نمیخوایم اونجوری بازی هامون رو دسته بندی کنیم. مثلا شما Animal Crossing رو Core-game میدونید؟ Wii Music رو چطور؟ Wii Fit رو چی؟ ببینید Wii Fit هیچ وقت نمیتونست به همچین فروشی دست پیدا کنه اگه گیمرهای حرفه ای بخشی از اون مخاطبش رو تشکیل نمیدادن. هیچ وقت نمیتونست. وقتی ما اون رو تو E3 2007 معرفی کردیم، گیمر های حرفه ای دید خوبی بهش نداشتن اما الان میبینید که دارن این بازی رو میخرن.

کدوم بازی دقیقا؟

Wii Fit

آها...

چون که باید هم همینطوری باشه، میزان فروشش هم طوری بوده که نمیشه اون گروهی که شما بهش میگید Core-gamer رو ازش جدا کرد، موافقید دیگه؟

اما ما باید...

بذارید یه سوالی بپرسم، شما خودتون Wii Fit رو بازی کردید؟

البته!

خب شما “Core” هستید، خب اجازه بدید من شما رو Core صدا کنم...شما خودتون ، خودتون رو Core میدونید؟

باید بگم که بله.

خب فکر میکردم که اینطور باشه؛ حالا شما خودتون Wii Fit رو دارید یا از جای دیگه فقط امتحانش کردید؟

بله خودم دارمش.

شما خودتون ادعای منو ثابت کردید! مرسی که راستش رو گفتید!

اما MadWorld ، Conduit اینا که 3rd Party هستن!

بله میدونم من دارم بازی های 1st Party رو میگم، شما Wii Fit رو دارید و Core-gamer هستید، یا مثلا Animal Crossing هم نمیتونست بدون پشوانه گیمرهای قدیمی ما به موفقیت کنونی ـش برسه. Animal Crossing رو هم بازی کردی شما؟

بله...

هم روی Wii هم DS؟

روی Wii که نه ولی برای DS رو چرا بازی کردم.

خب پس شما 2 تا بازی 1st Party ـه Core رو روی پلتفرم های ما بازی کردی. من میگم که ممکنه این بازی ها هدفشون مستقیما گیمرهای Hardcore نباشن ، اما طیف مخاطب اونها طوری هست که بالاخره این دسته رو هم شامل میشه...

امممم آره خب...

درست نیست؟

درسته، کاملا قانع کننده س...

...

خب ما راجع به بازی هایی مثل MadWorld و Conduit صحبت کردیم که عنوان های 3rd Party هستن، حالا ممکنه این حرف درست نباشه، ولی یه چیزی که مطرحه اینه که نینتندو به خوبی از شرکت های دیگه تو زمینه بازاریابی و فروش محصولاتشون حمایت نمیکنه، انتقاد دیگه ای که وارد میشه اینه که عملکرد نینتندو در مورد Wii یه حالت "تکرو بودن" و "مغرور بودن" داره و اصلا انگار دور و برش رو نمیبینه، این عناوین همون هایی هستن که اصطلاحا Core-game تلقی میشن، کاری به اونایی ندارم که به طور غیرمستقیم گیمر های Hardcore رو هم شامل میشن، منظورم به طور دقیق همین جور بازی ها هستن. آیا نینتندو برنامه ای برای حمایت از بازی هایی مثل Conduit و سازنده های اون داره؟

بله که داره، شما به کنفرانس مطبوعاتی ما تو سان فرانسیسکو اومدی؟

*با اشاره سر* بله

اونجا...یا اصلا توی همه کنفرانس هامون مثل E3 ما بخشی از مراسم رو به شرکت های دیگه اختصاص میدیم، من خودم شخصا روی بخش فروش و بازاریابی ـمون نظارت دارم، توی کنفرانس های بهار و پاییز ما این دو بازی رو توی مراسم داشتیم، پس میبینید ما کاملا از شرکت های دیگه حمایت میکنیم، ما اهمیت این کار رو کاملا درک میکنیم. بذارید یه مثال دیگه از بازی های خودمون بزنم، Punch-Out! این چی؟ اینم Core هست یا نه؟

بله، ولی...

عنوانی هست که گیمرهای Hardcore هم بپسندن؟

بله اما این همون چیزیه که ما همش از Wii میبینیم که...

حالا بازم شروع کنید که Wii فلان Nintendo فلان! (کمی عصبانی شده) شما از من پرسیدی که چندتا بازی رو اسم ببرم، هر چی هم میگم شما میگی که "بله اما" "بله اما"...

بازی های اصلی خود نینتندو چی؟

یعنی شما میخواین که ما دوباره همون بازی های قدیمی و عادت های قدیمی و همون چیزای گذشته رو دوباره براتون بیاریم؟

آخه باید...

واااای خدا ما اصلا معلوم نیست داریم راجع به چی صحبت میکنیم، شما میگید که "همون بازی های قدیمی ـتون رو بیارید"، خب فرضا ما این کارو میکنیم، بعد دوباره میگید " نه IP های جدید چی؟ بازی های جدید بیارید چقدر ماریو و Zelda آخه؟" ما مثل اینکه اصلا نمیتونیم شما رو راضی کنیم، اون موقع که توی رقابت بودیم ، میگفتید میخواید با این کاراتون دنیا رو فتح کنید، الان که نیستیم بازم میگید شما میخواید جنگ بین سونی و مایکروسافت راه بندازید و کلا در هر چی Game و اینا رو تخته کنید و بازم دنیا رو فتح کنید، خودتون باشید و خودتون با ماریو.الان هم که نه سونی نه مایکروسافت ما رو اصلا حساب هم نمیکنن؛ واقعا چجوری فکر میکنی که ما میتونیم دنیا رو فتح کنیم؟! از کجا معلوم که دوباره پس فردا یه "...." ی دیگه پیداش نشه دوباره بگه IP جدیدتون کو و طلبکار هم باشه؟ به نظرت ما اصلا میتونیم شما رو راضی نگه داریم؟؟! به خدا نه...

نقل قول:
    "Oh my god, we can't win, you guys say 'bring us some of your old franchises,' we do that, 'well, no, no we want new IP' come on, ah, oh my god, we can't satisfy, tell me that we can satisfy you guys?!"
    البته که نه! قشر Hardcore هیچ وقت راضی نمیشن...

اصلا همینه که جالبش میکنه...

میدونید، شما این ادعاها رو از روی آمار فروش میگید، اما ما مستقیما نظرات گیمرها رو میبینیم و حرف میزنیم، واقعا هیچ رضایتی وجود نداره...

نخیر ، فقط این اشتهای سیرنشدنی گیمرهای Hardcore هست که دارن، و دوست دارن هی راجع بش صحبت کنن، این حرفا رو مثل پتک هی بکوبن تو سر ما. اگه نینتندو همچین سیاستی رو دنبال نمیکرد فکر میکنم ما الان یه جور دیگه با هم صحبت میکردیم، نینتندو شاید الان توی این وضعیتی که الان هست نبود، اما ما الان هستیم، ما اینجا تو نینتندو همه چیز رو میفهمیم، عده زیادی در نینتندو هستن که هنوز برای این قشر احترام قائلن. ما اینجا سعی کردیم بهترین راه رو انتخاب کنیم و به شماها اون چیزی رو که واقعا میخواید رو ارائه کنیم که فکر میکنیم این برای صنعت بازی هم خیلی خوب باشه...

در مورد DS ، با توجه به عرضه DSi آیا میخواین DS Lite رو از گردونه رقابت خارج کنید؟

ما هر دو DS Lite و DSi رو در بازار خواهیم داشت،هنوز پتانسیل عظیمی برای DS Lite در آمریکا وجود داره. DSi در ژاپن برای این زودتر عرضه شد چونکه اونجا میزان فروش DS Lite به بالاترین حد خودش رسیده بود طوری که 20 درصد مردم DS داشتن، اما این رقم برای آمریکا کمتر از نصف این هست. با این وجود ما هنوز یک پتانسیل باورنکردی برای DS Lite در بازار آمریکا متصور هستیم.

اختلاف قیمت 40 دلاری بین این دو هم باعث میشه که مصرف کنندگان با توجه به شرایط اقتصادی کنونی انتخاب بهتری داشته باشن.

یعنی شما میگید میتونن همزیستی مسالمت آمیزی با هم داشته باشن بدون اینکه به [فروش] همدیگه ضربه بزنن؟

فکر میکنم اینطور باشه بله...

مثل اینکه مطمئن نیستین؟

...

میترسین؟ شک دارین؟

...

نینتندو چقدر از تبلیغات و Propaganda خودش رو صرف ارتقای جایگاه DS Lite بعنوان"پرفروشترین کنسول بازی که میخواست دنیا رو فتح کنه" میکنه؟ یعنی اگه قراره با هم به فروش برن، نینتندو با همان جدیت از DS Lite هم پشتیبانی میکنه؟

اگه شما میخواین که من سیاست های بازاریابی رو اینجا به شما توضیح بدم که شرمندم اما باید بگم که ما بازی ها رو تبلیغ میکنیم که طبیعتا روی هر دو دستگاه قابل اجرا هستن پس یعنی ما برای هر دو دستگاه به یک اندازه تمرکز میکنیم. DS Lite هم یه کنسول بود مثل بقیه..خسته شدم از بس از این حرفا شنیدم...واقعا خسته شدم...

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

16. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افتخار پشت افتخار

مثل اینکه خبر سه بعدی شدن بازی های پلی استیشن 3 جدی تر شده به تازگی خبر های جدیدی از این عینک منتشر شده است. همانطور که در عکس می بینید رنگ شیشه های این عینک هم متفاوت است چون معمولا عینک های سه بعدی به دو رنگ آبی و قرمز هستند ولی این عینک سبز و آبی است.نحوه ی کار به این صورت است که تصاویر بازی به صورت تصاویری سایه دار بارنگ پیکسل هستند یعنی یک تصویر رنگی با سه سایه به رنگ های قرمز ,آبی و زرد .بدون عینک تصاویر مبهم و سایه دارند ولی با زدن عینک تصاویر به شکلی بسیار جالب یکی شده و به صورت سه بعدی از صفحه ی تلویزیون خارج می شوند .البته این تصاویر را نمی شود به صورت عکس نشان داد چون باید همزمان با دوچشم از هر دو شیشه نگاه شود ولی یک تصویر نمادین سه بعدی در ادامه ی مطلب قرار داده شده.با وجود کم بودن تلویزیون های سه بعدی و دستگاه هایی که این قابلیت را دارن این توانایی برای کنسول پلی استیشن 3 و سونی یک افتخار بزرگ است.

ضمنا در GDC امسال آقای John Koller اعلام کرد که( MAG(Massive Action Game فقط بر روی کنسول PS3 امکان پذیر است یعنی شما هر نوع بازی اکشنی رو حتی تا تعداد ۲۵۶ نفر همزمان هم می توانید بازی کنید!او همچنین اضافه کرد که به دلیل سرعت بالای پلی استیشن ۳ و سخت افزار آن, این کنسول قادر به انجام بازی هایی با چنین حجم های بالایی خواهد بود.

این تصویر مربوط به بازی motor storm است که با این عینک اجرا شده .

منبع:
    کد:
    داستان یحتمل حاج آقا زیره سره همین nvidia هست ! چرا چون GPU این کنسول که nvidia زده به تازگی هم nvidia داستان عینک های 3d رو راه انداخته ! و اول با PC شروع کرده حالا هم ممکنه همون جریان در ادامه واسه PS3 اتفاق افتاده شده باشه ! البته نکته ای که عینک 3d واسه PC داره اینه که !! رنگ شیشه ها زیاد فرقی نداره یعنی از کلک دو رنگ مختلف تشکیل نشده ! بلکه عینک پردازنده 3d داخلش داره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •