تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 720 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

[/COLOR]
    رامین جان، بخاطر مطلبی که گذاشتی ممنونم.
    قبلاً اینو خونده بودم و بخاطر همین بود که توقع داشتم روشنایی رنگ مشکی در تاریکی 0.0 بشه.
    مد دینامیک و Vivid رو تست زدم اما مشکی 0.0 نمیشه.
    پونل عزیز از تستی که انجام دادید خیلی ممنون .
    به نظرم حداقل 150 ساعت از کارکرد پنل شما باید بگذره تا بتونیم یک نتیجه بگیریم شاید تا اون موقع مشکیش کمی عمیق تر شد
    Last edited by unepus; 29-12-2011 at 00:13.

2. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینم نتیجه تست VT30 بنده :

اگه مانیتورتون LCD هست یه ذره از جاتون بلند شید و از بالا نگاه کنید.

تو تاریکی تابلوئه که مشکی نیست!
    وقتی تو تاریکی تلویزیون خاموشه مشکی هست ولی روشن که باشه تو مشکیش یه نوری هست.

روی مد دینامیک و نرمال تست کردم و برایتنس و کنتراست رو تغییر دادم اما نتیجه کار تغییر نکرد.

تعجب می کنم سایتAvForoum چطوری black levelش رو refrence داده؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو نور محیط معمولی و تصویری که رنگهای مختلف داره مشکیش خوبه و دقت نوردهی و رنگ های طبیعیش 100% بهتر از LED هست اما انتظار داشتم تو تاریکی کاملاً مشکی باشه که نیست!
    اینکه تو avforums به مشکیش refrence داده منظورشون اینه که در بین تی وی هایی که تست کردن این جزبهترین ها قرار می گیره وگرنه اگر black =0 بخواهیم که باید حداقل 5 سال صبر کنیم تا OLED ها ارزون شوند

4. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من الان 5 ساعته دارم همه چیز روش امتحان میکنم تصویرش معرکست.من فعلا رو حالت گیم گذاشتم بعد میرم تو تنظیمات پیشرفته .فقط بگم خیلی راضیم .اگر کسی آزمایشی چیزی خواست بگه تا انجام بدم.بنظرم بچه ها زیاد تو عمق نرن ممکنه غرق بشن
    Last edited by dfbdb; 28-12-2011 at 23:53.

6. 5 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من الان 5 ساعته دارم همه چیز روش امتحان میکنم تصویرش معرکست.من فعلا رو حالت گیم گذاشتم بعد میرم تو تنظیمات پیشرفته .فقط بگم خیلی راضیم .اگر کسی آزمایشی چیزی خواست بگه تا انجام بدم.بنظرم بچه ها زیاد تو عمق نرن ممکنه غرق بشن
    دوست عزیز مشکیش از نظر شما چطوره ؟ با عکس کامل مشکی هم که آدرسشو گذاشتم اگه تست کنید ممنون می شم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز مشکیش از نظر شما چطوره ؟ با عکس کامل مشکی هم که آدرسشو گذاشتم اگه تست کنید ممنون می شم :
    امتحان کردم تصویر کاملا مشکی نشد ولی الان نمیشه گفت اشکال از تی ویه .بذارین کامل تستش کنم نتیجشو بهتون میگم.این عکس که شما دادین فکر کنم رزو لوشنش پایین بود یا شایدم سایزش کوچیک بوده الان با چند تا عکس دیگه امتحانش میکنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امتحان کردم کاملا مشکی نشد نمیشه گفت مشکل از تی ویه .شاید رزولوشن عکس پایین باشه یا سایز عکس کم باشه.الان با چند تا عکس دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کاملا مشکی نشد ولی هنوز نمیشه گفت مشکل از تی ویه .چندتا تست دیگه میکنم جوابشو میدم.

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

poonel جان اگه میخوای infinite black فعال بشه باید از ورودی hdmi استفاده کنی.

یه چیز دیگه که خیلی برام جالب بود اینه که hater ها سریع دور برداشتن تا حالا زبونشون دراز نبود همین که یه نقطه ضعف به خیال خودشون پیدا کردن شروع کردن به ترول کردن سایت زیر سوال بردن و ادیتور قبول نداشتن مثل اینکه فشار موفقیتهای پاناسونیک زیاده (بترکه چشم حسود)
    اه اه اصلا این پاناسونیک توطئه استکبار جهانیه میدونین اینا همشون سایتهای استکباری هستن که زیر نظر انگلیسای استعمارگر فعالیت میکنن هدفشون از بین بردن ندای حق طلبانه سامسونگ و سونیه عزیزه که مظلوم واقع شدن.

12. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه چیز دیگه که خیلی برام جالب بود اینه که hater ها سریع دور برداشتن تا حالا زبونشون دراز نبود همین که یه نقطه ضعف به خیال خودشون پیدا کردن شروع کردن به ترول کردن سایت زیر سوال بردن و ادیتور قبول نداشتن مثل اینکه فشار موفقیتهای پاناسونیک زیاده (بترکه چشم حسود)
    اه اه اصلا این پاناسونیک توطئه استکبار جهانیه میدونین اینا همشون سایتهای استکباری هستن که زیر نظر انگلیسای استعمارگر فعالیت میکنن هدفشون از بین بردن ندای حق طلبانه سامسونگ و سونیه عزیزه که مظلوم واقع شدن.
    آقا دمت گرم این استکبار جهانیو خیلی خوب اومدی .
    یک عده میان مرتب به این فروم سر می زنن منتظرن یک بهانه ای پیدا کنن ... بعضی ها شون هم led خریدن قبلا ... بعد که فهمیدن سرشون کلا رفته برای خالی کردن خودشون می یان اینجا الکی شلوغ می کنن و پستای طولانی می زنن و از شونصد صفحه اونورتر نقل قول میارن و ...

14. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کاملا مشکی نشد ولی هنوز نمیشه گفت مشکل از تی ویه .چندتا تست دیگه میکنم جوابشو میدم.
    شما لطف کن با همه ورودی ها تست کن ببین چطوریه ... اگه ----- یا دستگاه دیگه ای که usb داره با hdmi وصل کن به تی وی از روی اون عکس کامل سیاه رو تست کن .
    البته به نظرم دست کم 150 ساعت باید بگذره تا تی وی آببندی بشه و رنگ و black level , .... تثبیت شه .
    با تشکر.
    Last edited by unepus; 29-12-2011 at 01:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •