تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 602 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت maniElnino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران - اکباتان

پيش فرض

سلام

ببخشید من قصد خرید یه هدفون رو گوشی و یا فول سایز دارم تا 400 تومنه اما میتونم اگه مدل خوبی هست حداکثر تا 200 دلار باشه پرداخت کنم .
    بیشتر بیرون منزل استفاده میکنم و تو جاهای شلوغ و پر سر و صدا استفاده میکنم برا همین دوست دارم صدا ازش زیاد خارج نشه و زیاد بیرون هم داخل نیاد .
    همه جور اهنگیم گوش میدم راک و پاپ و هیپ هاپ .آهنگ هامم با آیفون 4 اس و آیپاد تاچ گوش میدم .
    میکروفون برام مهم نیست .
    راحتی رو گوش خیلی مهمه که بشه چندین ساعت پشت هم استفاده کرد

خودم یک مدل انتخاب کردم AKG K490 . به نظرتون این مدل مناسبه ؟ این بهتره یا beats SOLO HD ؟ (چون از خارج برام میارن بیتس اصله)
    ممنون میشم راهنماییم کنین . با سپاس
    Last edited by maniElnino; 14-09-2013 at 18:40.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

ببخشید من قصد خرید یه هدفون رو گوشی و یا فول سایز دارم تا 400 تومنه اما میتونم اگه مدل خوبی هست حداکثر تا 200 دلار باشه پرداخت کنم .
    بیشتر بیرون منزل استفاده میکنم و تو جاهای شلوغ و پر سر و صدا استفاده میکنم برا همین دوست دارم صدا ازش زیاد خارج نشه و زیاد بیرون هم داخل نیاد .
    همه جور اهنگیم گوش میدم راک و پاپ و هیپ هاپ .آهنگ هامم با آیفون 4 اس و آیپاد تاچ گوش میدم .
    میکروفون برام مهم نیست .
    راحتی رو گوش خیلی مهمه که بشه چندین ساعت پشت هم استفاده کرد

خودم یک مدل انتخاب کردم AKG K490 . به نظرتون این مدل مناسبه ؟ این بهتره یا beats SOLO HD ؟ (چون از خارج برام میارن بیتس اصله)
    ممنون میشم راهنماییم کنین . با سپاس
    سلام.
    اگر بیرون از خانه استفاده می کنید هدفون های In-Ear پیشنهاد می شوند. مدلی که انتخاب کردید یعنی AKG K490NC از قابلیت Noise Canceling برای حذف صدای محیط برخوردار است اما این قابلیت معایبی هم دارد که در پست زیر اشاره شده است:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر بخواهیم AKG K490 و Beats Solo را از نظر کیفیت صدا مقایسه کنیم Beats Solo بیس قوی و بومی دارد که برای بعضی ها جذاب است اما باعث آسیب رسیدن به سایر فرکانس های صدا می شود و دیگر فرکانس ها پشت بیس قوی محو می شوند. اما در AKG K490NC اینطور نیست. از طرفی K490NC صدای محیط را بهتر حذف می کند و صدای متعادل تری نسبت به Beats که کاملا" روی بیس تکیه دارد، ارائه می دهد.
    اگر از قابلیت Noise Canceling چشم پوشی کنید AKG Q460 مناسب خواهد بود و روی گوش هم راحت خواهد بود اما Isolation خیلی خوبی نخواهد داشت و صدای محیط به طور کامل حذف نخواهد شد.
    به هر حال پیشنهاد می شود که برای بیرون از خانه از In-Ear ها استفاده کنید تا صدای محیط را تا حد ممکن حذف کنید و همچنین درگیر معایب Noise Canceling مثل نیاز به باتری و صداهای اضافه نشوید.
    موفق باشید.

3. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت maniElnino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران - اکباتان

پيش فرض

ممنونم که راهنماییم کردین .
    به دلیل مشکل نمیتونم از گوشی های داخل گوش استفاده کنم برای همین مجبورم از گوشی روی گوش استفاده کنم .
    بعله با نظرتون موافقم که بیتس بیس بالایی داره و به نظر من صدای اغراق شده ای داره اما فکر کردم شاید اصلش یکم صدای بهتری داشته باشه .
    من خودم صدای واقعی و کیفیت صدا رو بیشتر دوست دارم .
    AKG Q460 رو هم شنیده بودم خوبه اما امتحانش نکردم .
    شما جایی رو میشناسید که تستش کنم ؟ (تو پایتخت جایی نیست مثل نگاره ؟)
    اگه از برند دیگه یا مدلای دیگه هم چیزی بود بهم بگین خوبه چون میخوام برم پایتخت تا جایی که میشه مدلای مختلف رو امتحان کنم . ممنونتون میشم
    باز تشکر از راهنمایتون
    Last edited by maniElnino; 14-09-2013 at 22:29.

5. این کاربر از maniElnino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم که راهنماییم کردین .
    به دلیل مشکل نمیتونم از گوشی های داخل گوش استفاده کنم برای همین مجبورم از گوشی روی گوش استفاده کنم .
    بعله با نظرتون موافقم که بیتس بیس بالایی داره و به نظر من صدای اغراق شده ای داره اما فکر کردم شاید اصلش یکم صدای بهتری داشته باشه .
    من خودم صدای واقعی و کیفیت صدا رو بیشتر دوست دارم .
    AKG Q460 رو هم شنیده بودم خوبه اما امتحانش نکردم .
    شما جایی رو میشناسید که تستش کنم ؟ (تو پایتخت جایی نیست مثل نگاره ؟)
    اگه از برند دیگه یا مدلای دیگه هم چیزی بود بهم بگین خوبه چون میخوام برم پایتخت تا جایی که میشه مدلای مختلف رو امتحان کنم . ممنونتون میشم
    باز تشکر از راهنمایتون
    سلام.
    در مجتمع پایتخت شاید بتوانید AKG Q460 را برای تست پیدا کنید. AKG K450 هم صدایی تقریبا" مشابه دارد. از برند Sennheiser مدل PX200-II می تواند مناسب باشد اما Isolation آن از Q460 ضعیف تر است. حساسیت Q460 از PX200-II بالاتر است و همین مسئله باعث می شود حجم صدای بیشتری از Q460 دریافت کنید.
    V-Jays هم موجود است اما پیشنهاد نمی شود چون هدفون های Open در Isolation ضعیف هستند.
    AIAIAI TMA1-DJ هم احتمالا" موجود است. اگر توانستید تست کنید.
    موفق باشید.

7. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خسته نباشید! شرمنده من هنوز نتونستم هدستمو پیدا کنم!
    به نظر شما میتونم razer kraken pro بخرم و با نرم افزار razer surround اونو 7.1 کنم؟ هدست خوبیه؟
    همچنین آیا volume adjuster جداگانه هست؟ منظورم اینه که یه ورودی و خروجی 3.5 میلی متری داشته باشه و روش تنظیم صدا باشه؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام.
    چند وقت پیش که به پرشین تولز سر می زدم آقای منوری نوشته بود که هرکس می خواهد HD800 را تست کند اینجا اعلام کند تا شرایط تست را برایش از طریق پیغام خصوصی بفرستیم.
    در حالت عادی معمولا" پلیر Archos برای تست استفاده می کنند.
    موفق باشید.
    Archos?
    چرا این؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام اقا من فردا دارم میرم بازار واسه خرید .. بودجم 500 تومنه .. ON EAR میخوام بگیرم ... نویز کنسلینگ بودنشم واسم مهم نیست ..
    خودم نظرم K450 هست .. تو این رنج قیمت چیز بهتری نیست دیگه ؟
    K450 با HD 238 زنهایزر کدوم تفکیک کدوم بیشتره؟

داره خودمونی میشه riyazi85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

باسلام
    ممنون از سایت خوب و انجمن بسیار عالیتون
    من میخوام یک ایر فون (داخل گوشی) تا سقف 200 هزار تومن بگیرم اما گیج شدم نمیدونم چه مدلی رو انتخاب کنم.
    بیشتر باس و شفافیت صدا برام مهمه آهنگ هایی تو سبک سیروان خسروی گوش میدم.
    یک مدل هم امروز دیدم بنام ُSony XBA - s65 تست که کردم خوب میومد.مدل beats flou و fliphs هم تست کردم که زیاد راضی نبودم. نظر شما در این مورد چیه؟
    خواهشاچند مدل خوب توگوشی با کیفیت عالی که صدای اطراف و بشدت کم کنه بهم معرفی کنین(فقط داخل ایران بشه تهیه کرد)
    پیشاپیش از کمکنون سپاسگذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امروز رفتم فروشگاه نامداران توی بازار موبایل گفتم شاید HDVD800 رو دمو کرده باشن. guess what! یه هدفون 50،000 تومنی هم اونجا دمو نشده. بعد فروشنده میگه 7500 (هفتاد و پنج میلیون ریــــــــــــــــــــــا ل ) بعد "خرید ندید!" گفتم بیخیال داداش. ادم عاقل 7.5 میلیون ندیده و نشنیده میده عایا؟! تنها حسن رفتن به اونجا این بود که دستگاه رو آورد حداقل از نزدیک دیدم! حتی نذاشت دست بزنم بهش
    Last edited by flipp; 15-09-2013 at 19:38.

13. 3 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان توی تهران فروشگاهی میشناسین محصولات ریزر بفروشه؟
    قیمت Razer kraken pro چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •