خب" اولین شکست بارسا در خارج از خانه" رقم خورد در روزی که مادرید در خانه شکست خورد(هفته شکست غول ها)
خب" اولین شکست بارسا در خارج از خانه" رقم خورد در روزی که مادرید در خانه شکست خورد(هفته شکست غول ها)
واقعا چرا امشب بارسا اينجوري بود؟گل درست ميليتو رو مردود كردن
باختیم!!!
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
من قدمم نحض بود،تا تلویزیون رو باز کردم یکی خوردیم
بعدش هم با یه پنالتی مفت و خریت گلر گل دوم رو هم خوردیم
ولی در کل اشکالی نداره![]()
سوسيداد 2-1 بارسا دي!
خوب بارسا هم باخت !
اول جا داره به کلیه هواداران رئال سوسیداد این برد تبریک بگم :ی
کلا بازی که راحت میشد برد براحتی باختیم و باعث شد جشن قهرمانی به تاخیر بیوفته
و ناراحتم که میلیتو با مصدومیتش تعویض هامونو خراب کرد (کلا کسی هم بهش نخوره مصدوم میشه :ی)
تا حالا این میلیتو 90 دقیقه بازی کرده ؟ :ی چقدر منتظر تو زمین امدن Deulofeu بودم که متاسفانه نشد !
دلا فوا اسمشو بخاط بسپرید ازش به عنوان مسی اینده نام میبرند (حتی میگند دلا فوا تو سنین پایین از مسی بهتر بوده ) و تنها با 17 سال سن تو barca b هم بازی میکنه ! به امید ستاره شدنش
کسری جان کاکا تو جام جهانی هم بازی کرد و درسته قبلشم مصدوم بود ولی اینیستا هم فصل قبل نصف فصل مصدوم بود ولی تا امد سریع به حالت سابقش برگشت ولی کاکا هنوزم یکی از بهترین هاست ولی مشکلش فقط کمبود اعتماد بنفس هست که فقط مربیش میتونه این مشکل با بازی دادن حل کنه که نمیکنه !
در ضمن بارسا اگر حساب کنیم کلا 14 - 15 یار داره و تو همین فصل 3 تا از خریداش شدن فیکس (ماسکرانو - ویا - ادریانو) و افلای هم دیگه کم کم همه بازی ها شاهد حضورشیم پس فرقی نمیکنه
در ضمن بحران ما تو خط دفاع بالای 3 ماه بود
در هر صورت حساب کنیم بحران و نیمکت ضعیف تو تیم ما بیشتر میتوانست ضربه بزنه شما ایگواین نبود بنزما داشتی بنزما نباشه ادبایور هست و ...
و در اخر مورینیو اگر میدونست شانسی نداره این مسئولیت قبول نمیکرد و به احتمال زیاد فکر میکرد راحت میتونه قهرمان شه ولی بارسا و گواردیولا خوشبختانه این اجازه نمیدن .
Last edited by xmehr; 01-05-2011 at 00:54.
تا 24 ساعت اینده اشتباهات داوری جزعی از فوتبال هست
و گل سالم میلیتو و پنالتی الکی سوسیه داد را هیچ جوری نمیشه اثبات کرد کلا تا 24 ساعت اینده اثبات هم ممنوع هست
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
اما مهم نیست ما قهرمانیم! و پادشاه منفور اسپانیا بازهم شکست خورد
Last edited by alliniran; 30-04-2011 at 23:37.
لاليگا اينقدر هم ضعيف نشده كه بارسا و رئال با استراحت دادن به بازيكناي اصليشون هم بتونن ببرن
فكر ميكنم باخت براي رئال سود چنداني نداشت
اما براي بارسا حداقل اين سود رو داشت كه بفهمه حتي 10 دقيقه فوتبال مغرورانه در مقابل هر تيمي ميتونه عواقب بدي داشته باشه
من اصلا پينتو رو روي گل دوم درك نكردم
ميشد به راحتي بزنه زير توپ و توپ رو دور كنه
چه اصراري بود بر پاسكاري زميني اونهم وقتي همه بازيكنا يارگيري شدن
كلا من به غير از بازي خوب تياگو و فونتاس هيچ نكته مثبتي در بارسا نديديم
نيازي نبود پيكه رو هم بيرون بياره ميشد اون 30 دقيقه باقي مونده رو هم بازي كنه
در كل تبريك ميگم به لاليگا
تفاوت را احساس کنید
بارسلونا با داوری باخت ولی غیر از من(اعصاب ندارم چند روزه به دلایلی) هیچکس از طرفدارا اعتراضی به داوری نکرد
حالا اگه بعضی تیم ها بودند ناموسهای داور را الان شوهر داده بودند
Real Madrid 2 - 3 Zaragoza
Real Sociedad 2 - 1 Barcelona
قبل کلاسیک یه تنوعی شد.
فقط تهدید رئال می تونست باعث بشه بارسای پپ بازی های باقیمونده رو ببره.
دوست عزیز تو این چند هفته انقدر اسم داور رو شنیدیم که بشخصه حالم بد میشه، همین رویه پپ رو پیش بگیریم فکر کنم بهترین راه هست چون هیچ چیزی جز اعصاب خوردی نداره و نتیجه هم برنمیگرده مگه گل ماردونا یادتون رفت این همه اون زمان جنجال شد الان دیگه کسی به اون گل کاری نداره مهم اینه که ازش به عنوان بهترین بازیکن یاد میشه و تیمش رو قهرمان جهان کرد،این وسط هم ما سود کردیم هم دیگران ولی چون الان چند سال هست نوسان کمی داشتیم و جز موفقترین تیمهای دنیا بودیم حساسیتها رو این تیم بیشتر هست و همه اکثرا بیشتر اتفاقاتی که به نفع ما شده رو میبینن ولی خیلی کم پیدا میشه که با عدالت بشینن قضاوت کنن.
بهتر هست دیگه راجب داوری بحثی نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)