منم نمیتونم بازی کنم.همش لگ وحشتناک دارم و دی سی هم میشم بعضی وقتها.با این اوصاف جای امیدواری هست
منم نمیتونم بازی کنم.همش لگ وحشتناک دارم و دی سی هم میشم بعضی وقتها.با این اوصاف جای امیدواری هست
مخابرات اصفهان درست شده ولی وحشتناک تایم اوت DC داره ولی پینگ خیلی خوبه
(با سلاممشکل لینک بین المللی است و اصلا به هیچ وجه به مخابرات ربطی ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر وقت این مشکل بین المللی حل شد انشا ا.. مشکل همه حل خواهد شد)
اینو خود حسابگر تیکت دادم امروز جواب داد من امروز گفتم مال بعضیا تو بازی پینگشون بالا بود فکر کردم مال کشور های عربی بودن نگو......شک کردم هاااااااخیلی خوب شد مال ایران نبود عالیه همین امروز فردا پس فردا یا حداکثر تا1 هفته احتمال قطع یقین مال همه درست شه
بعد من میدونم با اونایی که بهم حرف زدن چیکار کنم تو بازییییی
![]()
Last edited by daniel'; 08-05-2013 at 13:09.
من فقط موندم این 30 ثانیه رو از کجا آوردین، داداش 60 ثانیه به خدا 60 ثانیه بعد از کانکت شدن به lol https ارتباط قطع میشه. سرور صفحه لاگین با تو بازی فرق می کنه. تو بازی با صفحه ی login فرق می کنه
تو بازی با پورت 443 کانکت میشه که این 3 روزه بعد 1 دقیقه قطع میشه. حالا انگار سرعتشو کم کردن. همین. دیگه با چیز هم نمیشه رفت تو روحتون. صبح دو دست ranked رفتن یه penta هم گرفتم![]()
Last edited by ali_parlous; 08-05-2013 at 13:02.
آره مشهدم دقیقا اینجوریه لتنسی 170ولی امان از dc و لگ
من تا امروز اصن نمیتونستم برم تو بازی ولی حالا میره فقط با لگ و dc زیااااااااااااد
امیدوار شدم احتمالا داره درس میشه![]()
دوستان من تهران پارس انلاینم...خدارو شکر درست شده..امیدوارم واسه همه درست شه
ما رفتیم بازی![]()
شما چون کامپیتورت نمی تونسته زیر 60 ثانیه بره تو، تو loading هنگ می کردی ولی الان شبکه کلا کنده و قطع کلی نداره. برای همین کلی وقت داره تا loading رو تمام کنه.
یعنی الان مشکل اینه که مال بعضی ها 30 ثانیه است باسه بعضی ها 1 دقیقه ...lolمن فقط موندم این 30 ثانیه رو از کجا آوردین، داداش 60 ثانیه به خدا 60 ثانیه بعد از کانکت شدن به lol https ارتباط قطع میشه. سرور صفحه لاگین با تو بازی فرق می کنه. تو بازی با صفحه ی login فرق می کنه
تو بازی با پورت 443 کانکت میشه که این 3 روزه بعد 1 دقیقه قطع میشه.
من دو سه تا بازی دیگه هم کردم دقیقا همینجوریه پینگ خوب لگ زیاد
این زیرساخت با شاتل خیلی میونش بده هامال شاتلی ها هنوز اوکی نشده
البته شاتل که همیشه خدا از سمت دیتای مخابرات مشکل داره . برم یه وایمکس بگیرم این خط رو از زیر یوق شاتل در بیارم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)