اینجور که معلومه صبانت اهواز وضع خوبی نداره چون همه شاکین اونجا. شاید پورتهای تورنت رو بسته باشن. اگه میتونی isp رو عوض کن. چون حتی وایمکس یا ایرانشل با اون شلیش فکر کنم بهتر از اینی باشه که شما دارین.
اینجور که معلومه صبانت اهواز وضع خوبی نداره چون همه شاکین اونجا. شاید پورتهای تورنت رو بسته باشن. اگه میتونی isp رو عوض کن. چون حتی وایمکس یا ایرانشل با اون شلیش فکر کنم بهتر از اینی باشه که شما دارین.
سلام به دوستان
چطوری میتونم mac address رو غیر فعال کنم؟ برای کانکت شدن بصورت bridge mode میخوام
شما حضوری یا تلفنی یا با مراجعه به سایت صبانت و تکمیل فرم اینترنتی میتونی درخواست برداشتن محدودیت مک ادرس رو بدی.
آیا اگه غیر فعالش کنم دوباره میشه فعالش کرد؟
آیا فقط صبانت mac address داره یا بقیه isp ها هم دارا هستند.
اگه غیر فعالش کنم امکان داره کسی یوزر و پسورد و ازش استفاده کنه؟
Last edited by navid_3941; 10-08-2011 at 21:06.
بله میشه ولی بقیه ی isp ها نشنیدم از این روش برای مهار کاربران دزد استفاده کنن. چون پارسال یه مورد دزدی حجم کاربران صورت گرفت این طرح اجرا شد. برای سوال اخر هم بله احتمالش هست ولی ارزش نداره مک ادرس فعال باشه و فقط با یه سیستم مجبور باشی وصل شی.
ببخشید که من این قدر سوال میکنم .
من سایت صبانت رو رفتم.فرم مک آدرس رو هم دیدم ولی نمیشه تغییر اعمال کرد.اگه امکانش هست که از داخل سایتشون غیر فعالش کرد راهنمایی کنید
دوست عزیز زنگ بزن پشتیبان......بش بگو قبلا فرم پر کردم(الکی)...........
بگو درخواست بسته شدن مک آدرس رو میخوام...سه سووته انجام میدن![]()
سلام آقای ساپورتر ؛
امیدوارم که این مطلب رو با دقت بخونید و به گوش مدیران شرکت برسونید مطمئنا تو این انجمن هزاران نفر این مطلب رو میخونن و به راحتی میشه محبوبیت یک شرکت رو توی نت به حق و به راحتی آورد پایین !
بنده نزدیک 5 ساله که یوزر صبانت هستم و متاسفانه 20-30 نفر رو تا بحال خودم پیگیری کردم و یوزر صبانت کردم !
یکشنبه مورخه 90/5/16 ساعت 12:43 اعلام خرابی خطم رو به پشتیبانیتون کردم و نفری که تو پشتیبانی صبانت نشسته بود انصافا خیلی مودب و محترم بود فرمودند که مودم رو ببرید دم درب ورودی و مستقیم چک کنید اگر چراغ استاتوس روشن نشد پس مشکل داخلی نیست و تا یک ربع بعد اعلام کنید تا فردا صبح نفری که میره مخابرات مشکلتون رو پیگیری و حل کنه
بنده هم سریعا مودم رو بردم دم درب منزل و اونجا هم چراغ استاتوس کلا خاموش بود خلاصه تماس گرفتم با همین آقا و زحمت کشید و اعلام خرابی رو ثبت کرد .
خلاصه با چندین بار تماس مکرر تا امروز هنوز مشکل پابرجاست و علت را مشکل بیرون آمدن خطم از رانژه اعلام کردند و جالب است بدانید که میگویند باید مخابرات اینکارو انجام بده
مطمئنا امروز هم که پنجشنبه هست و نیمه وقت , فردا هم جمعه و تعطیل و باز هم داستان تکراری سرکار بودن یک کاربر بدون درنظر گرفتن حقی که مطمئنا حق اوست .
حالا سوال من اینه که منه یوزر که مرخصی گرفتم تا به کارهای همیشگی ام برسم و اینترنت بعد از آب و غذا ضروریترین و مهم ترین گزینه برایم هست و بدون اینترنت زندگیم مختل میشود باید چکار کنم ؟
چرا وقتی یکهفته مانده به اتمام اکانت هی تماس میگیرید و میگویید که زمان اکانتتون در حال اتمام هست و سریعا شارژ کنید تا پورتتون به کس دیگه ای واگذار نشده ؟
مگر صبانت و امثال شرکت شما با همین هزاران یوزری که دارن ازتون به اصطلاح خدمات میگیرن نشده صبانت ؟
چرا وقتی شرکتی به واسطه کاربرانش پولدار میشه , چرا اینو حق خودش میدونه که به راحتی کسی که بابت یک خدمت ناقابل هزینه کرده , حقش به راحتی پایمال بشه ؟
مگه شما فی سبیل الله کار میکنید , مگر من و یوزرهای دیگه پول ندادیم و نمیدیم بابت خدمات ؟
پس کجاست این خدمات , کجاست پشتیبانی ....
وقتی هم که میخواهید توجیح کنید میگید که مگر تنها شما مشکل دارید خیلی ها مثل شما هستند اما آقای ساپورتر که امیدوارم این حرفای بنده را به گوش مدیرتون برسونید ؛ برای حل این مشکل باید نفراتتون رو زیاد کنید یعنی پول بیشتری خرج کنید تا به سرعت به مشکلات رسیدگی بشه و هم یوزر و هم خدا راضی باشه
امیدوارم روزی برسه تا هر کسی که پولی رو با زحمت بدست میاره و بابت چیزی هزینه میکنه , هم راضی بمونه و بتونه حقش رو بگیره اما میدونم چیزی به نام حق در این دنیا وجود نداره ..... !
الآن هم دارم با این دایل آپ بیچاره این پست رو میدم و با سرعت پایینی که داره هیچوقت قطع نمیشه تا بابت وصلش التماس کنیم !!
با تقدیم احترام
یکی از یوزرهای قدیمی صبانت![]()
خوب برا چی از رانژه خارجتون کردن؟
Last edited by isbn; 11-08-2011 at 01:28.
من نمیفهمم چرا اینقدر پهنای باند رو تو شب کم میکنن !؟؟؟
شبا وقتی یک فایل میزارم برای دانلود سرعتش روی 20 40 kb/s هستش ولی وقتی مثلا 4 یا 5 تا فایل میزارم همشون سرعتشون روی 20 تا 30 هست که تقریبا جمعا میشه 120 140
این در صورتیه که اون اول که برام وصل کرده بودن جمع سرعت دانلود چند تا فایلم با هم میشد 190 200 !!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)