بر عکسش میشه ولی اینو فکر نکنم
میتونین افتتاح کنین ولی یه وکالت نامه محضری از پدر یا مادرتون بگرین که برای برداشت بانک هم گیر نده و هر کاری میتونین به عنوان صاحب حساب انجام بدین
بر عکسش میشه ولی اینو فکر نکنم
میتونین افتتاح کنین ولی یه وکالت نامه محضری از پدر یا مادرتون بگرین که برای برداشت بانک هم گیر نده و هر کاری میتونین به عنوان صاحب حساب انجام بدین
زنگ زدم ظاهرا برای مبالغ بالاست
فک کنم تو یه قسمت از فرم همچین چیزی باشه توی حسابای کوتاه مدت میشه بلندمدت شایدم باشه
این طرح بدون کف هستش دوست عزیز.هیچ محدودیتی تو مبلغ نداره
بانک گردشگری هم برای مبالغ بالاتر از 10م، روزشمار 22% سود میده
سلام
چک ضمانت یعنی چک حقوقی
اگر متهم بخواد اعتراض کنه به صحتِ چک یا مبلغ بدهی , باید مدارکی ارائه بده که ثابت کنه حرفش درسته که چک سرقتی هست یا بدهی خیلی کمتره یا اینکه بدهی پرداخت شده
خودِ پرونده ی حقوقی زمان بر هست
وکیلها هم فوت و فنهائی بلدند که از حفره های موجود در قانون استفاده و گاهی سوء استفاده میکنند برای کش دادنِ پرونده .
یا اینکه پارتی و آشنا دارند و تاریخ جلسه ها رو طولانی میکنند
اما عدالت اینه که بدهکار بدونِ غرور و لجبازی و هر چه سریعتر بدهیش رو بده قبل از اینکه دیر بشه و به مرحله ای برسه که نه پولی داشته باشه نه بتونه وکیل بگیره نه انکار کنه نه فرار کنه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-11-2014 at 12:57. دليل: تصحیح
دیروز مدیر بانکِ مرگزی گفت:
دولت میگه تورم شده 17% , اما بانکها میگن این حقیقت نداره , برای همین حاضر نیستند نرخ سودها رو بیارند پائین
اقا این اینترنت بانک صادرات ریز حساب شش ماهه اول سال و سال قبل رو نمیتونه نشون بده ؟
سایر بانک ها اینطوری نیستن
سلام؛
حداقل مبلغ برای افتتاح حساب در بانک انصار چقدره؟
امروز آخر وقت رفتم، وقت نشد حساب باز کنم. فقط گفتن 20 تومن؛
یه یکی از دوستام گفته بودن 4500 افتتاح حساب و 15 تومن هم برای قرعه کشی!
من نیمخوام توی قرعه کشی شرکت کنم. ولی این متصدی بانک میگه باید 20 تمون بزاری تو بانک
کدوم درست میگن؟!
با 1000 هم میشه بستگی به بانک داره
اصلا نگو چقدر میخوای بزاری فقط بعد از اینکه مدارکت رو گرفتن و گفت چقدر میخوای بریزی بگو انقدر
چون 1000 تمبر میشه و 2 تومن هم کارت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)