تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 1298 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

هر کسی مخالف این پنل باشه بانده! من هم که بی اطلاع! بقیه هم که دارند از گذشتگان نویسنده پنل و بانیان محترم یاد می کنند!

2. 2 کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

6

خدمت دوست و همکار سابق:
    یکی از عوامل شکست مخابرات استان اصفهان در ارائه سرویس با کیفیت اینترنت پرسرعت پیش از ورود پلوتون به آن مجموعه، وجود افرادی بود که در اداره فناوری اطلاعات مخابرات اصفهان با تلاشهای نا بخردانه و عمدتا غیر فنی خود سعی در استفاده از نرم افزارهای غیر حرفه‌ای و نا کارآمد داشتند که منجر به ارائه سرویی بی‌کیفیت به مشترکین اصفهانی و عدم رضایت آنها شد. این افراد با تغییر مدیریت اداره فناوری اطلاعات که جنابعالی هم یکی از اعضای آن هستید به کناری گذاشته شده اند.
    تنها دلیل حضور بنده در این فوروم برطرف کردن مشکلاتی است که منجر به ارائه سرویس باکیفیت تر به مشترکین اصفهانی می‌شود زیرا بر این باوریم که استان اصفهان شایسته سیستمی جامع و کامل و با کیفیت برای ارائه سرویس توانمند به مشترکین خود می‌باشد که تا این لحظه به دلایل فوق این امر امکان پذیر نشده است.
    در زیر تنها برای روشن شدن دلایل مشکلات موجود که جنابعالی به آنها اشاره کردید و برای برطرف شدن ابهام مشترکین واقعی این سرویس پاسخی کوتاه ارائه خواهم کرد:

1_در خصوص پرداخت آنلاین تنها مشکل عدم ارتباط سرویس‌دهنده وب با سرویس‌دهنده بانک ملت است که هیچ ارتباطی با پلوتون ندارد. همانطور که جنابعالی اشاره کردید در حال حاضر تمامی پرداختها بصورت آنلاین در مشهد انجام می‌شود.

2_با توجه به اینکه تنها یکسال از عمر این نرم افزار می‌گذرد در این مدت چهار استان بصورت عملیاتی در حال استفاده از این محصول هستند که این تعداد تا انتهای سال به 12 استان افزایش خواهد یافت.

3_حوزه فعالیت این نرم افزار از مخابرات‌های استانی شروع شده و در حال حاضر شرکتهای PAP در حوزه فعالیت این نرم افزار قرار ندارد. لازم بذکر است که تنها چند شرکت PAP اصلی در حوزه کارکردی این نرم افزار قرار دارند و مابقی شرکتهای PAP که اهداف کوچکی را دنبال می‌کنند توانایی خریداری این نرم افزار را ندارند.

4_برای هر نرم افزار معیارهایی وجود دارد که کارشناسان این امر با در نظر گرفتن این معیارها اقدام به انتخاب نرم افزار می‌کنند. از آنجایی که جنابعالی و اعضای باندتان شناختی به نرم افزار و این معیارهای ارزیابی ندارید خواهشمند است که این کار را بعهده متخصصان آن بسپارید.

5_در حال حاضر این نرم افزار با تجهیزات مختلف در استان اصفهان در حال کار می‌باشد و تستهای مختلفی مبنی بر اثبات صحت کارکرد آنها انجام شده است لذا بکاربردن جملات مبهم و غیر کارشناسی تنها دلیلی دیگر بر انگیزه جنابعالی و باندتان در تخریب شرایط موجود دارد.

6_لازم بذکر است که بجز معدود مشکلاتی که از سمت نرم افزار در ابتدای شروع پروژه وجود داشت که تمامی کارکردها به حساب مشترکین بازگردانده شده، تا کنون مشکلی در محاسبه حجم مصرفی وجود نداشته است.

7_همانطور که گفتم حضور بنده در این فوروم تنها رسیدگی به مشکلات مشترکین بوده که جواب مناسبی از پاسخگویی مخابرات اصفهان دریافت نکرده اند.

8_قابلیت گراف آنلاین یکی از صدها قابلیتی است که در نرم افزار پلوتون وجود دارد. در صورت درخواست مخابرات این قابلیت فعال خواهد شد.

من چند بار گفتم بازم میگم نرم افزارتون فقط باب دزدیه

به جای این که بیان مشکلات اصلی رو حل کنند میان مشکلات فرعی و کوچیک رو حل می کنند.
    یارو کارگر شهرداریه جاروش میشکنه میره شهرداری میگه جاروم شکسته میان واسش خاک انداز میخرن.
    طرف توی رستوران میگه غذاتون بده طرف میگه ما نوشابه هامونو از بهترین جای دنیا تهیه می کنیم.
    مشکل اینجاست شما نمیخواید بفهمین که مشکل اصلی از یه جای دیگس حالا هی میان نرم افزار سیستمشون عوض می کنن و به رخ میکشن مثل این میمونه سیستم ویروسی میشه یارو بلد نیست چیکار کنه از رفیقش که میپرسه رفیقش میگه ویندوزشو عوض کن تا درست شه.نمیگه با یه آنتی ویروس که روی cd رایت میشه راحت میتونی سیستم رو ویروس کشی کنی چون نمیفهمه

4. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخ جــــــــون دعوا
    چه بزن بزنیه

6. این کاربر از morteza1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خدمت دوست و همکار سابق:
    یکی از عوامل شکست مخابرات استان اصفهان در ارائه سرویس با کیفیت اینترنت پرسرعت پیش از ورود پلوتون به آن مجموعه، وجود افرادی بود که در اداره فناوری اطلاعات مخابرات اصفهان با تلاشهای نا بخردانه و عمدتا غیر فنی خود سعی در استفاده از نرم افزارهای غیر حرفه‌ای و نا کارآمد داشتند که منجر به ارائه سرویی بی‌کیفیت به مشترکین اصفهانی و عدم رضایت آنها شد. این افراد با تغییر مدیریت اداره فناوری اطلاعات که جنابعالی هم یکی از اعضای آن هستید به کناری گذاشته شده اند.

جـــانم !!!! چی شد؟؟؟!! دوربین کجاست من زل بزنم توش؟؟؟
    من تا اونجایی که یادم میاد یکساعت هم برای شرکت مخابرات کار نکردم ، در تمام طول عمرم هم یک ریال از شرکت مخابرات استان اصفهان حقوق نگرفتم ،سابقه من هم در این فروم کاملاً مشخص است.
    این صحبتهای شما هم ناشی از عصبانیت از حرفهای بحق و صحیح بنده است.
    تا آنجا که یادم هم می آید کاربران شرکت مخابرات استان اصفهان در سال گذشته و تا قبل از روی کار آمدن نرم افزار شما از سرویس مخابرات اگر راضی نبودن ، حداقل از نحوه محاسبه میزان مصرف و حجم شاکی نبودن ، بخصوص آنکه با وجود راه اندازی سرویس شبانه رایگان ، سرویس مخابرات به سرویس دیگر شرکتهای PAP نزدیک شده بود و قابلیت رقابت با این شرکتها را نیز پیدا کرده بود.

تنها دلیل حضور بنده در این فوروم برطرف کردن مشکلاتی است که منجر به ارائه سرویس باکیفیت تر به مشترکین اصفهانی می‌شود زیرا بر این باوریم که استان اصفهان شایسته سیستمی جامع و کامل و با کیفیت برای ارائه سرویس توانمند به مشترکین خود می‌باشد که تا این لحظه به دلایل فوق این امر امکان پذیر نشده است..
    در صورتیکه جداً قصد حل شدن مشکلات مشترکین را داشتید در زمان انتخاب نرم افزار حداقلهای فنی را رعایت می کردید که نکردید ، با چند تا پست در یک فروم که مشکل کل کاربران اصفهان حل نمی شود ، مگر کلیه مشترکین مخابرات اصفهان در این فروم عضو هستند؟؟؟
    پس مشخص است که شما صرفاً جهت یک حضور رسانه ای در این فروم جهت مطرح کردن خودتان و در بهترین وضعیت حل کردن درصد کمی از مشکلات کاربران این فروم است و نه حل کردن مشکلات کلیه مشترکین

2_با توجه به اینکه تنها یکسال از عمر این نرم افزار می‌گذرد در این مدت چهار استان بصورت عملیاتی در حال استفاده از این محصول هستند که این تعداد تا انتهای سال به 12 استان افزایش خواهد یافت.
    پس معترف هستید که این نرم افزار تنها و تنها یکسال از عمرش می گذرد، فکر نمی کنید که همچین نرم افزاری به همچین عمری اگر نگویم نرم افزار خردسالی است حداقل می توانیم بگوییم نرم افزار جوان و تست نشده ای است؟؟

3_حوزه فعالیت این نرم افزار از مخابرات‌های استانی شروع شده و در حال حاضر شرکتهای PAP در حوزه فعالیت این نرم افزار قرار ندارد. لازم بذکر است که تنها چند شرکت PAP اصلی در حوزه کارکردی این نرم افزار قرار دارند و مابقی شرکتهای PAP که اهداف کوچکی را دنبال می‌کنند توانایی خریداری این نرم افزار را ندارند.
    امکانش هست بفرمائید چطور شرکتهای بسیار بزرگی مثل شاتل ، پارس آنلاین و فنآوا با تعداد مشترکین (هر کدام) حداقل یکصد هزار عدد چطور تاکنون متوجه امکانات بالای این نرم افزار نشده اند؟؟و آیا اصولاً این نرم افزار شما در رده نرم افزار اکانتیگ طبقه بندی می شود و یا یک نرم افزار اتوماسیون اداری جهت کنترل ارتباط مشترکین با مخابرات و همینطور قسمتهای مختلف مخابرات با یکدیگر؟؟

4_برای هر نرم افزار معیارهایی وجود دارد که کارشناسان این امر با در نظر گرفتن این معیارها اقدام به انتخاب نرم افزار می‌کنند. از آنجایی که جنابعالی و اعضای باندتان شناختی به نرم افزار و این معیارهای ارزیابی ندارید خواهشمند است که این کار را بعهده متخصصان آن بسپارید.

5_در حال حاضر این نرم افزار با تجهیزات مختلف در استان اصفهان در حال کار می‌باشد و تستهای مختلفی مبنی بر اثبات صحت کارکرد آنها انجام شده است لذا بکاربردن جملات مبهم و غیر کارشناسی تنها دلیلی دیگر بر انگیزه جنابعالی و باندتان در تخریب شرایط موجود دارد.
    - آیا نشان دادن اعتبار باقیمانده کاربران بصورت Real-Time جزو مختصات و معیارهای یک نرم افزار اکانتیگ مطلوب هست یا خیر؟؟ بدیهی است که بله هست ولی متأسفانه نرم افزار شما فاقد این ویژگی است

- چطور چندین شرکت PAP بزرگ با داشتن تیمهای مجرب فنی و نرم افزاری تنها و تنها به استفاده از نرم افزار IBSng روی آورده اند؟؟ آیا از نظر این شرکتهای خصوصی معیارهای نرم افزار مطلوب چیز دیگری است و تنها افرادی خاص متوجه امکانات خاص نرم افزار شما می شوند؟؟

- نرم افزارهای مختلفی هم اکنون توسط شرکتهای PAP در ایران و دیگر کشورهای منطقه استفاده می شود به جرأت می توانم بگویم که نرم افزار شما حتی اگر این لیست شامل 100 نرم افزار برتر باشد باز هم جایی در آن ندارد.

- همانطور که قبلاً گفتم بنده هیچگاه در مخابرات نبودم و باندی هم نداشتم ، البته چند سال پیش یک ضبط صوت 2 بانده داشتم .

6_لازم بذکر است که بجز معدود مشکلاتی که از سمت نرم افزار در ابتدای شروع پروژه وجود داشت که تمامی کارکردها به حساب مشترکین بازگردانده شده، تا کنون مشکلی در محاسبه حجم مصرفی وجود نداشته است.

7_همانطور که گفتم حضور بنده در این فوروم تنها رسیدگی به مشکلات مشترکین بوده که جواب مناسبی از پاسخگویی مخابرات اصفهان دریافت نکرده اند.

8_قابلیت گراف آنلاین یکی از صدها قابلیتی است که در نرم افزار پلوتون وجود دارد. در صورت درخواست مخابرات این قابلیت فعال خواهد شد.
    - متأسفانه تعداد زیادی از کاربران این فروم و همینطور مشترکین شرکت مخابرات با مبنا و صحت محاسبات این نرم افزار مشکل دارند ، مطمئناً بنده هم نمی توانم ادعای شما در مورد حل شدن مشکلات محاسبه حجم مصرفی قبول کنم.

- در مورد دلایل حضور شما بالاتر توضیح دادم ، جهت اطلاع کاربران فروم باید عرض کنم که این نرم افزار تنها و تنها مزیتی که جهت شرکت مخابرات استان اصفهان داشته است ایجاد یک اتوماسیون اداری جهت طی مراحل راه اندازی ADSL جهت مشترک از زمان اخذ درخواست تا زمان طی کلیه مراحل مثل ساخت اکانت ، شارژ حساب ، ارسال به MDF جهت رانژه و همینطور اعزام پیمانکار جهت راه اندازی بوده است ، مسلماً هر برنامه نویس حرفه ای با نیم نگاهی به رابط کاربری و همینطور پنل مدیریتی این نرم افزار متوجه ابتدایی و غیر حرفه ای بودن این نرم افزار می شود.
    لازم است یادآوری کنم که امکان دیدن گراف پهنای باند و بسیاری امکانات دیگر بایستی بصورت پیش فرض (default) در اینگونه نرم افزارها وجود داشته باشد ، نه انکه بصورت درخواستی (option) باشد و احتمالاً دریافت آن نیز مستلزم پرداخت هزینه هایی نیز باشد.

- باید یادآوری کنم که مشترکین مخابرات استان اصفهان بایستی حساب این نرم افزار پلوتون را از حساب شرکت مخابرات استان اصفهان و کارکنان صدیق آن بخصوص کارکنان اداره دیتا جدا کنند ، همانطور که گفتم بسیاری در شرکت مخابرات استان به انتخاب این نرم افزار معترض هستند و حتی در صحبتهایی که با مدیران ارشد شرکت مخابرات داشتند مشکلات این نرم افزار و نارضایتی خود از استفاده از این نرم افزار اعلام کرده اند. امیدوارم با اعلام نارضایتی کاربران نیز از این نرم افزار به مدیریت شرکت مخابرات استان بزودی شاهد تغییرات اساسی در مورد نرم افزار مورد استفاده باشیم.

باید تأکید کنم که صحبتهای بنده تنها و تنها از سر دلسوزی و در جهت آگاهسازی کاربران این فروم و بعنوان یک کاربر قدیمی این فروم است ، امیدوارم که توانسته باشم کمکی کرده باشم.
    Last edited by esfahanweb; 01-01-2012 at 20:10.

8. 6 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سرعت لود صفحه لوگین پولوتون خیلی پایینه موقعی که حجم اکانت تمام میشه و مجبور به استفاده از دایل آپ واسه شارژ هستیم نیم ساعت باید صبر کنیم تا این صفحه لود بشه لطفا یا عوصش کنید یا بذارید موقع اتمام شارژ این صفحه بدون شارژ هم باز بشه مثل IBSng که قبلا بدون شارژ صفحه باز میشد و شارژ میکردیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرعت لود صفحه لوگین پولوتون خیلی پایینه موقعی که حجم اکانت تمام میشه و مجبور به استفاده از دایل آپ واسه شارژ هستیم نیم ساعت باید صبر کنیم تا این صفحه لود بشه لطفا یا عوصش کنید یا بذارید موقع اتمام شارژ این صفحه بدون شارژ هم باز بشه مثل IBSng که قبلا بدون شارژ صفحه باز میشد و شارژ میکردیم.
    خوش به حالت حداقل صفحه باز میشه یه چکی کنی چقدر ازت دزدیدن این وضعیت منه :
    باید با V-PN برم اونم که دیگه خودش شده دردسر !

11. 2 کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

از 4 دی امسال این پنل واسه شهرضا فعال شده تا قبلش ما IBSNG داشتیم که خیلی عالی تو 6 ماهی که از IBSNG استفاده می کردم تا چک کنم خیلی راضی بودم اما تو این 8 روز واقعا می خوام که سرویسم رو به Wireless تعویض کنم.

سیستمی که قادر نیست گزارشاتش رو درست بده و در 3 دقیقه 4 جور گزارش عجیب قریب بده به هیچ دردی نمی خوره.وقتی که سیستم گزارشاتش اشکال داره و در هر بار کوئری گرفتنش گزارشاتش فرق کنه حتما در محاسبه ترافیکش اشتباه حساب می کنه

عکسهای زیر رو ببینید

فقط عکسی که Ip هاش همش با 85 شروع شده واسه من هست.

به جای --- وطن دانلود بگذارید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا این اسم ها اینجا فیلتر می شوند ؟
    Last edited by ali643; 01-01-2012 at 22:52.

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

امروز بعد از چند روز به حضور پنل فعلی مشرف شدم!
    در قسمت لاگ بیان نمودند که من از اولین اتصال تا به حال 25 گیگ مصرف داشته ام! یکی نیست بهش بگه پس چرا روی 2 تا قبضی که برای من اومد 150 تومان از من گرفتی!!!
    بیا حکم ارتداد منو امضا کن می خوام برم!

14. این کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سیستمی که قادر نیست گزارشاتش رو درست بده و در 3 دقیقه 4 جور گزارش عجیب قریب بده به هیچ دردی نمی خوره.وقتی که سیستم گزارشاتش اشکال داره و در هر بار کوئری گرفتنش گزارشاتش فرق کنه حتما در محاسبه ترافیکش اشتباه حساب می کنه
    این سیستم گزارشات به کل مسخره که بود ! میرفتی مثلا 500 مگ داشتی بعد دو ساعت استفاده شده 470 ! بعد قطع میکنی وصل میشی شده 430 ! اینک ترافیکو لحظه به لحظه نشون نمیده ! قاطی پاتی حساب میکنه چیز داغونیه ...
    امروز بعد از چند روز به حضور پنل فعلی مشرف شدم!
    بنده چند روزیه به کل پنل رو بوسیدم و کنار گذاشتم ! رو آوردم به برنامه ها دارم با اون ها حساب کارمو دست میگیرم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حالا وقتی تفاوت بین برنامه های خودت و پنل رو دیدی کاری میشه کرد؟
    Last edited by 15min; 02-01-2012 at 00:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •