بچه ها کسی تا حالا برا تقویت شاسی کامیونها اقدامی کرده یا نه ؟
اگه مثبته آیا تونستن به جایی هم برسونن ؟
بچه ها کسی تا حالا برا تقویت شاسی کامیونها اقدامی کرده یا نه ؟
اگه مثبته آیا تونستن به جایی هم برسونن ؟
تقویت شاسی؟ مثلا چطور ؟ من یه نومنه دیدم ولی نتونستم دانلود کنم ولی میتونم کاری بکنم . تو بگو مثلا چیکارا من میتونم تعداد محورهای متحرک رو به راحتی بیشتر بکنم بقیه موارد رو بررسی نکردم .
احسنت. همینه .منم فعلایشتر دنبال همینم. میخوام مثلا محورهای متحرک رنو رو بیشتر کنم. اگه میتونی برام ی توضیح بده. یا اگه فایل اموزشی داره بزار دانلود کنم. ممنون میشم.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم![]()
اي آقا...
ماشينا خيلي گروونن.
من پير ميشم بخوام يه ماشين بخرم. تازه 100.000 تا وام هم گرفتم...
چقدر زندگي پر خرجه خداييش![]()
آقا واسه MAN موتور قوی داری؟ الان توی خود بازی قویترینش 680 اسب هست. با این گیربکسی که شما دادی کلا از دنده 9 بالاتر نرفتم! اگر چیزی داشته باشی و آپ کنی ممنون میشم![]()
Last edited by pejvak.n; 08-12-2012 at 02:40.
مسابقات فرمول یکه ؟
همه بالای 190 دارن میرن این روزا . . . .
من چند تا قیلم از آکتروس جدید و سیستم ترمز اتوماتیکش دیدم. فعلا توپ توپم. خداییش فقط آکتروس.
با 80 تا سرعت و مجموعا 46 تن وزن چنان ترمز میکنه که سواری نمیتونه تو این فاصله کم ترمز کنه.
سلام کلیپ های خفن تری هم دارم خواستین بگین براتون آپلود کنم
![]()
اگه میخوای شاسی کنی واسه رنو نه این امکان نداره
داره ها ولی خوب نمیشه مثلا من اوردم واسه پریمیوم شاسی های اویکو رو تعریف کردم چراغ و سپر اویکو جایگزین سپر پریمیوم میشد من این کار رو ولی با شاسی آکسور انجام دادم آکسور اتاق معمولی شاسی جفت دیف نداشت من تعریف کردم
فایل آکسور رو برات میذارم تا ببینی کجا رو تغییر دادم ولی برای رنو اگه بخوای این کار رو بکنی باید دوباره با zmodeler براش طراحی کنی . ولی یه جایی فایلی دیدم که شاسی آکتروس رو مثلا میکرد 6X6 اونم خیلی آسونه با ادیت sii مربوط به شاسی میشه ساختش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)