درود
magy_p جان دست طلا بیچازه شدم تمام اینترنت و زیر رو کردم هیچکدوم کار نکردن ولی فایلای که شما گذاشتید کار کرد
پیروز باشید داشتمنا امید میشدم چون این سایتا اپلود و ف ی ا ت..ر کردن
بدرود![]()
درود
magy_p جان دست طلا بیچازه شدم تمام اینترنت و زیر رو کردم هیچکدوم کار نکردن ولی فایلای که شما گذاشتید کار کرد
پیروز باشید داشتمنا امید میشدم چون این سایتا اپلود و ف ی ا ت..ر کردن
بدرود![]()
بچه ها من قبلا یه با کرک بازی رو تموم کردم ولی حالا که دوباره میخوام بازی کنم کرک رو که میریزم میگه باید به اینترنت متصل بشی مشکل چیه لطفا کمک کنید
شما سرور آفلاین رو نصب کردید؟
+
اگر کرک رو ریخته باشید رمز و پسوورد اختیاری که بهش بدید خودش میره داخل بازی نیازی به اینترنت نیست.
اگر مشکلتون حل نشد یک عکس از ارورتون رو توی تاپیک قرار بدید
Maggy_P جان چرا تشکر میکنی؟؟؟
منظورم این بود که کسی لینک دانلود value نداد...خودم گشتم پیدا کردم!!!
حالا دوباره خراب شده...کسی نداره؟؟؟
(یه زمانی تو صفحه های 317 اینا خودم value میدادم...یادش بخیر)
آره سرور افلاین رو نصب کردم ولی وقتی کرک میریزم این اخطار میده
An internet connection is required to play this game. faild to connect to the ubisoft master servers. please verify that your internet connection is functional and try again
راستی کرک بازی مگه توش تو فایل skidrow.nfo و ubiorbitapi_r2.dll نیست با حجم172kb?
اول باید فایل سرور رو باز کنید
+
بله این فایل ها توی کرک هستن![]()
نه اصلا توضیح نمیدم که گیج بشیدفکر کنم منظورتون اینه :
لنک زیر برای من هیلتره یکی لینکش رو یه جای بدون هیلتر بزاره تا بشه دانلودش کرد:
البته چون مولتی آپلود هست خودش انگار روی چند سایت آپلود میکنه ولی من اصلا نمیتونم وارد سایت مولتی آپلود شم شما لطف کنید یکی از لینکای بدون هیلترش رو اینجا بزاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک راپید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي نمي خواد جواب بده؟؟؟
خدایی این بازی آخرشه ! از صبج ساعت 9 تا 10 شب پاش بودم !!! فقط وسطش ناهار خوردم !!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)