خب سرعتو شرکتو قیمت و شهرو بگید لطفا
خب سرعتو شرکتو قیمت و شهرو بگید لطفا
البته دوستان حالا من از اين ملي شدن خبر ندارم ولي اين چند روزه كه خبر اينترنت ملي داغه سرعت من 2 برابر شده....
شايد isp ها دارن كم كم يه كاري ميكنن اگه نمرديم به تب راضي بشيم.
تست با سرور های داخلی از کی تا حالا شده اینترنت ملی؟ تنها فرقش توی پینگ هست و بس!
!!!! اگه اینترنت ملی بود همون صفحه اصلی speedtest.net هم باز نمیشد !!!!!!
دقیقا تایید میشود.
منم همینو هی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم که مثل اینکه قبول نمیکنه. آخه اصلا مفهوم اینترنت ملی رو نمیفهمه که فقط یک شبکه بزگ داخلی هست مثل یک شبکه گیم نت.
خوب شما اگر میفهمید با مدرک و سوادتون بگید این یعنی چی؟
مدارک من: سرورهای خارجی
سرورهای داخلی
من و خیلی از دوستان منتظر جواب کارشناسی شما هستیم و منتظریم
در ضمن نظرتون در این چیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم منتظریم طرف گفته اینترنت جهانی داره دیروز براش شبکه ملی بود
Last edited by italodance; 19-10-2012 at 16:24.
دوست عزیز اگه شبکه ملی هم باشه کلا این اینترنت ما قطع نمیشه خودش یه شبکه جدا از اینترنت هست
مثلا پورتهایی که به مدارس رو میدن رو شمادیدید؟
در ضمن اینم بگه که وقتی تو اینترنت نمیشه با هاستهای خارجی ارتباط برقرار کرد خیلی دلایل دیگه داره نه ایکه حتما هوشمند ملی باشه که اینترانت بشه
برای من و خیلی ها اتفاق افتاده همین مساله که اینترنت با هاست های خارجی یا دچار مشکل بشه یا اصلا باهاشون ارتباط قطع بشه
مثل همون قطع و وصلی های 1 سال پیش که همش میگفتن کشتی زده و سیم ها رو قطع کرده![]()
Last edited by fanoostalaei; 19-10-2012 at 16:54.
خب .
اینم تست از سرویس VIP پارس آنلاین از سرور های خارجی و داخلی :
اینم تست پینگ : ( 4.2.2.4 )
اینم 8.8.8.8 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب. اینم تست سرعت دانلود :
خب :
نتیجه..... همینطور که میبینی سرور خارجی به دلایلی که ( دروغ چرا ؟ ) خودم نمیدونم سرعت رو به 1.5 مگ هم نمیرسونه. اما اینجا یک سوال پیش میاد. آیا سرعت دانلود لا مصب من رو 2 مگ هست یا رو 1 مگ ؟
کدوم تست سرعت اصلی رو نشون میده ؟
با عکس بالا فکر کنم کاملا معلوم میشه.. همینطور که میبینی مثل خیلی از دوستان وقتی یهو سرعت برای یک ثانیه به بالاترین حد میرسه pause نکردم که print screen کنم. همینطوری وسط دانلود این کارو کردم که سرعت از 345 تا 219 متغیر بود و من هم به صورت رندوم print screen رو فشار دادم که ریا نشه !
آیا سرعت من در حد 1.5 مگ هست ؟ یا 2.5 مگ مثل تست سرور تهران ؟ شما تشخیص بدید کدوم تست درسته.... سرعت دانلود من مشخص میکنه که به کدوم تست نزدیک تره و شاید شما بتونید دلیل رو برام بگید.![]()
از IDM استفاده نکنید و با مرورگرتان دانلود کنید ان سرعت واقعی شما را نشان میدهد حال سرور کجا خوبه
شما اپل و ماکروسافت رو امتحان کنید
ولی جواب من را ندادید
Last edited by italodance; 20-10-2012 at 09:00.
پوزش /
مرورگرم قاطی کرد ، شوربختانه 2 بار ارسال شد. لطفا این پست پاک شود.
Last edited by Lord Farshad; 20-10-2012 at 12:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)