ایول راسته کار خودمه.
ایول راسته کار خودمه.
بچه ها دیگه داره حالم به هم میخوره
چرا پس این سه هفته هم تموم نمیشه بره
اصلا نخواستم جای خوب قبول شم. فقط کاش فردا که پا میشدم می دیدم 12 تیره. کنکور هم دادم
دلم لک زده برای روزایی که از بیکاری نمی دونستم چه کار کنم
الکی با کامپیوتر ور می رفتم (الان هم ور میرم. مثل هم الان . ولی خوب اون موقع بدون نگرانی ور می رفتم)
خدا کمکم کن کمکم کن نزار اینجا بمونم تا پسوم.
-------------------
روز های بهانه و تشویش
روزگار ترانه و اندوه
روزهای بلند و بی فرجام
از فغان نگفته ها انبوه
روزگار سکوت و تنهایی
پی هم انس خویشتن ، گشتن
سالخوردن ، به کوچه های غریب
تیغ افسوس بر فراغ آوردن
من از این خسته ام که می بینم
تیرگی هست و شب ، چرا غی نیست
پشت دیوار های تو در تو
هیچ سیزینه یی ز باغی نیست
پشت دیوار های تو در تو
روزهای دروغ و صد رنگی
پوچ و خالی ز دل سپردن ها
روز گار پلید و دژخیمی
بر سر دار ، یار بردنها
روزگار هلاک بلبلها
جغد ها را به شاخه ها دیدن
روز هایی که نیست دیگر هیچ
در کت مردها پلنگیدن
پشت دیوار های تو در تو
پشت دیوار های تو در تو
بچه ها ببخشید اینطوری شما هم ناامید میشید
یه متن براتون میزام انرژی بگیرید
فقط یادتون باشه طاقت بیار تا کنکور برسیم. برداشت دیگه ای نشه!
طاقت بیار رفیق ...
طاقت بیار میشه شنید, خندیدن دلخواه رو
تو زنده می مونی رفیق, طاقت بیار این راه رو
طوفانو پشت سر بذار, اون سمت ما آبادیه
این زمزمه تو گوشمه, فردا پر از آزادیه
طاقت بیار رفیق, دنیا تو مشت ماست
طاقت بیار رفیق, خورشید پشت ماست
طاقت بیار رفیق, ما هر دو بی کسیم
طاقت بیار رفیق, داریم می رسیم
دنیا اگه تاریک شد, دستای فانوسو بگیر
با من بیا با من بیا, چیزی نمونده از مسیر
سرما و سوز برف رو, آهسته پشت سر بذار
امروز وقت خواب نیست, ما با همیم طاقت بیار
طاقت بیار رفیق, دنیا تو مشت ماست
طاقت بیار رفیق, خورشید پشت ماست
طاقت بیار رفیق, ما هر دو بی کسیم
طاقت بیار رفیق, داریم می رسیم
![]()
سلام دوستان خسته نباشيد
كسي لينك سوالاي مرور آخر گزينه دو رو داره؟
سلام
من این سری سنجش برای اولین بار ثبت نام کردم نوشته بود دوشنبه قبل از آزمون ، محل برگذاری و .. تو سایت اعلام میشه الان رفتم خبری نیست! چه جوریه این؟! باید پیک سنجش بگیرم؟
--------
الان رفتم مشکل حل شد..
Last edited by Peji2010; 06-06-2011 at 15:19.
کلیه داوطلبان کنکور سراسری سال 90 که مشمول درج سوابق تحصیلی خود هستند از امروز 16 خرداد می توانند با ورود به سایت سازمان سنجش آموزش کشور، وضعیت سوابق تحصیلی خود را مشخص کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، شرکت در آزمون تمام داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی که دیپلم خود را طی سالهای 84 تا 89 اخذ کرده اند، منوط به دریافت کد رهگیری سوابق تحصیلی یا تایید وزارت آموزش و پرورش است.
بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، بخشی از داوطلبان کنکور سال 90 که به صورت مشروط ثبت نام و یا سال اخذ دیپلم خود را اشتباه وارد کرده اند، کد پیگیری سوابق تحصیلی نداشته و یا توسط سیستم های وزارت آموزش و پرورش شناسایی نشده است این رو باید وضعیت خود را مشخص کنند.
همچنین بر اساس مصوبه پانزدهمین جلسه کارگروه ماده 4 قانون پذیرش دانشجو مقرر شد این گروه از داوطلبان پس از مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور در تاریخ 16 خرداد تا 21 خرداد ماه سال 90 در صورت مشاهده نام و مشخصات خود در این پایگاه اینترنتی به نشانیبه منطقه اخذ دیپلم خود در آموزش و پرورش مراجعه و وضعیت سوابق تحصیلی خود را مشخص و تایید کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در غیر این صورت، بر اساس مصوبه کارگروه برای این افراد کارت ورود به جلسه امتحان صادر نمی شود و این افراد از امتحان محروم خواهند شد. در صورت مراجعه داوطلبان به مناطق، آموزش و پرورش منطقه ذیربط، رسید یا تاییدیه رفع مشکل جهت اطمینان خاطر به داوطلبان ارائه خواهد شد.
به گزارش مهر، کنکور سراسری سال 90 در روزهای 9 تا 11 تیرماه سال 90 برگزار می شود و بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان سنجش یک میلیون و 138 هزار نفر در کنکور سراسری سال 90 ثبت نام کرده اند که از این تعداد 5/60 درصد زن و 5/39 درصد مرد هستند.
اکثرا همین حال و هوا رو دارن. ولی خداییش فعلا داره وقت خوب می گذره. سعی کن یکم برنامت رو برای چند روزی سبکش کنی تا استراحتی بشه دوباره ساعت مطالعت رو زیاد کن. یه سال خوندی، این چند روز هم می گذره. ( البته یکی باید به خود من روحیه بده، چون خودم بیشتر از بقیه احتیاج دارم ) .بچه ها دیگه داره حالم به هم میخوره
چرا پس این سه هفته هم تموم نمیشه بره
اصلا نخواستم جای خوب قبول شم. فقط کاش فردا که پا میشدم می دیدم 12 تیره. کنکور هم دادم
ضمنا به نظرم این آزمونایی که از خودت می گیری فکر کنم استرست رو می بره بالا و خیلی ازت انرژی می گیره. به نظرم سوالا رو معمولی حل کن و درصدت رو حساب نکن یا هم مثلا یه درس یه درس از خودت آزمون بگیر. آزمون 4 ساعته یک روز در میون واقعا آدم رو از پا در میاره. موفق باشی.
منم دقیقا این حس رو دارم. ولی می خوام طاقت بیارم تا روز کنکور چون اگه به اقل قانع بشی دیگه هیچی ازش نمی مونه. من که با اعتماد بنفس فوق العاده ( اعتماد بنفس کاذباصلا نخواستم جای خوب قبول شم.) هدف بزرگی رو برا خودم در نظر گرفتم. ببینیم چی می شه
![]()
ممنون که انقدر به سوالم توجه کردید!!
تو عربی هم خیلی ضعیف هستم.. باید چیکار کنم؟
usless جان من گفتم حوصله درس خوندن ندارم ولی نه واسه کنکور واسه امتحانای ترم ششمم بود
چونکه 3 سال پیش کنکور دادم الانم مهندسی عمران میخونم تو یک دانشگاه خوب ارزوی موفقیت میکنم واسه شما ورودی های 90![]()
خوش به حالت
راستی کدوم دانشگاهی؟
آقای یه درخواست از طرف خودم و به احتمال زیاد از طرف همه:
اگه میشه بعد کنکور حتما بیا کلی سوال از شماها داریم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)