سروشی من قبلا گفتم از این خوشم نمیاد...وقتی از کسی خوشت نمیاد بدی هاش رو فقط میبینی![]()
سروشی من قبلا گفتم از این خوشم نمیاد...وقتی از کسی خوشت نمیاد بدی هاش رو فقط میبینی![]()
بلکپول گل زد !
البته به خودشون
+
اوون هم گل زد
4.2
+
![]()
Last edited by *M!L4D*; 22-05-2011 at 21:18.
البته بزرگوار این شما بودید که اول بحث لقمه بزرگ و دهن کوچیک رو درباره برباتوفی مطرح کردید که حتی بایرن بهش پیشنهاد هم نداده بود
طبق خبرا پیشنهاد واسه لام 15میلیون پوند بوده که خب قاعدتا رد شده
برای باستین هم در حد پیشنهاد رسمی نرسیده،فکر کنم بازی با لاترن بود که علاوه بر سایت گل یه سری سایتای دیگه هم گزارش دادن که نماینده های منچستر توی مونیخ هستن برای گفتگو با خود شواین اشتایگر و بعدشم مسئولای بایرن که خب همون بازی شواینی توی بلندگوی ورزشگاه اعلام کرد که تمدید میکنه و پروندش بسته شد
پی نوشت:این سیتی هم احمقه،32میلیون یورو پول دادن بابت ژکو واسه اینکه یار تعویضی بزارنش و آخر هر بازی چنددقیقه ای بازی کنه؟
بابا بردیا من گفتم بایرن بیاد این رو بگیره که تلافی هارگریوز رو سرتون در بیاریم
البت فرگوسن هم گفت که دیگه باهاش قرار داد جدید امضا نمیکنیم و این فصل میره
سیتی خیلی باشگاه بی فکریه....داره حروم میکنه ژکو رو....باشگاه هم انقدر بیخودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
البته ژکو هم در حد 32 میلیون نبوده
+
شاید سبک بازیش به پرمیر لیگ نمیخوره یا شایدم زمان میخواد تا یه مهاجم درست و حسابی بشه !
طبق پیشبینی ها هارگریوز رفت به سمت در خروجی باشگاه... بنده خدا واقعا بد شانس بود و باشگاه هم بدشانس تر...
یاد گلش به آرسنال بخیر...
چه جالب و عجیب! بیرمنگام سقطو کرد و در حالی که فصل بعد در چمپیونشیپ بازی می کند، لیگ اروپا رو هم باید تجربه کند!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدایی فکر نمیکنم منظورت ازین پست زیری این بالایی که میگی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)