بابا استقلال ول معتله امسال حتما میرین دسته یک![]()
بله
خير
بابا استقلال ول معتله امسال حتما میرین دسته یک![]()
اخیبابا استقلال ول معتله امسال حتما میرین دسته یک![]()
![]()
با نيوزلند بازي خواهد كرد نه كونكاكافدرسته برنده تیمهای سوم میره با برنده قاره اقیانوسیه که مطمئنا نیوزلند هست بازی میکنهنه بابا نیوزیلند برای چی؟
حالا این 3 تا تیم تو کدوم ورزشگاه میخوان بازی کنن
نقش جهان دیگه داره ساخته میشه.
فولاد شهر هم که هست.
اخر ما نفهمیدیم که چی به چی شد هر روز میاید یه چیزی میگید
مطمئن باش خودشون هم نمی دونند چی کار می کنند .... بعید نیست همین فردا پس فردا بگن سپاهان نوین رفت اراک!
با سلام
اين متن مصاحبه علي دايي سرمربي تيم مليه كه از سايت خبري روزنامهي جام جم گرفته شده
اين در حالي كه ايشون با لهني غير مستقيم شكايتي از برنامه نود نيز انجام دادند
هميچنين انگار دل خوشي از علي كريمي ندارند
5 ميليارد هم بگيرم، كم است
دايي: جاي ديگري بودم، مجسمهام را ميساختند
جام جم آنلاين: علي دايي معتقد است اگر با اين همه افتخار در كشور ديگري زندگي ميكرد، مجسمهاش را ساخته و در ميادين نصب ميكردند. سرمربي تيم ملي فوتبال چهارشنبه شب در برنامه مثلث شيشهاي روبهروي رضا رشيدپور نشست تا در برنامهاي كه قرار بود با شفافسازي، سوالات و شبهههاي مربوط به وي را برطرف كند؛ ديگربار گاردهاي غيرمتعارف گرفته، به سوالات زيادي دامن بزند.
مجري برنامه كه ميخواست ابتدا اين طور نشان دهد كه مهندس علي دايي از كوره در نميرود و اينطور كه ميگويند برخوردهاي خشمگينانه ندارد، تا وقتي به طور طبيعي با وي گپ زد كه وارد خط قرمز سرمربي نشده بود؛ چرا كه وقتي پرسيد مبلغ قراردادتان با فدراسيون چقدر است، دايي در مقابل او نيز گارد گرفت و تكرار كرد كه اين مساله شخصي است و به كسي ربط ندارد.
جالب اينكه دايي از رشيدپور خواست كه ميزان دريافتياش را از مثلث شيشهاي بگويد و وقتي مجري برنامه صادقانه گفت: شبي 100 هزار تومان براي اجراي برنامه ميگيرد، دوباره از بيان مبلغ قراردادش طفره رفت و گفت: رقم قرارداد محرمانه است و به خودم ربط دارد. فقط اين را بگويم كه اگر 5 ميليارد هم بگيرم، كم است.
سرمربي تيم ملي فوتبال در شرايطي ذهن بينندگان را به اين سمت برد كه در فوتبال اروپا، بازيكن از مبلغ قرارداد همتيمياش خبر ندارد كه بلافاصله با بيان اين مساله كه مبلغ قراردادش بسيار كمتر از مربيان قبلي تيم ملي است، اساس اظهارنظرش را زير سوال برد. بيشك اگر رقم قراردادها محرمانه است، دايي نيز نبايد از رقم قرارداد برانكو و امير قلعهنويي آگاه ميبود.به هر حال بد نيست در اينجا به گوشهاي از اظهارنظرهاي دايي در برنامه چهارشنبهشب مثلث شيشهاي اشاره كنم:
اگر من در هر كشور ديگري زندگي ميكردم و به اين ميزان از افتخارات براي فوتبال كشورم دست مييافتم، مجسمهام را ميساختند و در ميادين شهر نصب ميكردند.
از توجه رئيسجمهور به مسائل فوتبال و بويژه درخصوص موضوع علي كريمي ممنونم، اما براي من، آمادگي بازيكنان مهم است نه اسم و شهرت آنها. در حال حاضر علي كريمي در هيچ تيمي بازي نميكند و ميزان آمادگياش مشخص نيست. به طور مسلم اگر كريمي آماده باشد، به تيم ملي دعوت خواهد شد.
عدهاي دوست نداشتند تيم ملي با علي دايي به دور دوم صعود كند. براي همين هم در يك برنامه تلويزيوني مسابقه SMS ميگذارند كه آيا تيم ملي به دور دوم صعود ميكند يا خير؟!
اينكه ميگويند به ماشين دايي اسيد ريختهاند، دروغ محض است و آدم از شنيدن اين حرفها ميخواهد از تعجب، عاج فيل در آورد.
من با داشتن بيش از 150 مسابقه ملي در كارنامهام فاصله زيادي از اين حيث با علي كريمي با 84 بازي ملي دارم بنابراين چرا بايد كريمي را بازي ندهم كه وي به ركوردم نرسد.
آمار دايي در حالي اعلام ميشود كه عليكريمي 109 بازي ملي و 39 گل زده در كارنامه دارد و جلوي نام دايي نيز 149 بازي ملي و 109 گل زده ديده ميشود.
منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by call_of_duty; 28-06-2008 at 13:18.
عجب من نمیدونستم.
معلومه خیلی وقت گذاشتی تا به این نتیجه رسیدی!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)