تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 646 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

250 تومن خیلی وسوسه کنندس ، ولی مطمعن باش همیشه با مقدار کمی بالا پایین به اندازه پولی که میدی آش میخوری ، الان بهترین مدل گوشی چینی هوااوی هست که حتی اونم برای جلب مشتری میاد گوشی های ارزون 4 هسته ای با کلی امکانات میده ، ولی وقتی دقیق میشی میفهمی همون گوشی 4 هسته ای از یه گوشی 2 هسته ای یه برند دیگه مثل سونی ضعیفتره ! پس مطمعن باش هیچ ارزونی بی حکمت نیست ، دوست من پارسال یه تبلت 400 تومنی مارشال گرفت ، که اونم بین هم رده های خودش خیلی ارزون بود ، ولی وقتی ازش استفاده میکردی احساس میکردی امکاناتی که ادعا شده فقط در حدی هست که بشه گفت فلان امکانو داره ولی این که بشه واقعا راحت ازش استفاده کرد ، نه
    ههه
    عجب ادم هایی هستید شما
    چرا اطلاعاتتون اینقدر ضعیفه؟؟
    مارک هوآوی رو با مارک های چینی مقایسه میکنی؟؟
    محض اطلاعت بگم که سومین برند پرفروش دنیاست
    و کم کم داره سامسونگ رو پشت سر میذاره
    حال همه دنیا بیشعور و نفهم و بیسواد تشریف دارند که میرند هوآوی میخرند
    بعد امثال شما فقط درک این رو دارید که هوآوی چینی هست و ضعیف؟؟
    الان g610 من در عمل اگر nfs و otg رو در نظر نگیریم با گوشی اس چهار سامسونگ برابری میکنه
    چون هشت هسته ای با دو گیگ رم سامسونگ از پس چه بازی براومده که گوشی من برنیومده؟
    هرکی سامسونگ گرفته چهارماه بعد از استفاده از کندشدن سیستم عاملش شکایت داره
    ولی گوشی من با نصب همه نرم افزار های مسنجر و بازی های اچ دی گرافیک بالا بعد از شش ماه کارکردن به هیچ وجه کند نشده
    و هم در منو ها و هم در عملکرد نرم افزار ها و هم اجرای چند نرم افزار با هم به هیچ وجه کند نمیشه
    حال شما بگو چینیه
    ولی با راهنمایی های غلط و اشتباهت کاربران رو منحرف نکن
    درسته مابقی گوشی ها در کاغذ امتیاز های بالا دارند
    مثلا سونی sp
    ولی در عمل ببین چه مشکلات مزخرفی چه در صفحه نمایش چه در وای فای چه در کند شدن بیش از حد داره
    چیزی رو که نمیدونی بیخودی علیه ش موضع نگیر
    هوآوی یکی از بهترین گوشی هاست
    که با قیمت کم بهترین امکانات رو برای یک تلفن هوشمند با کیفیت بالا برای کاربراش ارایه میکنه

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

2. این کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ههه
    عجب ادم هایی هستید شما
    الان g610 من در عمل اگر nfs و otg رو در نظر نگیریم با گوشی اس چهار سامسونگ برابری میکنه
    ولی گوشی من با نصب همه نرم افزار های مسنجر و بازی های اچ دی گرافیک بالا بعد از شش ماه کارکردن به هیچ وجه کند نشده
    و هم در منو ها و هم در عملکرد نرم افزار ها و هم اجرای چند نرم افزار با هم به هیچ وجه کند نمیشه
    حال شما بگو چینیه
    مثلا سونی sp
    ولی در عمل ببین چه مشکلات مزخرفی چه در صفحه نمایش چه در وای فای چه در کند شدن بیش از حد داره
    که با قیمت کم بهترین امکانات رو برای یک تلفن هوشمند با کیفیت بالا برای کاربراش ارایه میکنه

اول یه لیوان آب بخور ، یه نفس عمیق بکش!!!!!!
    دوست عزیز شما چرا اینقدر آتیشت تنده ؟
    اینجا اصلا بحث هوااوی نیست ، و من فقط هوااوی و مارشال رو مثال زدم ، این دوستمون هم یه مارک دیگه ای میخواد بخره ، بحث هوااوی هم در جای خودش انجام میشه ، به هر حال گوشی جدیدیه و در آینده خودشو نشون میده که خوبه یا نه !
    لطفا بحث رو منحرف نکنید

4. 3 کاربر از icao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اول یه لیوان آب بخور ، یه نفس عمیق بکش!!!!!!
    دوست عزیز شما چرا اینقدر آتیشت تنده ؟
    اینجا اصلا بحث هوااوی نیست ، و من فقط هوااوی و مارشال رو مثال زدم ، این دوستمون هم یه مارک دیگه ای میخواد بخره ، بحث هوااوی هم در جای خودش انجام میشه ، به هر حال گوشی جدیدیه و در آینده خودشو نشون میده که خوبه یا نه !
    لطفا بحث رو منحرف نکنید
    نه اتفاقا بحث منحرف کردن تاپیک نیست
    یه بحثی هست که باعث راهنمایی کاربران میشه
    شما میگی هوآوی یک برند تازه ست؟
    و با مدل های چینی مقایسه ش میکنی
    که خب اشتباهه
    برند معتبری هست
    و نشان هم اینکه بین مردم دنیا طرفدار زیادی داره
    و گوشی g610 و g700 ش بهترین گوشی های هوشمند بازار هست

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوت 2 میشه گفت دیگه قدیمیه (!) طراحیشم از قدیمیای سامسونگه! و زد 1 هم فقط دوربین ِ ! صفحه نمایشش تو زاویه مشکل زاویه دیدش واقعا مشکل داره

شاید نکسوس 5 گزینه بهتری باشه
    ولی به هر حال، هر چند از قلم Spen سری نوت نمیشه گذشت ولی زد 1 انتخاب بهتریه
    -------------------
    نوت 3 نئو انتخاب خیلی بهتری نسبت به نوت 2 هست و حتی ز1
    ممنون از راهنماییتون پس میفرمایید به ترتیب
    1.نکسوس 5
    2.نوت 3 نئو
    3.زد 1
    4.نوت 3
    5. نوت 2
    درست متوجه شدم ؟

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون پس میفرمایید به ترتیب
    1.نکسوس 5
    2.نوت 3 نئو
    3.زد 1
    4.نوت 3
    5. نوت 2
    درست متوجه شدم ؟
    نوت 3 که قیمتش از بودجه مورد نظرتون بالاتره
    1- نوت 3 نئو
    2- زد 1
    3- نکسوس 5

8. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوت 3 که قیمتش از بودجه مورد نظرتون بالاتره
    1- نوت 3 نئو
    2- زد 1
    3- نکسوس 5
    امیر جان خیلی زحمتتون دادم.
    راستش من تو پستم به بودجه اشاره نکردمپس اینجور که میفرمایید نوت 3 از همشون بهتر هست؟

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

بودجه محدود تا 1 میلیون 300 دارم

از بین دو گوشی LG G2 mini و LG Optimus G Pro کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

دلیل این که این دو گوشی رو انتخاب کردم باتری قابل تعویض هست چون من گوشی باز نیستم و گوشی حداقل 5 سال دستم می مونه و استفاده میشه ازش

برای من سخت افزار G Pro خیلی دلنشین تره ولی شنیدم باتریش برخلاف 3100 میلی آمپر بودنش خیلی جالب نیست و چون کمی قدیمی هست از این که دیگه اندرویدش آپدیت نشه می ترسم (نمی دونم کیت کت براش اومده یا نه حتی!)

نظر خیلی هارو توی سایت های مختلف خوندم که می گفتن باتریش به اندازه اسمی که داره کارایی نداره!!

G2 mini هم به دلیل جدید بودنش فعلا از طرف ال جی ساپورت میشه و خیالم راحته برای اون، سخت افزار و قیمتش هم کمی از G Pro کم تره ولی به هرحال یه گوشی متوسط هست و فکر می کنم که حداقل 5سال رو جواب میده؛ نظر شما چیه؟

اگه توی رسیدن آپدیت های جدید تر برای G Pro و برابر بودن کارایی باتری دو مدل بالا مطمئن باشم نظر خودم بیشتر روی همون G Pro هست چون به G2 خیلی نزدیک تره از نظر سخت افزار

خیلی هم دنبال بازی های با گرافیک خفن مثل آسفالت نیستم ینی برام مهم نیست حتما اونو داشته باشم روی گوشی!!!
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید؛ خیلی دو دلم چون گوشی چندین سالم قراره باشه!

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ههه
    عجب ادم هایی هستید شما
    حال شما بگو چینیه
    مثلا سونی sp

نه اتفاقا بحث منحرف کردن تاپیک نیست
    یه بحثی هست که باعث راهنمایی کاربران میشه
    شما میگی هوآوی یک برند تازه ست؟
    و با مدل های چینی مقایسه ش میکنی
    که خب اشتباهه
    برند معتبری هست
    و نشان هم اینکه بین مردم دنیا طرفدار زیادی داره
    و گوشی g610 و g700 ش بهترین گوشی های هوشمند بازار هست

سلام.

دوست عزیز اینکه گفته بشه هوآوی چینیه مشکلی بوجود میاره؟ مگه ساخت کجاست؟
    اینکه با تعصب بخوایم با موضوع بر خورد کنیم که همچین جلوه خوشی نداره، شما میفرمائید سومین برند پر فروش دنیاست ،قبول اما اینکه بزودی سامسونگ رو پشت سر میزاره رو بر چه اساسی مطرح میکنید؟
    قبل از اینکه اپل رو که دومین هست پشت سر بزاره سامسونگ رو پشت سر میزاره؟!!!
    فروش هواوی 13.4 میلیون دستگاه بوده اپل بالای 50 میلیون دستگاه فروش داشته و سامسونگ چیزی در حدود 2 برابر اپل(با توجه به تنوع گوشی) بعد هواوی کم کم داره سامسونگ رو پشت سر میزاره؟ !!!
    شما میفرمائید G610 هواوی بدون NFC و OTG با اس 4 سامسونگ برابری میکنه !!!!توی چه موردی برابری میکنه؟ میشه بفرمائید؟
    والا من P6 هواوی رو با اس 3 سامسونگ مقایسه میکنم هیچ حرفی برای گفتن نداره توی هیچ موردی اس 4 که جای خود دارد (البته نباید هم باهم مقایسه بشن بخاطر تفاوت قیمتی که دارن)حالا نمیدونم شما چه جوری G610 رو برتر از اس 4 میدونید بعد میفرمائید دوستان با اطلاعات غلطشون باعث گمراهی دیگران میشن.
    یا مثلا" میفرمائید G610 و G700 بهترین گوشیهای هوشمند بازار هستن!!!! خود هواوی نظرش چیز دیگه ای هست
    اما اینکه یک گوشی طرفدار زیادی داشته باشه هم دلیلی بر بهترین بودنش نیست ،میدونید توی کل تاریخ موبایل تا الان کدوم گوشی پر فروشترین بوده و چقدر؟پر فروش ترین گوشی در کل دوران موبایل گوشی 1100 نوکیا بوده که فروشی نزدیک (بالای) 250 میلیون گوشی بوده، آیا این نشون میده چون طرفدار زیاد داشته و فروشش زیاد بوده بهترین گوشی بازار بوده؟!!!
    یکی 2 تا مورد دیگه هم بود که چون بحث اصلی سر خرید گوشی های هواوی نبود نیازی نبود که مطرح بشه.
    در آخر برای همه ما بهتره که با نگاه بهتری به قضایا نگاه کنیم .

12. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز اینکه گفته بشه هوآوی چینیه مشکلی بوجود میاره؟ مگه ساخت کجاست؟
    اینکه با تعصب بخوایم با موضوع بر خورد کنیم که همچین جلوه خوشی نداره، شما میفرمائید سومین برند پر فروش دنیاست ،قبول اما اینکه بزودی سامسونگ رو پشت سر میزاره رو بر چه اساسی مطرح میکنید؟
    قبل از اینکه اپل رو که دومین هست پشت سر بزاره سامسونگ رو پشت سر میزاره؟!!!
    فروش هواوی 13.4 میلیون دستگاه بوده اپل بالای 50 میلیون دستگاه فروش داشته و سامسونگ چیزی در حدود 2 برابر اپل(با توجه به تنوع گوشی) بعد هواوی کم کم داره سامسونگ رو پشت سر میزاره؟ !!!
    شما میفرمائید G610 هواوی بدون NFC و OTG با اس 4 سامسونگ برابری میکنه !!!!توی چه موردی برابری میکنه؟ میشه بفرمائید؟
    والا من P6 هواوی رو با اس 3 سامسونگ مقایسه میکنم هیچ حرفی برای گفتن نداره توی هیچ موردی اس 4 که جای خود دارد (البته نباید هم باهم مقایسه بشن بخاطر تفاوت قیمتی که دارن)حالا نمیدونم شما چه جوری G610 رو برتر از اس 4 میدونید بعد میفرمائید دوستان با اطلاعات غلطشون باعث گمراهی دیگران میشن.
    یا مثلا" میفرمائید G610 و G700 بهترین گوشیهای هوشمند بازار هستن!!!! خود هواوی نظرش چیز دیگه ای هست
    اما اینکه یک گوشی طرفدار زیادی داشته باشه هم دلیلی بر بهترین بودنش نیست ،میدونید توی کل تاریخ موبایل تا الان کدوم گوشی پر فروشترین بوده و چقدر؟پر فروش ترین گوشی در کل دوران موبایل گوشی 1100 نوکیا بوده که فروشی نزدیک (بالای) 250 میلیون گوشی بوده، آیا این نشون میده چون طرفدار زیاد داشته و فروشش زیاد بوده بهترین گوشی بازار بوده؟!!!
    یکی 2 تا مورد دیگه هم بود که چون بحث اصلی سر خرید گوشی های هواوی نبود نیازی نبود که مطرح بشه.
    در آخر برای همه ما بهتره که با نگاه بهتری به قضایا نگاه کنیم .
    خب
    چون انتظاری که من ازگوشی هوشمند دارم چی هست؟
    برنامه های متنوع رو بدون دردسر اجرا کنه
    بازی های گرافیکی رو بی دردسر و بدون لگ اجرا کنه
    صفحه نمایش با کیفیت داشته باشه
    سرعت گوشی در اجرای برنامه های همزمان خوب باشه و کند نشه
    باتری گوشی خوب باشه و زود شارژ خالی نکنه
    خب
    در مورد برنامه ها که جی 610 چیزی برای کم گذاشتن نداره
    تمام برنامه های سنگین رو به راحتی اجرا میکنه و هم به.صورت همزمان اجرا میشه و هیچ کندی نداره
    چیزی که شخصا در اس چهار تست کردم و هنگام اجرای چندین نرم افزار ارور فورس کلوز میداده
    گوشی من با یه گیگ رم همیشه 300 الی 400 مگ فضای خالی داره
    اما گوشی سامسونگ اس چهار با وجود دو گیگ رم بعد از چهارماه استفاده فضای خالی رمش حتی گاها زیر صد مگ میرسه
    و این باعث میشه عملکرد گوشی کند بشه
    و میدونید که یکی از اشکال های اساسی سامسونگ که گریبانگیرش هست سنگین بودن سیستم عاملش هست که فقط نوت سه با وجود سه گیگ رم ارور کمبود رم نمیده و گوشی ش سنگین نمیشه
    اس سه رو که اصلا صحبتش هم نکن
    حتی به اسکایپ و وایبر رو به صورت همزمان نمیتونه اجرا کنه
    و اما بازی های اچ دی
    شما یه بازی اچ دی بیار که روی گوشی اس چهار سامسونگ نصب بشه ولی روی گوشی من نصب نشه؟؟
    الان رو گوشی من بازی های asphalt 8 و nfs most wanted و modern compat 4 و real racing 3 و بتلفیلد و ..... نصب هست و همه به راحتی و بدون هیچ لگی اجرا میشه
    و فکر کنم بدونید که بازی های گرافیکی سنگین وقتی میاد روی g610 تست میشه نه روی p6
    کلیپ های فول اچ دی که به راحتی پخش میشه
    مم برات یه مثال از کارایی همزمان گوشی م میگم
    من با اسکایپ مکالمه تصویری دارم و همزمان وایبر و تانگو با هم مکالمه صوتی دارم که این باعث میشه یه مکالمه گروهی پیش بیاد بدون اینکه تماس ها قطع بشه همزمان با سه برنامه مکالمه دارم و صدای هر سه برای من میاد و صدای هر سه برای هم پخش میشه یعنی هر سه دوستام میتونن با هم صحبت کنند
    در این بین من با نرم افزار es file explorer در حال کپی کردن فایلی یه گیگی از طریق لن از توی هارد کامپیوترم هستم
    و واتس اپ هم در حال ارسال کلیپ یا پیام در گروه هام هستم
    موزیک هم در پس زمینه پخش میشه
    بازار هم برای خودش داره برنامه به روز رسانی میکنه
    و این باعث نمیشه که ذره ای گوشی م کند بشه
    اما اس چهار شخصا وقتی بازی nfs most wanted رو نصب کردم اجرا میشد ولی وقتی وارد بازی میشدی فقط ماشینت رو نشون میداد و بقیه جاها سیاه بود
    بماند که مدرن کمبات چهار رو روش نصب کردم ارور فورس کلوز میداد و از بازی خارج میشد
    باتری گوشی من عالیه و با استفاده های خیلی زیاد روزی یکبار فقط شارژ نیاز داره
    اما اس چهار و باتری ش رسما کاربران رو کلافه کرده
    داغ کردن گوشی هم هستش که یکی از نکات منفی ش هست
    ببین دوست عزیز همه این گوشی هایی که مثال زدی در کاغذ و در سخت افزار در حد بالا هستند
    ولی من کاربر در واقعیت و عمل باید گوشی پا به پام بیاد
    دوستای من هرکدوم سامسونگ گرفتند بعد از چهار ماه استفاده به شکر خوردن افتادن و به شدت از سامسونگ ناامید شدند
    در کاغذ امتیاز های بالا چه فایده ای داره وقتی در عمل نتونه انتظارات کاربر رو براورده کنه؟
    من برات اسکرین شات هایی از گوشی م میذارم دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب
    چون انتظاری که من ازگوشی هوشمند دارم چی هست؟
    برنامه های متنوع رو بدون دردسر اجرا کنه
    بازی های گرافیکی رو بی دردسر و بدون لگ اجرا کنه
    صفحه نمایش با کیفیت داشته باشه
    سرعت گوشی در اجرای برنامه های همزمان خوب باشه و کند نشه
    باتری گوشی خوب باشه و زود شارژ خالی نکنه
    خب
    در مورد برنامه ها که جی 610 چیزی برای کم گذاشتن نداره
    تمام برنامه های سنگین رو به راحتی اجرا میکنه و هم به.صورت همزمان اجرا میشه و هیچ کندی نداره
    چیزی که شخصا در اس چهار تست کردم و هنگام اجرای چندین نرم افزار ارور فورس کلوز میداده
    گوشی من با یه گیگ رم همیشه 300 الی 400 مگ فضای خالی داره
    اما گوشی سامسونگ اس چهار با وجود دو گیگ رم بعد از چهارماه استفاده فضای خالی رمش حتی گاها زیر صد مگ میرسه
    و این باعث میشه عملکرد گوشی کند بشه
    و میدونید که یکی از اشکال های اساسی سامسونگ که گریبانگیرش هست سنگین بودن سیستم عاملش هست که فقط نوت سه با وجود سه گیگ رم ارور کمبود رم نمیده و گوشی ش سنگین نمیشه
    اس سه رو که اصلا صحبتش هم نکن
    حتی به اسکایپ و وایبر رو به صورت همزمان نمیتونه اجرا کنه
    و اما بازی های اچ دی
    شما یه بازی اچ دی بیار که روی گوشی اس چهار سامسونگ نصب بشه ولی روی گوشی من نصب نشه؟؟
    الان رو گوشی من بازی های asphalt 8 و nfs most wanted و modern compat 4 و real racing 3 و بتلفیلد و ..... نصب هست و همه به راحتی و بدون هیچ لگی اجرا میشه
    و فکر کنم بدونید که بازی های گرافیکی سنگین وقتی میاد روی g610 تست میشه نه روی p6
    کلیپ های فول اچ دی که به راحتی پخش میشه
    مم برات یه مثال از کارایی همزمان گوشی م میگم
    من با اسکایپ مکالمه تصویری دارم و همزمان وایبر و تانگو با هم مکالمه صوتی دارم که این باعث میشه یه مکالمه گروهی پیش بیاد بدون اینکه تماس ها قطع بشه همزمان با سه برنامه مکالمه دارم و صدای هر سه برای من میاد و صدای هر سه برای هم پخش میشه یعنی هر سه دوستام میتونن با هم صحبت کنند
    در این بین من با نرم افزار es file explorer در حال کپی کردن فایلی یه گیگی از طریق لن از توی هارد کامپیوترم هستم
    و واتس اپ هم در حال ارسال کلیپ یا پیام در گروه هام هستم
    موزیک هم در پس زمینه پخش میشه
    بازار هم برای خودش داره برنامه به روز رسانی میکنه
    و این باعث نمیشه که ذره ای گوشی م کند بشه
    اما اس چهار شخصا وقتی بازی nfs most wanted رو نصب کردم اجرا میشد ولی وقتی وارد بازی میشدی فقط ماشینت رو نشون میداد و بقیه جاها سیاه بود
    بماند که مدرن کمبات چهار رو روش نصب کردم ارور فورس کلوز میداد و از بازی خارج میشد
    باتری گوشی من عالیه و با استفاده های خیلی زیاد روزی یکبار فقط شارژ نیاز داره
    اما اس چهار و باتری ش رسما کاربران رو کلافه کرده
    داغ کردن گوشی هم هستش که یکی از نکات منفی ش هست
    ببین دوست عزیز همه این گوشی هایی که مثال زدی در کاغذ و در سخت افزار در حد بالا هستند
    ولی من کاربر در واقعیت و عمل باید گوشی پا به پام بیاد
    دوستای من هرکدوم سامسونگ گرفتند بعد از چهار ماه استفاده به شکر خوردن افتادن و به شدت از سامسونگ ناامید شدند
    در کاغذ امتیاز های بالا چه فایده ای داره وقتی در عمل نتونه انتظارات کاربر رو براورده کنه؟
    من برات اسکرین شات هایی از گوشی م میذارم دوست عزیز

دوست عزیز ، به نظر من بهتره بحث تخصصی تر بشه ، شما هم انگار فقط میخوایی ثابت کنی گوشیتون از همه بهتره ، حالا اگه سال دیگه یه گوشی دیگه بخری حتما میگی اون گوشی از همه بهتره !
    اینجا اصلا بحث سر گوشی شما نیست و اصلا نمیخواستیم به گوشی محترم شما توهین بشه ،
    ولی در مورد این موضوعاتی هم که مطرح کردید ، به نظر من معیار مناسبی نیست ، هر کسی بسته به نیازهاش یه سری استفاده از گوشیش میکنه ، ولی نمیشه بگی من رو گوشیم بازی زیاد ریختم جواب داد پس بهترین گوشی دنیاس ، من هم خیلی از دوستام گوشی هوااوی داشتن و خیلی راضی نبودن ، مثلا یکیشون g525 گرفته مشکلش اینه که حداکثر 1 روزه شارژ خالی میکنه ، یا یکی از دوستام g600 داره و هر بار شارژ شدنش 6 ساعت طول میکشه ، در مورد کیفیت صفحه نمایش هم من دیروز تو بازار موبایل با چند مدل گوشی کار کردم مدل های هوااوی به صورت مشهود از عموم گوشی های اچ تی سی ، سونی ، سامسونگ کیفیت تصویر ضعیفتری داشتن و همینطور دوربین !
    ولی در رنکینگ های مختلف ، (سایت های معتبر) هیچ کدوم از گوشی های هوااوی در بین 10 گوشی برتر جهان هم نبودن چه برسه به بهترین بودن ، یه مقایسه ساده بین گلکسی اس4 با جی 610 نشون میده تو تک تک موارد جی 600 ضعیفتره ، مثلا دنسیتی پیکسلش تقریبا نصفه ، دوربین خیلی ضعیفتر ، حافظه داخلی خیلی پایینتر ، و...
    و البته اگه بخواییم در مورد خود برند هوااوی هم صحبت کنیم میشه گفت تو سال های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته و در حال مطرح شدنه ، و هدفش تبدیل شدن به یکی از برند های محبوب بازاره ، برای همین منطقی به نظر میرسه که گوشیهاشو با سود کم عرضه کنه تا رقابتی تر باشه ، و این برای ما مصرف کننده ها خیلی خوبه ، ولی به هر حال تو بازار رقابت جهانی رقیب ها هم بیکار نمیشینن و یکی از اهداف همشون اینه که گوشی رو با کمترین قیمت دست مشتری برسونن و برای همین همشون کارخونه هاشونو به چین منتقل کردن پس مطمعن باش تفاوت قیمت های زیاد بی دلیل نخواهد بود .
    Last edited by icao; 12-05-2014 at 09:37.

15. این کاربر از icao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •