سیستم عامل لب تابم ویندوز سون 64 بیته
سیستم عامل لب تابم ویندوز سون 64 بیته
به احتمال فراوان شما درایور مربطو به ریکاوری که درایو D هست پاک کردید
در این حالت شما فقط می تونید با دی وی ویندوز، ویندوز نصب کنید !!
امکان ریکاوری ندارید !!
من تو لب تابم هم ویندوز xpدارم هم 7وقتی وارد xpمیشم یکی از درایوها اسمش ریکاوری است پس درایو ریکاوری رو من دارم ایا احتمال داره معیوب شده باشه؟
سلام.
یکی از دوستام 6 ماه پیش لب تاپ سونی گرفته مدلش رو یادم نیست فکر کنم سری cs باشه.حالا میخواد ویندوزش رو عوض کنه.
فروشنده موقع خرید بهش گفته اگه ویندوز عوض کنه کلید های بالای لب تاپش از کار میوفتن. حقیقت داره یا...
ممنون از راهنماییتون.
نه عزیز شما اپر ویندوز 7 خوده لپ تاپت باشه قبل از بالا اومدن ویندوز f8 بزنی گزینه Recovery داری
مگر اینکه شما
1. لپتاپت NSERIES باشه و خود فروشنده ویندوز 7 استفاده کرده باشه و به اسم سیستم عامل دار به شما داده باشه
یا موقع پارتیشن بندی درایو ریکاوری به باد داده باشه و الکی این درایو رو برات ایجاد کرده باشه
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
نه عزیز جان این حرفها چیه ؟
اگر ویندوزی به جز ویندوز خودش نصب کنید درایوراش یه ترتیبی داره اگر به اون ترتیب توجه کنید و نصب کنید هیچ مشکلی براتون پیش نخواهد آمد
اما اپر اون ترتیب رو رعایت نکنید فقط ارور میده اذیت میکه اما صدمه به باطری نخواهد زد
سلام
لپ تاپ من فورا باتری تموم می کنه
بیشتر از 3 یا خودشو بکشه 4 ساعت بیشتر نمیشه باهاش کار کرد در صورتی که فروشنده اش میگفت باتریش 8 ساعت کار می کنه
دفعه اول 10 ساعت یا بیشتر تو شارژ بود اما اثر زیادی نداشت
مدلش 1557 راهی هست بیشتر کار کنه؟
[QUOTE=saman3230;4893884]نه عزیز شما اپر ویندوز 7 خوده لپ تاپت باشه قبل از بالا اومدن ویندوز f8 بزنی گزینه Recovery داری
مگر اینکه شما
1. لپتاپت NSERIES باشه و خود فروشنده ویندوز 7 استفاده کرده باشه و به اسم سیستم عامل دار به شما داده باشه
یا موقع پارتیشن بندی درایو ریکاوری به باد داده باشه و الکی این درایو رو برات ایجاد کرده باشه[
نه لب تاب من ویندوز 7اصلی روش بوده چون برچسب ویندوز هم داره من امروز رو یه لب تاب دیگه البته ویندوز ویستا اصلی روش بود نگاه کردم اف 8 که زدم تمام گزینه هاش مثل لب تاب من بود و گزینه اول به جای دل ریکاوری گزینه ریپایر داره
فرقی نکرد بازم دکمه ها خاموش روشن می شن و اصلا نمیتونم از cd و dvd استفاده کنیم چون همش با این دکمه eject میشه!!!!!!!!!!!!!
چشه؟
چیکار کنم؟
[QUOTE=fabas;4895385]
شما repairرو انتخاب كنيد و ببيندي آيا در اوجا گزينه مربوط به DELL FACTORY IMAGE RESTORE رو داريد يا خير
ویندوزش ویستاست میشه به 7 ارتقا داد بدون مشکل؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)