اتفاقا من پرو-کسی و پورت رو پاک کردم ولی باز نشد !
اتفاقا من پرو-کسی و پورت رو پاک کردم ولی باز نشد !
همه access point هاتو پاک کن
یکی جدید بساز به این صورت
Apn name: Irancell-3G
(این یه اسم دلخواه)
APN: mtnirancell
همینو save کن
Sent from my C2305 using Tapatalk
وکیل آباد مگه حاشیه شهرهاحتمالا بخشهای غربی که حاشیه نشینی هست (وکیل آباد) راه افتاده![]()
برا من 2-3 شبه که سرع تاومده پایین تر،مثلا قبلا از ساعت 4 صبح تا 9-10 سرعت دانلود دوروبر 1 مگ بود و تا 1.3 مگ ه ممیرفت،تیو این 2-3 روزه نهایتا تا 700 کیلوبایت میره..........
خب نسبت به مرکز شهر بله
تا 30 - 25 سال قبل نیمه بیابانی بیش نبود ! ما می رفتیم از میدون پارک تا پیست اسب دوانی مسابقه ی دو !
الان برای خودش آباد شده که بیا و ببین ... ولی اگر آمار بگیرید اکثر ساکنین بلوار و حواشی اون مهاجرین شهرستانها و روستاها هستند .
درسته ولی کله مشهدم یه زمانی بیابون بوده ها.
درسته ولی موضوع این صحبتها نیست چون خیلی عجیبه مرکز شهر که واجب تره رها کردن و از حواشی غربی شروع کردن
حتی اعلام کرده طرقبه (غرب مشهد) دارای 3G شده ! البته کل اونجا رو با یک دکل میشه پوشش داد !
ببینید بچه ها بنظر من ایرانسل فعلا سرعت رو محدود نکرده این کاهش سرعت هم مربوط میشه به تعدد یوزرها . چون اینترنت موبایل در ایران خیلی محبوبه (اونم با این سرعت خوبی که ایرانسل داره میده) خوب طبیعی هست مردم سمت 3G کشیده میشن . بنظر من در ماه های آینده با تبلیغات بیشتر ایرانسل و بسته های وسوسه انگیز برای مردم ، افت سرعت و افت کیفیت بیشتری رو بعلت کمبود پهنای باند کشور شاهد خواهیم بود .![]()
فک میکنم فقط سمته دانشگاه فردوسی انتن میده
دوسته عزیزخوده شما کجاهارو تست کردی وانتن داشتی؟
داداش چی میگی شما چند چندی با خودت؟حالت خوبه اصلا؟!الان بلوار وکیل آباد یکی از گران ترین مناطق شهر هست بعد میگی روستایی هستن اون آخرش هستن وکیل آباد 90 به بعد که روستا هستن چرا جمع میبستی!؟بعدم الان نسبت به مرکز شهر به هیچ وجه وکیل آباد حاشیه نیس حاشیه شهر طرف شهید رجایی طبرسی اون طرفاست چون 25 سال پیش بیابون بوده پس الان حاشیه هست ها!لطفا اول فکر کنید بعد بیاین نظر بدید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)