تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 405 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز صبح متوجه صدای شر شر آب از داخل یکی از رادیاتورها شدم، بقیه رادیاتورها صدای نداشتند، درجه فشار آب رو هم از روی پکیج نگاه کردم تغییری نکرده، علت این صدای شر شر آب چی میتونه باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز صبح متوجه صدای شر شر آب از داخل یکی از رادیاتورها شدم، بقیه رادیاتورها صدای نداشتند، درجه فشار آب رو هم از روی پکیج نگاه کردم تغییری نکرده، علت این صدای شر شر آب چی میتونه باشه؟
    اتفاقا سوال منم همینه..مال منم یکی که تو اتاق خوابه صدای چکه کردن آب از داخل رادیاتور میاد الان یه هفته نمیشه که نصب کردیم.خود نصاب هم هواگیری کرد منم دوباره دو روز بعد هواگیری کردم البته بعضی وقتا صدا نمیده!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام دوست عزیز
    صدای شر شر میتونه از هوا داخل رادیاتور باشه و اگر با هواگیری قطع نشد ممکنه رادیاتورتون درست تراز نیست و سمت شیر هواگیر پایین تر از سمت مقابلش هست به همین دلیل درست هوا گیری نمیشه .
    یا شیر پایین رادیاتور زیاد باز هست و سرعت جریان آب زیاد هست که در این صورت باید کاور شیر را باز کنید زیرش یه پیچ آلن خور هست که باید با آچار آلن مقداری بسته شود در جهت عقربه ساعت

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اتفاقا سوال منم همینه..مال منم یکی که تو اتاق خوابه صدای چکه کردن آب از داخل رادیاتور میاد الان یه هفته نمیشه که نصب کردیم.خود نصاب هم هواگیری کرد منم دوباره دو روز بعد هواگیری کردم البته بعضی وقتا صدا نمیده!!
    سلام دوست عزیز
    ممکنه باز تو مسیر هوا بوده باشه باز هم مجدد هواگیری کنید و موارد بالا را هم بررسی کنید
    روش صحیح هواگیری :
    باید ابتدا فشار آب را بالا برده حدود 2 تا 3 و بعد از چند دقیقه کارکرد پکیج و گرم شدن رادیاتور ها و آب داخلشون پکیچ را خاموش کرده و چند دقیقه بعد در حالت خاموش بودن پکیج شروع به هواگیری کنید دقت کنید که فشار پایین تر از 1.5 نیاد و بعد پکیج را روشن کنید

5. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    صدای شر شر میتونه از هوا داخل رادیاتور باشه و اگر با هواگیری قطع نشد ممکنه رادیاتورتون درست تراز نیست و سمت شیر هواگیر پایین تر از سمت مقابلش هست به همین دلیل درست هوا گیری نمیشه .
    یا شیر پایین رادیاتور زیاد باز هست و سرعت جریان آب زیاد هست که در این صورت باید کاور شیر را باز کنید زیرش یه پیچ آلن خور هست که باید با آچار آلن مقداری بسته شود در جهت عقربه ساعت
    درود بر شما
    هواگیری کردم درست نشد، بعد سمت شیر هواگیر رو کمی بالاتر آوردم و صدا قطع شد، طبق فرمایش شما اشکال از تراز نبودن رادیاتور بود
    ممنونم

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

ممنون دوستان . من مازندران زندگی میکنم. یکی از شهرستان های نزدیک ساری . اکثر برندها فکر کنم پشتیبانی خوبی داشته باشن .حالا شما دوستان برندهای خوب و با پشتیبانی مناسب رو چندتا بگید ممنون میشم. برادرم خودش گلدایران داشته چند سال راضی بوده.
    بعدشم خونم بزرگترین قسمتش هالش هست و کلا اپارتمانش دو طرف به بیرون هست. و دوتا اطاق خواب هست . و تو اطاق خواب ها رادیاتور ها به سمت دیوار داخل هست هر دوتا فکر کنم. و هال یکی دوتا به سمت بیرون.
    بعدشم دیوار سرد یعنی دیوار بیرون؟ اون سمت ها رو کوچیک تر بگیرم؟
    بعدشم رادیاتور بجای پره ای از یکسره ها بگیرم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون دوستان . من مازندران زندگی میکنم. یکی از شهرستان های نزدیک ساری . اکثر برندها فکر کنم پشتیبانی خوبی داشته باشن .حالا شما دوستان برندهای خوب و با پشتیبانی مناسب رو چندتا بگید ممنون میشم. برادرم خودش گلدایران داشته چند سال راضی بوده.
    بعدشم خونم بزرگترین قسمتش هالش هست و کلا اپارتمانش دو طرف به بیرون هست. و دوتا اطاق خواب هست . و تو اطاق خواب ها رادیاتور ها به سمت دیوار داخل هست هر دوتا فکر کنم. و هال یکی دوتا به سمت بیرون.
    بعدشم دیوار سرد یعنی دیوار بیرون؟ اون سمت ها رو کوچیک تر بگیرم؟
    بعدشم رادیاتور بجای پره ای از یکسره ها بگیرم بهتره؟
    سلام دوست عزیز
    برند های وارداتی اصلی با کیفیتی بسیار عالی عبارتند از وایلانت و بیاسی و ویسمن و سونیه دوال و آریستون و ....
    برند های مونتاژ ایران یا مونتاژ کشورهای دیگر با کیفیتی قابل رقابت با وارداتی ها : والترو و فرولی و بوش و....
    و برند هایی با قیمت مناسب مثل بوتان و ایران و گلد ایران و .....
    جایی که رادیاتور روی دیوار سرد هست نباید رادیاتور کوچک بخرید ولی جایی که رادیاتور روی دیوار گرم هست باید رادیاتور 1 تا 2 سایز بزرگتر انتخاب شوند
    در صورت نیاز مساحت هر فضا و شرایط قرارگیری واحد در چه طبقه ای و کف و سقف سرد یا گرم و .... مشخص شود تا متراژ رادیاتور پیشنهاد گردد
    دوستان در صورت نیاز میتوانند با شماره من 09132223581 تماس بگیرند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برند های وارداتی اصلی با کیفیتی بسیار عالی عبارتند از وایلانت و بیاسی و ویسمن و سونیه دوال و آریستون و ....
    برند های مونتاژ ایران یا مونتاژ کشورهای دیگر با کیفیتی قابل رقابت با وارداتی ها : والترو و فرولی و بوش و....
    و برند هایی با قیمت مناسب مثل بوتان و ایران و گلد ایران و .....
    جایی که رادیاتور روی دیوار سرد هست نباید رادیاتور کوچک بخرید ولی جایی که رادیاتور روی دیوار گرم هست باید رادیاتور 1 تا 2 سایز بزرگتر انتخاب شوند
    در صورت نیاز مساحت هر فضا و شرایط قرارگیری واحد در چه طبقه ای و کف و سقف سرد یا گرم و .... مشخص شود تا متراژ رادیاتور پیشنهاد گردد
    دوستان در صورت نیاز میتوانند با شماره من 09132223581 تماس بگیرند
    ممنون اقا حسام. حتما مزاحمتون میشم برای مشاوره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

با عرض سلام. سیستم گرمایش ساختمان ما به صورت گرمایش از کف می باشد و از انجا که برای ساختمان گرمایش مرکزی در نظر گرفته شده بود مجبور شدیم پکیج طبق دوم و سوم را در همکف قرار دهیم ولی بن نظر می رسد پمپ پکیج جوابگوی گردش برای این مسیرها نیست زیرا پس از مدت کمی از روشن شدن مشعل مجددا خاموش می شود. هر طبقه حدود 160 متر مربع است و پکیج استفاده شده بوتان بنسر پرو 28 برای هر طبقه است. بهترین راه برای تقویت پمپ چیسj

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با عرض سلام.
    سیستم گرمایش ساختمان ما به صورت گرمایش از کف می باشد و از انجا که برای ساختمان گرمایش مرکزی در نظر گرفته شده بود مجبور شدیم پکیج طبق دوم و سوم را در همکف قرار دهیم ولی بن نظر می رسد پمپ پکیج جوابگوی گردش برای این مسیرها نیست زیرا پس از مدت کمی از روشن شدن مشعل مجددا خاموش می شود.
    هر طبقه حدود 160 متر مربع است و پکیج استفاده شده بوتان بنسر پرو 28 برای هر طبقه است. بهترین راه برای تقویت پمپ چیسj
    سلام
    گمان نکنم پکیجی یاشه که پمپ آبش قدرت داشته باشه آب رو تا 2 طبقه بفرسته بالا و توی همه رادیاتورها بچرخونه .
    نچرخیدن آب باعث داغ شدن شدید مبدل میشه و سنسورهای ایمنی دستگاه , مشعل رو خاموش میکنه
    تستِ اطمینان از ضعفِ پمپ پکیج:
    اگر مشکل پکیج شما واقعاً همینی باشه که گفتین حلش مشکل نیست .
    اما قبل از حل مشکل باید مطمئن بشن که اشتباه نکردین و علت خاموش شدن مشعل ,ارتفاع زیاد و ضعف پمپ هست
    تست پمپ پکیج:
    شیر فلکه آب طبقات بالاتر رو ببندین تا آب گرم پکیج نتونه بره اونجا . یعنی فقط رادیاتوهای همسطح با پکیج باز باشه . اگر در همکف رادیاتور نیست پس شیر فلکه ی مسیر طبقه دوم رو ببندین تا آب گرم پکیج نتونه بره طبقه دوم و فقط در رادیاتورهای طبقه اول بچرخه . اگر وصله به طبقه دوم و سوم پس رادیاتورهای ط سوم رو ببندین
    اگر شیرفلکه ای برای مسیر بالاترین طبقه تعبیه نشده پس کافیه همه رادیاتورهای طبقه آخر رو ببندید

اگر حدس شما درست باشه پس دیگه مشعل خاموش نمیشه چون پمپ پکیج آب گرم رو میفرسته یک طبقه بالاتر از همکف
    اگر مطمئن شدین که علتش ارتفاع زیاد و ضعف پمپ هست میتونین کنار پکیج و روی لوله آب گرم رادیاتورها (لوله رفت) یک پمپ 1/2 اسب قرار بدین تا به کمکِ پمپ پکیج بیاد
    بنده ترجیح میدم پمپ روی لوله ی برگشت نصب بشه که گرمای آبش خیلی کمتر از لوله ی رفت هست و کمتر صدمه میزنه به قطعاتِ پمپ آب
    حتی میتونین پمپ پکیج رو از مدار خارج کنین و فقط پمپ نیم اسب کار کنه
    =================================
    روش برق دهی به پمپ نیم اسب:
    این پمپ نمیتونه مستقیماً از مدار پکیج برق بگیره چون ممکنه واتش خیلی زیاد باشه و باعث سوختن مدارهای برق پکیج بشه خصوصاً مدارهای الکترونیکیش پس باید با رله بهش برق بدین که کار مشکلی نیست

یک رله 220 ولت 15 آمپر میگیرین نصب میکنین کنار پمپ
    از برق مثبتِ پمپ پکیج یک سیم میدین به آهنربای الکتریکی توی رله . منفی رله هم به منفی خانه وصل میشه .حالا هر وقت پمپ روشن میشه رله هم فعال میشه و صدای تیک میده
    حالا از مثبتِ ساختمان یک سیم میدین به ورودی رله

از خروجی رله هم یک سیم میدین به پمپ . منفی پمپ هم به منفی ساختمان وصل میشه .
    کار تمامه . حالا با روشن شدنِ پمپِ پکیج , پمپ نیم اسب هم با برق ساختمان روشن میشه و به کمک پمپ پکیج میاد و آب رو پمپاژ میکنه به طبقات بالاتر
    اما برای اینکه بیخودی پول خرج نکنین باید تستی که گفتم رو حتماً انجام بدین تا مطمئن بشین که مشکل واقعاً از ضعف پمپ پکیج هست و شما اشتباه نکردین .

نکته مهم:
    پمپ آشغال ایرانی و چینی و هندی نخرین . پمپی بخرین که حداقل 1 سال ضمانت داشته باشه . pentax ایتالیا از همه بهتره البته گارانتی دارش
    هر پمپ یا موتور کولری که میسوزه , سیم پیچیش نکنین دیگه
    علتش رو در این تاپیک نوشته ام:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ===================================
    تاپیکهای دیگه که بهتون پیشنهاد میکنم در اوقات فراغت بخونید و به دیگران هم پیشنهاد بدین که بخونند:

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •