برای آخرین مثال> دوست عزیز جناب amirbadi در همین صفحه و پست 3691 یک مخرب قرار داد که کمودو از طریق دیتابیس نمیشناسه ولی بعد از اجرا وارد سندباکس میشه و بعد از یک بررسی آنلاین (از قابلیتهای سندباکس) کشف میشه:
جالبه که الان دارم این پست را میدم همچنان از طریق دیتابیس نمیشناسه!!!
در پست قبلیم بحث من حول این موضوع بود که> اگر یک مخربی با وجود همه این لایه ها و تکنولوژی های تشخیص قابل شناسایی نباشه، اونوقت میتونه تکنولوژی ای وجود داشته باشه که جلوی خرابکاری مخربها را بگیره ( کاری به اسم و میزان قدرتشون فعلاً نداریم، کمااینکه حتی این تکنولوژیها میتونن اینجا تست بشن)
پس> همه فکر کنیم به این موضوع که> به علت اینکه با وجود سیستمهای پیشرفته تشخیص در آنتی ویروسها اما
هیچوقت نرخ تشخیص 100% نبوده، نیست، و نخواهد بود؛ بنابراین اگر مخربی در سیستم ما اجرا شود و توسط آنتی ویروس شناسایی نشود، آیا باید آلوده شویم؟؟
در کمودو اتوسندباکس(در کسپر با یک اسم دیگر و ...) این وظیفه را انجام میده، وقتی فایل وارد سندباکس میشه و اگر شناسایی هم نشه، اونقدر اونجا میمونه تا صلاحیت بیرون آمدن از قفس سندباکس را برای کاربر محرز شود....
برای همین بنده تعمداً در پست قبلیم
Auto را قرمز نوشتم، چون شاید یک مخری اتو، ران شود....... سندباکسهای manual تاثیری ندارند.
===
این سوالیه که الان من از دوستانم در دنیای واقعی میپرسم: دوست داری توی یک فلش ویروسی بهت بدم که آنتی ویروست نشناسه و ویروس هم اوتوران بشه.... ؟؟(خیلیهاشون میگن> نه، ویروسی میشیم...)

موفق باشید
.gif)