تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 371 از 402 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

لطفا یه آنتی ویروس فری که نیاز به اکتیو کردن نداشته باشه و راحت آپدیت بشه بهم معرفی کنید قدرتش در حد متوسط هم باشه اشکال نداره

یا اگر آنتی ویروسی می شناسید که اکتیو کردنش دردسر زیاید نداره اون هم بگید
    می خوام بر روی تعدا زیادی سیستم که کاربراش از اکتیو کردن و آپدیت آنتی ویروس سر در نمی یارن نصب کنم
    با تشکر
    میتونید از کومودو که هم قدرت خوبی داره و هم کاملا رایگانه استفاده کنید، آپدیت آفلاین هم داره
    یا میتونید از نسخه های رایگان دیگر سوئیت ها مانند، آویرا، آوست، ای وی جی، 360، استفاده کنید.

2. 7 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با تشکر از پست مفیدتون و ذکر نکات کاربردی و کلید ی من مدتها از انتی ویروس کسپر استفاده میکردم وهمیشه کرکش میکردم که خسته شدم الان از کمودو استفاده میکنم اما روش تنظیماتی انجام ندادم واصولا نمیدونم که تنظیماتی هم داره یا نه
    خواهش می‌کنم.

تنظیمات که داره.
    مثلا آپدیت و چگونگی آپدیت.
    و یا پسوورد داشته باشه یا نداشته باشه.

در مورد تنظیمات خوب: شاید تنظیمات پیش فرض هم خوب باشه ولی تغییر اشتباه باعث می‌شه که تنظیمات درست نباشه و از قابلیت های کلیدی نرم افزار استفاده نشه.

و نکته ای وجود داره یکی از قابلیت های نرم افزار موضوع مانیتورینگ کاربر هست.
    و داشتن دانش و اطلاعات عمومی یا تخصصی در مورد موضوع ی که می‌خواد کنترل بشه مهم هست. و خیلی می‌تونه کاربردی باشه.

4. 3 کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام ،
    خوب اگر برنامهایی ناشناخته باشه دسترسیش محدود میشه
    وقتی دسترسیش محدود شد دیگه عملا کار چندانی نمیتونه
    بکنه پس درستش اینه که در حالتی که دارای امضا هست
    تست بشه که بدترین حالت ممکنه (البته به نظر من) ،

موفق باشید .

- - - Updated - - -

با سلام ،
    خوب اگر برنامهایی ناشناخته باشه دسترسیش محدود میشه
    وقتی دسترسیش محدود شد دیگه عملا کار چندانی نمیتونه
    بکنه پس درستش اینه که در حالتی که دارای امضا هست
    تست بشه که بدترین حالت ممکنه (البته به نظر من) ،

موفق باشید .

6. این کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم...

خوب هستید؟؟

ببخشید مزاحم اوقات شریفتون میشم...

بعد از مدت های خدا نصیب کرد و قراره ویندوز عوض کنم و به طبع قراره سیستم امنیتی خودم رو هم بعد از 1 سال عوض کنم ...

ترکیب COMODO Firewall بود + Avira Free Antivir !!

مثه اکثر کاربر های کومودو ، منم رضایت داشتم از این محصول !! (البته نه رضایت 100 درصدی) !!
    چون اگر کمک دوستان در انجمن پی سی ورلد نبود واقعا کار کردن باهاش سخت بود ! خصوصا اوایل...

اما مشکل من این نبود ! چون بعد از مدتی راه افتادم و کار کردن باهاش برام مقدور بود...

مشکل اصلی من این بود که احساس میکردم اون قدرت 100 درصدی خودش رو روی سیستم من نداره !!

برای مثال حتی از تستی که خود شرکت سازنده اش ارائه داده بود ( COMODO Leak Test) نمیتونست امتیازی بیشتر از 210-220 بگیره !!
    با اینکه تمامی کانفیگ هایی که دوستان فرموده بودن رو اعمال کرده بودم ... !!

اما در هر صورت بازم انتخابم همین فایروال هست ... !!
    در حقیقت انتخاب اولم در بین نرم افزار های رایگان این هست!
    وگرنه انتخاب دومه من کومودو فایرواله تا وقتی که کسپرسکی هستش !!

اما امان از دست این آنتی ویروس AVIRA FREE Antivir که واقعا در اکثر مواقع کلافه ام میکرد..

از مثبت کاذب های خیلی زیادش گرفته تا شناخته نشدنش توسط ویندوز و پدر در آورد در هنگام آپدیت شدن و هزارتا چیز دیگه ... !!

خلاصه تصمیم گرفتم بجاش از آنتی ویروس رایگان PANDA استفاده کنم...

نظرتون در مورد این آنتی ویروس چیه؟!!

و نظرتون در مورد این ترکیب امنیتی چیه ؟!

Comodo Firewall + Panda Free Antivirus

با هم تداخل ندارن این 2 تا ؟!

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم...

خوب هستید؟؟

بعد از مدت های خدا نصیب کرد و قراره ویندوز عوض کنم و به طبع قراره سیستم امنیتی خودم رو هم بعد از 1 سال عوض کنم ...

مثه اکثر کاربر های کومودو ، منم رضایت داشتم از این محصول !! (البته نه رضایت 100 درصدی) !!
    چون اگر کمک دوستان در انجمن پی سی ورلد نبود واقعا کار کردن باهاش سخت بود ! خصوصا اوایل...

اما مشکل من این نبود ! چون بعد از مدتی راه افتادم و کار کردن باهاش برام مقدور بود...

مشکل اصلی من این بود که احساس میکردم اون قدرت 100 درصدی خودش رو روی سیستم من نداره !!

برای مثال حتی از تستی که خود شرکت سازنده اش ارائه داده بود ( COMODO Leak Test) نمیتونست امتیازی بیشتر از 210-220 بگیره !!
    اما امان از دست این آنتی ویروس AVIRA FREE Antivir که واقعا در اکثر مواقع کلافه ام میکرد..

از مثبت کاذب های خیلی زیادش گرفته تا شناخته نشدنش توسط ویندوز و پدر در آورد در هنگام آپدیت شدن و هزارتا چیز دیگه ... !!
    میشه لینک بدید کجا دوستان آموزش کانفیگ comodo رو گفتن؟! ممنون میشم.
    سوال دوم هم اینکه این مشکلات Avira که گفتید چیه که کلافه تون کرده؟
    سوال سوم هم اینکه چرا یک آنتی ویروس جدا نصب میکنید و از Comodo Internet Security استفاده نمیکنید؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان عزیزم...

خوب هستید؟؟

میشه لینک بدید کجا دوستان آموزش کانفیگ comodo رو گفتن؟! ممنون میشم.
    سوال دوم هم اینکه این مشکلات Avira که گفتید چیه که کلافه تون کرده؟
    سوال سوم هم اینکه چرا یک آنتی ویروس جدا نصب میکنید و از Comodo Internet Security استفاده نمیکنید؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم...

خوب هستید؟؟

نظرتون در مورد این آنتی ویروس چیه؟!!

و نظرتون در مورد این ترکیب امنیتی چیه ؟!

Comodo Firewall + Panda Free Antivirus

با هم تداخل ندارن این 2 تا ؟!
    با سلام .

تست ها ملاک مناسبی برای انتخاب محصول نیستند . در تست ها عموما نکاتی در نظر گرفته می شود ، و یا محصولات در شرایطی قرار می گیرند ، که ممکن است آن نکات مد نظر کاربر نهایی نباشد و یا هرگز در آن شرایط قرار نگیرد. هر کاربر باید با توجه به نیازهای خودش محصولات مورد نظر خود را بررسی کند و پس از تست محصول و یا محصولات انتخابی ، در نهایت به انتخاب محصول مناسب مورد نظر خودش بپردازد .

محتوای مخفی: ! 

فلسفه ی leak test ها : اینگونه تصور میشود که یک مخرب وارد رایانه و اجرا شده و لایه های امنیتی مثل آنتی ویروس قادر به شناسایی آن نبوده اند. حال مخرب قصد داره یک سری اطلاعات رو از رایانه خارج کنه . فایروال و hips باید اقدام مناسب رو انجام بدند .

خوب پس اولین اتفاقی که باید بیفته اینه که آنتی ویروس و سایر ابزارهای امنیتی متوجه مخرب نشند . پس در این شرایط نباید از فایروال و hips انتظار معجزه داشته باشیم ، مخصوصا اگر فایروال و hips در حالت interactive نباشند و فایروال و hips قرار باشه با تنظیمات پیش فرض و هوش مصنوعی خودشون و بدون دخالت کاربر مخرب رو بلاک کنند.

چهار نکته در تست های leak test بسیار مهمه :

الف : نکته ی اول دخالت کاربر در تست ها هستش . بسیاری از کاربران leak test هارو در حالت interactive انجام میدن . در حالی که هدف اینگونه تست ها هوش مصنوعی فایروال هستش .در صورتی که تست ها در حالت interactive انجام بشه ، نتیجه ای که حاصل میشه اینه که فایروال action مناسب رو به کاربر واگذار می کنه ، چون ابزار در زمان مناسب نتیجه رو. دریافت نمی کنه ، ابزار تست تصور می کنه که فایروال فعالیت رو بلاک کرده و در نتیجه نتایج غلط از آب در میاد.

ب : معماری پردازنده و سیستم عامل در تست ها بسیار مهمه . بسیاری از دوستان میان تست هارو با comodo leak test انجام میدن . این ابزار بسیار قدیمی است و بر پایه ی معماری 32 بیت طراحی شده . در نتیجه نتایجش برای نرم افزار ها و سیستم عامل های 64 بیت امروزی نامعتبر هستش . برای تست leak test نیاز به ابزار متناسب با معماری سیستم عامل هستش . لذا برخی تست ها مثل matousec برای حل این مشکل تست هارو با مدل 64 بیتی جایگزین کردند

پ : این نکته رو مد نظر داشته باشین که هدف تست ها محک زدن تنظیمات فایروال به وسیله ی هوش مصنوعی هستش . لذا در تنظیمات متفاوت نتایج متفاوت بدست میاد . ممکنه سازنده اینگونه تصور کنه که برخی تنظیمات ( تنظیمات پیش فرض ) برای استفاده ی روزمره اکثر کاربران مناسب باشه و برای درصد کمتر کاربران که نیاز به تنظیمات دیگه ای دارند ، تنظیمات متفاوتی رو قرار بده . لذا نتیجه ی پایین در تست ها به معنای ضعیف بودن فایروال نیست . شما در هر صورت می تونین تنظیمات مورد نیاز خودتون رو اعمال کنین . در صورتی که بسیار حساس هستین ، تنظیمات رو در حالتی قرار بدین که فایروال برای هر اقدام از شما سوال کنه .

ت : و در نهایت این نکته رو مد نظر داشته باشین زمانی که صحبت از پرواکتیو هستش ، سویت های یکپارچه تصمیمات بهتری می تونن نسبت به محصولات جداگانه بگیرند. شما ممکنه فایروالی مستقلی رو نصب کنین و ببینین این فایروال در حالت پیش فرض از شما برای هر فعالیت سوال می پرسه . اما بیاین سویت کاملش رو نصب کنین ببینین سوال نمی پرسه . این بر می گرده به همون صحبت اول بنده : در leak test ها قراره فایروال با هوش مصنوعی خودش و بدون دخالت کاربر اقدامات مخرب رو بلاک کنه . زمانی که فایروال به صورت مستقل نصب شده باشه ، سازنده نمی دونه که آیا شما محصول امنیتی دیگری مثل آنتی ویروس روی سیستم دارین یا نه ، و یا اینکه فایل مشکوکی که قصد داره به خارج از هاست ارتباط برقرار کنه در چه شرایطی از فیلتر های آنتی ویروس رد شده ، لذا می بینین که اکثر فایروال های جداگانه در حالت interactive کانفیگ شدند .

به هر حال ، به عنوان آنتی ویروس که panda انتخاب بسیار عالی هستش .
    در ارتباط با فایروال هم comodo انتخاب بسیار عالی هستش .

نظر شخصی بنده اینه که کاربران خانگی احتیاج شدیدی به فایروال و IDS/IPS ندارند . در اغلب موارد فایروال در سیستم کاربر نقش کنترلی ( کنترل قوانین مربوط به نرم افزار های موجود در سیستم کاربر ) رو روی سیستم کاربر بازی می کنه و کمتر اتفاق می افته که فایروال در سیستم کاربر نقش امنیتی داشته باشه . اما در هر حالت ، انتخاب سویت یکپارچه امنیت بیشتری از از انتخاب سویت های جداگانه رو به کاربر میده .
    Last edited by Public Enemy; 07-11-2015 at 13:10.

10. 5 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

با سلام .

تست ها ملاک مناسبی برای انتخاب محصول نیستند . در تست ها عموما نکاتی در نظر گرفته می شود ، و یا محصولات در شرایطی قرار می گیرند ، که ممکن است آن نکات مد نظر کاربر نهایی نباشد و یا هرگز در آن شرایط قرار نگیرد. هر کاربر باید با توجه به نیازهای خودش محصولات مورد نظر خود را بررسی کند و پس از تست محصول و یا محصولات انتخابی ، در نهایت به انتخاب محصول مناسب مورد نظر خودش بپردازد .

محتوای مخفی: ! 

فلسفه ی leak test ها : اینگونه تصور میشود که یک مخرب وارد رایانه و اجرا شده و لایه های امنیتی مثل آنتی ویروس قادر به شناسایی آن نبوده اند. حال مخرب قصد داره یک سری اطلاعات رو از رایانه خارج کنه . فایروال و hips باید اقدام مناسب رو انجام بدند .

خوب پس اولین اتفاقی که باید بیفته اینه که آنتی ویروس و سایر ابزارهای امنیتی متوجه مخرب نشند . پس در این شرایط نباید از فایروال و hips انتظار معجزه داشته باشیم ، مخصوصا اگر فایروال و hips در حالت interactive نباشند و فایروال و hips قرار باشه با تنظیمات پیش فرض و هوش مصنوعی خودشون و بدون دخالت کاربر مخرب رو بلاک کنند.

چهار نکته در تست های leak test بسیار مهمه :

الف : نکته ی اول دخالت کاربر در تست ها هستش . بسیاری از کاربران leak test هارو در حالت interactive انجام میدن . در حالی که هدف اینگونه تست ها هوش مصنوعی فایروال هستش .در صورتی که تست ها در حالت interactive انجام بشه ، نتیجه ای که حاصل میشه اینه که فایروال action مناسب رو به کاربر واگذار می کنه ، چون ابزار در زمان مناسب نتیجه رو. دریافت نمی کنه ، ابزار تست تصور می کنه که فایروال فعالیت رو بلاک کرده و در نتیجه نتایج غلط از آب در میاد.

ب : معماری پردازنده و سیستم عامل در تست ها بسیار مهمه . بسیاری از دوستان میان تست هارو با comodo leak test انجام میدن . این ابزار بسیار قدیمی است و بر پایه ی معماری 32 بیت طراحی شده . در نتیجه نتایجش برای نرم افزار ها و سیستم عامل های 64 بیت امروزی نامعتبر هستش . برای تست leak test نیاز به ابزار متناسب با معماری سیستم عامل هستش . لذا برخی تست ها مثل matousec برای حل این مشکل تست هارو با مدل 64 بیتی جایگزین کردند

پ : این نکته رو مد نظر داشته باشین که هدف تست ها محک زدن تنظیمات فایروال به وسیله ی هوش مصنوعی هستش . لذا در تنظیمات متفاوت نتایج متفاوت بدست میاد . ممکنه سازنده اینگونه تصور کنه که برخی تنظیمات ( تنظیمات پیش فرض ) برای استفاده ی روزمره اکثر کاربران مناسب باشه و برای درصد کمتر کاربران که نیاز به تنظیمات دیگه ای دارند ، تنظیمات متفاوتی رو قرار بده . لذا نتیجه ی پایین در تست ها به معنای ضعیف بودن فایروال نیست . شما در هر صورت می تونین تنظیمات مورد نیاز خودتون رو اعمال کنین . در صورتی که بسیار حساس هستین ، تنظیمات رو در حالتی قرار بدین که فایروال برای هر اقدام از شما سوال کنه .

ت : و در نهایت این نکته رو مد نظر داشته باشین زمانی که صحبت از پرواکتیو هستش ، سویت های یکپارچه تصمیمات بهتری می تونن نسبت به محصولات جداگانه بگیرند. شما ممکنه فایروالی مستقلی رو نصب کنین و ببینین این فایروال در حالت پیش فرض از شما برای هر فعالیت سوال می پرسه . اما بیاین سویت کاملش رو نصب کنین ببینین سوال نمی پرسه . این بر می گرده به همون صحبت اول بنده : در leak test ها قراره فایروال با هوش مصنوعی خودش و بدون دخالت کاربر اقدامات مخرب رو بلاک کنه . زمانی که فایروال به صورت مستقل نصب شده باشه ، سازنده نمی دونه که آیا شما محصول امنیتی دیگری مثل آنتی ویروس روی سیستم دارین یا نه ، و یا اینکه فایل مشکوکی که قصد داره به خارج از هاست ارتباط برقرار کنه در چه شرایطی از فیلتر های آنتی ویروس رد شده ، لذا می بینین که اکثر فایروال های جداگانه در حالت interactive کانفیگ شدند .

به هر حال ، به عنوان آنتی ویروس که panda انتخاب بسیار عالی هستش .
    در ارتباط با فایروال هم comodo انتخاب بسیار عالی هستش .

نظر شخصی بنده اینه که کاربران خانگی احتیاج شدیدی به فایروال و IDS/IPS ندارند . در اغلب موارد فایروال در سیستم کاربر نقش کنترلی ( کنترل قوانین مربوط به نرم افزار های موجود در سیستم کاربر ) رو روی سیستم کاربر بازی می کنه و کمتر اتفاق می افته که فایروال در سیستم کاربر نقش امنیتی داشته باشه . اما در هر حالت ، انتخاب سویت یکپارچه امنیت بیشتری از از انتخاب سویت های جداگانه رو به کاربر میده .
    فرمایشات شما کاملا متین ...

ولی من به تنها سوئیت یکپارچه ی امنیتی که اعتقاد و علاقه ی شدید دارم Kaspersky Total Security هستش که اونم متاسفانه سال هاست نمیشه براش لایسنس گیر آورد و با توجه به مشکلاتی که برای کارت اعتباری و حساب های بانکی بنده پیش اومده دیگه قید خرید لایسنس اورجینالش رو زدم و رو آوردم به یک محصول رایگان...

اما هرچقد که به فایروال COMODO اعتقاده زیادی دارم،اما به همون اندازه هم حس منفی نسبت به آنتی ویروسش دارم و واسه همین نمیتونم سراغ اینترنت سکوریتیش برم...

و همین قضیه به صورت عکسش در مورد محصولات PANDA صدق میکنه...
    علاقه و اعتقاده شدید به آنتی ویروس اما حس بی اعتمادی به فایروال (شاید نتایج فاجعه بارش در سایت متوسک هم باعث شده باشه که این حس خیلی قوی تر بشه) !!
    و از طرفی محصولات یکپارچه ی پاندا کمترین آپشن و امکانات رو به کاربر میده !! واقعا کانفیگ های اینقدر ساده هم دیگه جایز نیست که پاندا در محصولاتش گنجانده و یه جوری باعث دفع اکثریت کاربرای حرفه ای شده همین سادگی بیش از حده اش...!

حالا نظره شما چیه؟

به نظرت فایروال پاندا اونقد قابل اعتماد هست که بخوام Internet Security یا Global Proction اونو نصب کنم یا به نظرتون همون ترکیب Panda Free Antivirus و Comodo Free Firewall مناسب تره ؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

فرمایشات شما کاملا متین ...

ولی من به تنها سوئیت یکپارچه ی امنیتی که اعتقاد و علاقه ی شدید دارم Kaspersky Total Security هستش که اونم متاسفانه سال هاست نمیشه براش لایسنس گیر آورد و با توجه به مشکلاتی که برای کارت اعتباری و حساب های بانکی بنده پیش اومده دیگه قید خرید لایسنس اورجینالش رو زدم و رو آوردم به یک محصول رایگان...

اما هرچقد که به فایروال COMODO اعتقاده زیادی دارم،اما به همون اندازه هم حس منفی نسبت به آنتی ویروسش دارم و واسه همین نمیتونم سراغ اینترنت سکوریتیش برم...

و همین قضیه به صورت عکسش در مورد محصولات PANDA صدق میکنه...
    علاقه و اعتقاده شدید به آنتی ویروس اما حس بی اعتمادی به فایروال (شاید نتایج فاجعه بارش در سایت متوسک هم باعث شده باشه که این حس خیلی قوی تر بشه) !!
    و از طرفی محصولات یکپارچه ی پاندا کمترین آپشن و امکانات رو به کاربر میده !! واقعا کانفیگ های اینقدر ساده هم دیگه جایز نیست که پاندا در محصولاتش گنجانده و یه جوری باعث دفع اکثریت کاربرای حرفه ای شده همین سادگی بیش از حده اش...!

حالا نظره شما چیه؟

به نظرت فایروال پاندا اونقد قابل اعتماد هست که بخوام Internet Security یا Global Proction اونو نصب کنم یا به نظرتون همون ترکیب Panda Free Antivirus و Comodo Free Firewall مناسب تره ؟!
    متاسفانه یک معضلی وجود داره به نام تست ها ، که کاربر نهایی برای انتخاب محصول مورد نیازش به آنها اکتفا می کنه ، در حالی که همه جا تاکید میشه توی انتخابتون تست هارو ملاک قرار ندین و حتی توی گزارش خود تست ها هم همین حرف زده میشه . اما ظاهرا سایز فونتش کوچیکه ، و یا با فونت بدی نوشته شده ، که اکثر دوستان بدون توجه به شرایط تست ها میان به نتایج استناد می کنند .

به هر حال منم ترجیها از توضیحات در ارتباط با شرایط و نحوه ی تست ها خودداری می کنم ، چونکه در صورتی که فردی قصد مطالعه داشته باشه همون توضیحات انگلیسی تست هارو می خونه ، و فرضا اگر من ( یا هر کس دیگه ) بخواد توضیحاتی رو ارایه بده ، جداگانه برای هر نفر توضیح بده ، و نفر بعدی نمیاد توضیحاتی که شاید زمان زیادی براش وقت گذاشته شده تا نگارش بشه رو بخونه .

مسلما برای شما و برخی دوستان دیگه هم که نتایج تست ها در اولویت انتخابتون هستند ، همون kaspersky بهترین انتخابه . تهیه ی لایسنس یک ساله هم هزینه ی زیادی نداره ( توی سایت نمایندگیش تقریبا 150 هزار تومنه و توی سایت های مختلف قیمت پایین تری داره )، اون هزینه هم صرفا برای اینه که خیالتون راحت بشه که محصولی رو دارین که در اکثر تست ها نتایج خوبی گرفته و از این بابت نگران نیستین . در نهایت اگر هم قصد خریداری ندارین می تونین از لایسنس های رایگان 6 ماهه استفاده کنید .

13. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ممنونم بابت توضیحاتتون دوست خوبم...

یعنی از نظره شما فایروال Panda فایروله قابل اعتمادی به حساب میاد ؟

یعنی بنظرتون با توجه به علاقه ای که به این شرکت دارم،همون محصول یکپارچه ی Panda (حالا یا Internet Security یا Global Proction) رو انتخاب کنم یا شما توصیه میکنید که به فایروال پاندا اعتمادی نکنم و از آنتی ویروسش استفاده کنم در کنارش یا از فایروال COMODO یا از فایروال خوده Windows استفاده کنم؟!

نظره نهایی شما برام مهمه در انتخاب...

پ.ن 1:

آیا واقعا فایروال PANDA قابل اعتماد هستش ؟

پ.ن 2:

تهیه ی لایسنس یک ساله هم هزینه ی زیادی نداره ( توی سایت نمایندگیش تقریبا 150 هزار تومنه و توی سایت های مختلف قیمت پایین تری داره )، اون هزینه هم صرفا برای اینه که خیالتون راحت بشه که محصولی رو دارین که در اکثر تست ها نتایج خوبی گرفته و از این بابت نگران نیستین .
    بله...
    حق با شماست...
    به هیچ وجه هزینه ی زیادی نیست...
    اما متاسفانه من هم حساب های بانکی داخلیم و هم کارت اعتباریم 1 ماهی هست که کاملا مسدود هستن و امکان خرید برام وجود نداره در حال حاضر و متاسفانه هنوز هم اعلام نکردن که کی مشکل حساب هام رفع میشه! واسه همین مجبورم فعلا از یک محصول رایگان یا از محصولاتی که لایسنس اورجینال چند ماهه بهم میدن (نظیر همین PANDA) استفاده کنم تا بتونم یک لایسنس Kaspersky Total Security خریداری کنم...
    البته علت انتخاب کسپرسکی فقط و فقط به خاطر نتایج فوق العاده ی آنتی ویروس و فایروالش در کلیه تست ها نبوده که منو مجذوب خودش کرده...
    در اختیار گذاشتن کانفیگ ها و آپشن های زیاد اما نچندان پیچیده و کاربری آسان و بی دردسر و از همه مهم تر مثبت کاذب های بسیار ناچیزش هست که منو در این سالها از طرفدارای خودش کرده...

پ.ن 3 :

در نهایت اگر هم قصد خریداری ندارین می تونین از لایسنس های رایگان 6 ماهه استفاده کنید .
    منظورتون Panda بود یا Kaspersky ؟!

برای Panda دیدم که لایسنس چند ماهه رایگان وجود داره!
    اما واسه کسپرسکی ندیدم...

پ.ن 4 :

در نهایت کدوم یکی از محصولات Panda رو نصب کنم؟!

Global Proction یا Internet Security یا اینکه Panda Antivirus + یک فایروال جداگانه ؟!
    Last edited by S0R3N4; 13-11-2015 at 21:16.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ممنونم بابت توضیحاتتون دوست خوبم...

یعنی از نظره شما فایروال Panda فایروله قابل اعتمادی به حساب میاد ؟

یعنی بنظرتون با توجه به علاقه ای که به این شرکت دارم،همون محصول یکپارچه ی Panda (حالا یا Internet Security یا Global Proction) رو انتخاب کنم یا شما توصیه میکنید که به فایروال پاندا اعتمادی نکنم و از آنتی ویروسش استفاده کنم در کنارش یا از فایروال COMODO یا از فایروال خوده Windows استفاده کنم؟!

نظره نهایی شما برام مهمه در انتخاب...

پ.ن 1:

آیا واقعا فایروال PANDA قابل اعتماد هستش ؟

پ.ن 2:

بله...
    حق با شماست...
    به هیچ وجه هزینه ی زیادی نیست...
    اما متاسفانه من هم حساب های بانکی داخلیم و هم کارت اعتباریم 1 ماهی هست که کاملا مسدود هستن و امکان خرید برام وجود نداره در حال حاضر و متاسفانه هنوز هم اعلام نکردن که کی مشکل حساب هام رفع میشه! واسه همین مجبورم فعلا از یک محصول رایگان یا از محصولاتی که لایسنس اورجینال چند ماهه بهم میدن (نظیر همین PANDA) استفاده کنم تا بتونم یک لایسنس Kaspersky Total Security خریداری کنم...
    البته علت انتخاب کسپرسکی فقط و فقط به خاطر نتایج فوق العاده ی آنتی ویروس و فایروالش در کلیه تست ها نبوده که منو مجذوب خودش کرده...
    در اختیار گذاشتن کانفیگ ها و آپشن های زیاد اما نچندان پیچیده و کاربری آسان و بی دردسر و از همه مهم تر مثبت کاذب های بسیار ناچیزش هست که منو در این سالها از طرفدارای خودش کرده...

پ.ن 3 :

منظورتون Panda بود یا Kaspersky ؟!

برای Panda دیدم که لایسنس چند ماهه رایگان وجود داره!
    اما واسه کسپرسکی ندیدم...

پ.ن 4 :

در نهایت کدوم یکی از محصولات Panda رو نصب کنم؟!

Global Proction یا Internet Security یا اینکه Panda Antivirus + یک فایروال جداگانه ؟!

با سلام .

در ارتباط با فایروال پاندا که یه سری صحبت هایی توی یه پست دیگه شد . فکر کنم برای شما بهترین انتخاب همون فایروال کومودو + panda free antivirus باشه . تنظیمات فایروال هم در حالتی قرار بدین که در ارتباط با فایل های ناشناخته برای اتصال به اینترنت سوال کنه . در این صورت احیانا اگر مخربی از دست panda در رفت و قصد ارتباط با شبکه رو داشت ، فایروال برای ارتباط از شما سوال کنه .

اما در ارتباط با لایسنس چند ماهه : بسیاری از محصولات ، پروموشن های مختلف رو در اختیار سایت ها و شرکت ها قرار میدن . kaspersky هم از این قضیه مستثنی نیست . ممکنه داخل بعضی سایت ها پروموشن کد 3 ماهه ، 6 ماهه و یا حتی 1 ساله برای kaspersky پیدا کنین . البته همه ی پروموشن ها رایگان نیستند و نیاز به یک شرایطی دارند ( مثلا به میزان خاصی از یک فروشگاه خرید کنین تا لایسنس 1 ساله بهتون بده ) بچه های انجمن آنتی ویروس در این قسمت بسیار فعال هستند و در صورت پیدا کردن پروموشن های مختلف محصولات مختلف در تاپیک خود محصول قرار میدن در حال حاظر به نظر میاد یک پروموشن 3 ماهه رایگان kaspersky موجود باشه ( توی تاپیک خودش پیگیری کنین بچه های تیم آنتی ویروس توضیحات لازم رو میدن )

16. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •