سلام دوستان یه سوالی داشتم این برگه کسری خدمت رو باید به پلیس +10 بدم با مدارک دیگه یا در مرحله بعد باید تحویل داد![]()
سلام دوستان یه سوالی داشتم این برگه کسری خدمت رو باید به پلیس +10 بدم با مدارک دیگه یا در مرحله بعد باید تحویل داد![]()
روز اول اموزشی میپرسن کی ها دست خطشون خوبه یکی از خوش خطها رو میکنن منشی که کارش راحت تر از بقیه هست
کار منشی چی هست ؟ منشی پست هم باید بده ؟روز اول اموزشی میپرسن کی ها دست خطشون خوبه یکی از خوش خطها رو میکنن منشی که کارش راحت تر از بقیه هست
از چه نظر میفرمایید شما؟ چه مزیتی نسبت به نیروی زمینی و دریایی داره؟
تو هر ارگانی بعضی وقتا نیاز میشه به کسانی که دست خط خوبی دارن....اگه هم پارچه نویسی بلد باشی میتونی بعد از آموزشی شاید شما رو عقدیدتی انتخاب کنه.....
کارش بد نیست.... انجام کارهای دفتری سربازای گروهانتون هست کارش.....خوبه پست هم نداره...
مهدی جان در کل پیشنهاد میکنی تو آموزشی کار قبول کنیم یا نه؟ مثلاً کار با کامپیوتر، منشی شدن، ارشد شدن؟
این کارها مزیتشون اینه که پست ندارن؟
سلام
کار با کامپیوتر ؟
بی خیال عزیز این رو به شماها واگذار نمی کنند
کار قبول کردن یعنی خرحمالی !
میخواد منشی باشی ارشد باشی مسئول آسایشگاه و نمیدونم ارشد نظافت و مسئول فلان و فلان
و در عوض این خر حمالی ها فقط از بعضی چیزها مثل پست دادن معاف هستی
اونم نه هر مسئولیتی تازه
+
اینکه البته ممکن است این موارد در پایان دوره از سوی فرمانده گروهان یک امتیازی براش در نظر گرفته شه
همین و بس
ولی خر حمالی هم داره دیگه
مسئولین سلف مثلا سلف رو همیشه تمیز کنند
ارشد باز یک جور....
منشی هم همینطور
ولی یک قدرتی هم داری از سوی دیگه
ولی من که به شخصه برای هیچ کاری دست بلند نکردم ,سری که درد نمی کرد دستمال نبستم
چه روزگاری بود ....
مسئولیت از چیزهای هست که باید ازش دوری کنی!
اولا تو اموزشی به شما کامپیوتر نمیدن که استفاده کنی...نه پیشنهاد نمیشه تو آموزشی این مسئولیتها رو قبول کنی
اما تو یگان که رفتی توضیحاتی دادم من پذیرفتن مسئولیت یه سری نکات مثبتی هم داره (مثلا برای من که تایپم خوب بود کلی از کاراشون را راه انداختم باعث شد که با اینکه شهرستان بودم رئیسم هر هفته اجازه میداد آخر هفته بیام تهران!) و کلا هوای منو داشت
یه جستجو توی پستهای قبلی من داشته باشی توضیح مفصلی دادم راجع به این مسئله
میان دوره اومدم
صافمون کردن ، الآن البته تحملون بالاتر رفته
1 ساعت قبل از مرخصی تاکتیک داشتیم ، اونقدر سینه خیز دادن تو گرما و سنگ داغ و خاک و خار که مثه جنازه هلا اومدیم میان دوره .
تنها چیزی که بهش رسیدم تو این 2 روز میان دوره خواب بود . خواب ، خواب ، خواب ! آموزشی = کمبود شدید خواب !!!!!!!!!!!!!!!!!!
پ.ن : این بدبختی ها مال نیروس زمینی هست فقط ( چه سپاه ، چه ارتش ) ، بچه های نیرو هوایی عشق و حال میکردن .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)