?
Correa کدوم تیمه؟
?
Correa کدوم تیمه؟
دهنمون سرویس شد اه اه اه
خاک تو سرت EA
اومدم بازی رو مثل همیشه به این صورت که خود بازی رو میریزی و از وسط دانلود میشه کلی دانلود کردیم و بعد از چندین روز حالا که میریم تو بازی روی عکس مسی قفل میکنه
پرس و جو کردم میگن باید از اول دانلود کنی . 6.7 گیگ رو باید حالا شبانه با سرعت 30 دانلود کنم . یعنی چی بگم واقعا . 2 گیگ از حسابم پرید به خاطر این خاک بر سرها . سرورهاشون که یک سره dc میشه و باید رو سر دانلود وایستی و هی رزیوم کنی .
اقایون پیشنهاد میکنم امسال به هیچ وجه سمت ارجینال فیفا نرین که به نظر EA پشتیبانیش رو از pc و xbox 360 و ps3 تقریبا قطع کرده . صدای خود خارجی ها هم در اومده و EA اصلا پاسخگو نیست و به نظر نمیرسه فعلا پچی چیزی بده بیرون . ولی مثل اینکه واسه کنسول های جدید رو به راهست .
پس ریسک بزرگی میکنین اگه ارجینال میخرین . ممکنه از این مشکلات واستون پیش بیاد .
نمیدونم ولی فکر کنم لیگ ارژانتینه . اسمش رو سرچ بزنی میاد
سرعتش واقعا بالاست این بشر . بعد از چندین فصل میشه سریعترین هافبک وسط بازی
یکی دیگه هم هست به اسم meyer توی شالکه . گویند که خیلی شبیه ادریان توی فیفا 13 میشه . ولی من هنوز تستش نکردم .
ولی هیچ کس ادریان فیفا 13 نمیشه . به نظرم بهترین بازیکن جوون فیفا بود و بعد از چندین فصل وحشیترین بازیکن فیفا . بازیکنی میشد که تمام attribute هاش به غیر از دفاعی هاش همه سبز میشد . یه CAM که هم complete midfield میشد و هم complete forward . کلا legend ای بود .
Last edited by Gregar; 10-02-2014 at 18:26.
نه پیداش کردم لیگ آرژانتین 18 ساله
بازی جام جهانی بازم برا pc نمیاد.
تف به ذاتت EA.
یادش به خیر world cup 2006.![]()
Last edited by mj94; 11-02-2014 at 15:13.
منم خبرشو خوندم و تریلر بازی رو هم دیدم البته چند روز پیش. واقعا ناراحت شدم بهتره EA توی سیاست هاش تغییر ایجاد کنه،چون هنوز هم بیشتر گیمر ها با PC بازی می کنن.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
من که میخوام صد سال سیاه نکنه .
این همه پول ارجینال میری میدی یه ذره مشتری مداری ندارن . pc رو کلا پرت کردن تو سطل اشغال کثافتا .
واقعا حیفه پوله که بابت بازی های ارجینال بدی به این EA . من این فیفا 14 اخرین فیفای ارجینال بود که خریدم و دیگه عمرا بابتش پول بدم . همین رو انشالله اگه بتونم تا موقع اومدن فیفا 15 دانلودش کنم بازی میکنم و میزارم کنار .
عین ادم داشتیم با نسخه کرکی کریر میزدیم شیطونه رفت تو جلدمون گفت برو ارجینال بخر .
اگه نسخه اریجینالش رو نخری نمیشه اولتیمیت تیم بازی کنی؟؟؟
دوستان تو نسخه پی سی چه جوری کنترل بازی رو میشه به حالت کلاسیک در آورد؟
آخه من که می خوام براش دکمه ها رو تعریف کنم بعضی از دکمه ها رو قبول نمیکنه.
سلام
دوستان یک راهنمایی بابت فرق کی بورد و گیم پد می خواستم.
من از همون اول با کی بورد بازی می کردم ولی احساس می کنم تو بعضی چیزها کی بورد کم میاره! یکیش سرعت دویدن بازیکنانه! بازیکنان تیم مقابل سرعتشون خیلی بیشتره! تو کورس ها من کم میارم. وقتی که من با دروازه بان تیم حریف تک به تک میشم دفاع حریف سریع بهم می رسه ولی وقتی اون تک به تک میشه من نمی تونم بهش برسم! مشکل دیگه تو دفاع کردنه.... فکر می کنم یک سری کارهای دفاعی تو گیم پد اتوماتیک انجام میشه در حالی که من برای انجام همون کار باید چند تا دکمه رو با هم بزنم! من با کی بورد خیلی راحت نمی تونم توپ حریف رو بگیرم! آیا شما هم چنین مشکلی دارید؟ از طرفی من وقتی حمله می کنم دفاعم خالی میشه و خیلی رو ضد حمله گل می خورم! حریفم حتی توپ رو که دفع می کنه می رسه به بازیکن خودش!!! و سریع میره تو ضد حمله... راهی هست که سریع همه بازیکنان رو کشید عقب؟ چون حریفم این کار رو می کنه و وقتی توپ رو از دست میده سریع بازیکنانش میان عقب!
راستی تو نسخه فیفا 14 خیلی آفساید میشه! پرتاب اوت هم که رو اعصابه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)