آقای kindlinessangel شما که M50 رو داری تا حالا با ایپاد(بدون آمپ) امتحانش کردی؟
به نظرتون میشه بدون امپ و با ایپاد کیفیت خروجی خوبی از این هدفون گرفت؟
جناب rave-87 شما نظرتون چیه؟
آقای kindlinessangel شما که M50 رو داری تا حالا با ایپاد(بدون آمپ) امتحانش کردی؟
به نظرتون میشه بدون امپ و با ایپاد کیفیت خروجی خوبی از این هدفون گرفت؟
جناب rave-87 شما نظرتون چیه؟
m50 نیاز به آمپ یا کارت صدای قوی نداره ؟
مرسی
با درود به نظر من به این هدفون هم نگاهی بنداز این هدفونی هست که من خودم دارم من بیشتر سبک ترنس گوش می دهم که به نظر من این هدفون فوق العاده هست .البته من از آلمان خریدم اگر تو ایران اصل پیدا کنی اینجا هم می توانی بخری.خوبی این هدفون این هست که بیرون هم می شود استفاده کرد چون خیلی بزرگ نیست.
مشخصات هدفون Akg Q460
واحدهای محرکه: 40 میلیمتری
امپدانس: 30 اهم
گستره پاسخگویی: 18 هرتز تا 24 کیلوهرتز
حساسیت: 126 دسی بل بر میلی وات
ببین برادر ! این محدوده قیمت یک محدودۀ مرزی هستش
چیزی که واضحه اینه که اگر آمپ بخری مطمئناً کیفیت تأثیر میذاره و جالب توجه هم هست ، ولی فقط قضیه این نیست
شما وقتی 1 هدفون رو 160$ پول میدی بعدش شاید از دید خیلی ها منطقی نباشه که 170$ پول آمپ بدی ، اگرم حدودای 100$ خرج کنی بازم این مسئله پیش میاد که آیا افزایش کیفیت ارزش این بها و انرژی مصرف شده از طرف خریدار و سختی استفاده رو داره؟
برای این چیزاست که من میگم این بازۀ قیمتی بازه ایی شک برانگیزه
اگر توی اونور زندگی میکردیم ، بی بروبرگشت میگفتم که آمپ بگیر ولی وقتی توی اینوری ، خریدن و استفاده از یکسری وسایل خیلی بیشتر از معمول از آدم انرژی میگیره ، پس باید اینطوری بگم
-این هدفون نیاز به آمپ داره تا کیفیت عالی ایی رو بده؟
1-بله حتماً (اگر توی ایران زندگی نمیکردیم)
2-نظر خودته ( اگر میدونی بعدا یک هدفون خفنتر میگیری حتماً آمپ بگیر ولی اگر این نهایت تجهیزاتته همین رو بخر و ازش لذت ببر و به چیزی فکر نکن)
در آخر اینجا رو بخون ، مفیده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388864&highlight=%D8%A2%D9%85%D9% BE%D9%84%DB%8C+%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1
در ضمن اینجا یکسری آمپ های ارزون زیر 100$ با مقایسشون موجوده
http://www.headfonia.com/music-on-a-budget-sub-100-portable-amps-shootout/
Last edited by rave-87; 16-08-2011 at 01:50.
میدونید چیه عموم هدفونهای مخصوص استفاده portable با استفاده از آمپ تغییر کمی میکنند.
بیشتر برای غالب کردن هدفونهای حرفه ایی تر به سیستم قابل حمل این ها استفاده میشند یعنی طرف چند تا هدفون خونش داشته از قبل چند تاش برای سیستم حرفه ایی خونگی اش بوده حالا میگه من که 600 دلار نمیدونم 1000 دلار پول هدفون داده بودم حالا چرا به زور به سیستم قابل حملم قالبش نکنم؟! به زور باهاش سازگار نکنم؟!
خوب این کار وصله ایی رو انجام میده
و بعد با هدفونهای معمولی تر اش هم شاید وصل کنه ولی همین طوری بخوای برای همچین هدفونی بخری مطمئن باش به کار نمیاد.
این AKG اگه به جای سریQuincy Jones سری rashida Jones درست میکرد من حتما همه مدلهاش رو میخریدم.
محتوای مخفی: دخترهای بابا!!
Last edited by peaceful1; 16-08-2011 at 08:22.
830 که خیلی ارزونتر باید باشه حدود 30 اگه اشتباه نکنم.درود به همه شما عزیزان
من تو شهری زندگی میکنم که هدفون خوب اصلا گیر نمیاد!
الان سونی ex85 دستمه.با 100 تومن چی میتونم بخرم؟
کریتیو ep830 چطوره چنده گیر میاد؟ممنون میشم کسی
کمکم کنه.یه جای معتبر با شماره تلفونشم می خام.
موفق باشین.
اگه تو گوشی بخوای انتخاب هایی از بین محصولات کریتیو؛ سونی؛ سنهایزر و AKG داری که بستگی به این داره که چی میخوای گوش بدی. دوستانی اینجا هستند که اگه بگی نیارت چیه حتما میتونند کمکت کنند.
به نظرتون میشه بدون امپ و با ایپاد کیفیت خروجی خوبی از این هدفون گرفت؟بگذارید خیلی واضح بگم تا مجدد سوال پیش نیادm50 نیاز به آمپ یا کارت صدای قوی نداره ؟
مرسی
اگه منظور اینه که میشه با m50 به وسیله پلیر موزیک گوش کرد و لذت برد؟
بله 100% همینطوره.
اما اگه منظور اینه که میشه نهایت قدرت ، شدت و بلندیه صدای هدفون رو بهش رسید؟
جواب خیر است.
اما شما مگه چند دقیقه میتونید با نهایت صدای یک هدفون به موزیک گوش بدید. من که نهایتا 5 دقیقه. اما برای نیاز عادی و استفاده چندین ساعته نه تنها کاملا مناسب است. بلکه برای من بسیار لذت بخش هم هست.
و اما در مورد کارت صدا.
به نظر من نیاز نیست.
البته من خودم یه کارت صدا گرفتم اما بیشتر تفاوت در یلندی صدای خروجی است. من هم از کارت onboard و هم از کارت اکسترنال بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم.
بسیار هدفون خوب و زیبایی است. داخل ایران هم پیدا میشه .هم سری معمولی هم این ادیشن خاص. فکر کنم حدود 190 الی 200 باید قیمت داشته باشه.با درود به نظر من به این هدفون هم نگاهی بنداز این هدفونی هست که من خودم دارم من بیشتر سبک ترنس گوش می دهم که به نظر من این هدفون فوق العاده هست .البته من از آلمان خریدم اگر تو ایران اصل پیدا کنی اینجا هم می توانی بخری.خوبی این هدفون این هست که بیرون هم می شود استفاده کرد چون خیلی بزرگ نیست.
از نظر صدا من آشنایی زیادی با این هدفون ندارم ( تخصصی هم در این زمینه ندارم) دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند.
بسیار پرتابل تر از M50 است. فقط شاید کوچک بودن گوشی ها برای همه راحت نباشد. امپدانس پایین تری دارد که راحت تر درایو میشود و اینکه این ادیشن خاص برای محصولات اپل امکاناتی مثل میکروفن و ولوم تغییر صدا هم دارد.
دقیقاً ! ولی ایکاش یک منبع قابل اعتمادی بود که درجۀ پرتابل بودن یکسری وسایل رو تعریف میکرد
و ایکاش پرتابل بودن به معنای عدم نیاز به استفاده از آمپ بود که اونوقت هیچ بنی بشری هدفون کاستوم خودش رو به آمپ لااقل 300$ وصل نمی کرد.
این مدل به نظرم کلاً از اوناست که نه کاملاً پرتابله نه کاملاً غیره
از طرفی به قیافش و عنوان تعریفش نمی خوره و منطقی نیست که به درد این بخوره که مثلاً توی خیابون استفاده کرد و از طرفی یک هدفون کلوز با مشخصات متوسط هستش ، من برای 1 ایرانی که تمام انرژیش رو جمع کرده و یک هدفون می خواد بخره میگم که آمپ نگیره.
Last edited by rave-87; 16-08-2011 at 10:31.
دوستان من دنبال یک هدفون سبک و با کیفیت صدای خوب میگردم .حدود 30 تومن چی خوبه؟
آقا من هرچی گشتم دیدم یکی از این دوتا بدرد من میخوره، Beats Studio یا Sony XB500.....حالا نظرتون چیه فردا میخوام برم بخرم![]()
ممنون از راهنماییتkindlinessangel
برای ایپادم میخاستم.من سبک پاپ متال راک و کلاسیک گوش
میکنمبیس خوب و صدای تمیزی داشته باشه.
چند تا مدل پیشنهاد کن که موجود باشه و بتونم سفارش
بدم از تهران برام بفرستن.ممنون میشم کمکم کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)