تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 447 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

شاید پیدا شه. ولی فک کنم n13 روتر باشه.
    فعلا یه مودم روتر وایرلس tplink دارم که دارم استفاده میکنم با یه مودم فوق ساده ی tplink که داره خاک میخوره
    اگه n13u رو گیر بیارم اینی که دارم استفاده میکنم رو رد میکنم و از ترکیب n13 با اون مودم ساده استفاده میکنم
    شما ساینی سراغ داری که تخصصی تو کار روتر باشه که ازش بخرم؟نماینده اسوس تو ایران کیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به اندازه اینترنت دانلود منیجر کارایی داره ؟؟
    تورنتشو که تا 1 مگابایت بر ثانیه دیدم.

3. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه camel_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام دوستان من بعداز کار کشیدن 6ساله مودم ایسوس خودم می خوام مودم رو عوض کنم اگه ممنکن هست یک مودم خوب به من معرفی کنید البته با مشخصات زیر.
    پوشش انتن خوب سر تا سر یک خونه 160متری و یا حتی بیشتر
    سرعت ویرلس خوب بدونه اینه وقع شر کرن تصویر فریز داشته باشه.
    خوش ساخت وجنس خوب مثل 8970
    قیمت هم تا 250 ولی هر چی ارزونتر بهتر با توجه به جوابگو بودن نیاز من
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من بعداز کار کشیدن 6ساله مودم ایسوس خودم می خوام مودم رو عوض کنم اگه ممنکن هست یک مودم خوب به من معرفی کنید البته با مشخصات زیر.
    پوشش انتن خوب سر تا سر یک خونه 160متری و یا حتی بیشتر
    سرعت ویرلس خوب بدونه اینه وقع شر کرن تصویر فریز داشته باشه.
    خوش ساخت وجنس خوب مثل 8970
    قیمت هم تا 250 ولی هر چی ارزونتر بهتر با توجه به جوابگو بودن نیاز من
    باتشکر
    والا تو ايران همه چیز برعکسه!
    الان اگه قیمتا تو ایران طبیعی بود من بهت روتر tplink wdr4300 رو پیشنهاد میدادم. ولی مشکل اینجاس که با اینکه tplink برا اين روتر 69 دلار قيمت زده كه 8 دلار ارزونتر از 8970 هستش ولى تو ايران برعكس, 100هزار تومن گرونتر از 8970 تشريف داره! مزیتشم dual band بودنشه كه تو آينده ميتونه خيلى بدرد بخور باشه. شايد يه مدت صبر كنى قيمتا بيان سر جاش. اگه میتونی 290 تومن هزینه کنی مودم 8980 هست که اونم dual band هست ولى به هر حال كارائى يه روتر خالى بهتر از يه مودم روتره. ولى باز 8980 هم انتخاب خوبيه.
    يه گزینه دیگه روتر wdr3600 هست كه يه مدل پایینتر از 4300 هست و حدود 240 تومن قيمت خورده با اينكه زير 250 تومنه ولى قيمتش بايد حدود 170 تومن ميشد. اصولا يه مدت صبر كنى قيمت اين روترا بايد تعديل شن كه بعد خريد ميتونى به مودم قديمت وصلشون كنى.

6. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام

دیروز رفتم برای یکی از اقوام 8968 گرفتم 140 تومن.(دونبال 8960 بودم که پیدا نکردم) با اینکه مثلا جزء مودم های خوب هست ولی باز هم موقع استفاده به عنوان روتر با بعضی از وسایل مشکل داشت.

خودم بشخصه هیچ وقت تی پی لینک رو جزء مودم حساب نمی کنم .بعد از خرید این مودم هم بیشتر به عقیدم ایمان اوردم. دوستانی که می خوان برخی از اوقات از مودم بعنوان روتر استفاده کنند اصلا سراغ مدلهای پایین تر 8968 حساب نکنن که تو عمل پشیمون میشن.

هرچند دی لینک هم تو این دوره زمونه دیگه کیفیت سابق رو نداره ولی هنوز از این مارک بهتره. بعد از دیلینک هم بنظرم زایکسل و اسیوس کیفیت بهتری دارند

8. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

والا تو ايران همه چیز برعکسه!
    الان اگه قیمتا تو ایران طبیعی بود من بهت روتر tplink wdr4300 رو پیشنهاد میدادم. ولی مشکل اینجاس که با اینکه tplink برا اين روتر 69 دلار قيمت زده كه 8 دلار ارزونتر از 8970 هستش ولى تو ايران برعكس, 100هزار تومن گرونتر از 8970 تشريف داره! مزیتشم dual band بودنشه كه تو آينده ميتونه خيلى بدرد بخور باشه. شايد يه مدت صبر كنى قيمتا بيان سر جاش. اگه میتونی 290 تومن هزینه کنی مودم 8980 هست که اونم dual band هست ولى به هر حال كارائى يه روتر خالى بهتر از يه مودم روتره. ولى باز 8980 هم انتخاب خوبيه.
    يه گزینه دیگه روتر wdr3600 هست كه يه مدل پایینتر از 4300 هست و حدود 240 تومن قيمت خورده با اينكه زير 250 تومنه ولى قيمتش بايد حدود 170 تومن ميشد. اصولا يه مدت صبر كنى قيمت اين روترا بايد تعديل شن كه بعد خريد ميتونى به مودم قديمت وصلشون كنى.
    مرسی یابت جواب خوب شما ولی من مودم روتر احتیاج دارم نه روتر خالی چون مودم من به کل دیگه خوب کار نمی کنه با کوچکترین نویز مودم چراغ اخطارش روشن میشه

10. این کاربر از camel_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

مرسی از تمام دوستان گل

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مرسی یابت جواب خوب شما ولی من مودم روتر احتیاج دارم نه روتر خالی چون مودم من به کل دیگه خوب کار نمی کنه با کوچکترین نویز مودم چراغ اخطارش روشن میشه
    - خب اگه میخوای یه چیز بخری که دوباره یه 6 سال استفاده کنی بهتره یه مودم dual band باشه كه فعلا ارزونترين گزینه 8980 هست حدودا 290 تومن.
    - یا میتونی یه مودم معمولی ولی خوب مثل 8968 یا از دلینک 2750u سفيد بخرى بعد يكى دوسال كه روتراى dual band ارزون شدن و دستگاهایی که از 5ghz پشتیبانی میکنن تو خونه زیاد شد, اون موقع یه روتر خالی بخری.
    -اگه از دوتا گزینه بالا خوشت نیومد فقط میمونه 8970!

13. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

دیروز رفتم برای یکی از اقوام 8968 گرفتم 140 تومن.(دونبال 8960 بودم که پیدا نکردم) با اینکه مثلا جزء مودم های خوب هست ولی باز هم موقع استفاده به عنوان روتر با بعضی از وسایل مشکل داشت.

خودم بشخصه هیچ وقت تی پی لینک رو جزء مودم حساب نمی کنم .بعد از خرید این مودم هم بیشتر به عقیدم ایمان اوردم. دوستانی که می خوان برخی از اوقات از مودم بعنوان روتر استفاده کنند اصلا سراغ مدلهای پایین تر 8968 حساب نکنن که تو عمل پشیمون میشن.

هرچند دی لینک هم تو این دوره زمونه دیگه کیفیت سابق رو نداره ولی هنوز از این مارک بهتره. بعد از دیلینک هم بنظرم زایکسل و اسیوس کیفیت بهتری دارند
    ورژن چنده ؟ دقیقا چه مشکلی داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

- خب اگه میخوای یه چیز بخری که دوباره یه 6 سال استفاده کنی بهتره یه مودم dual band باشه كه فعلا ارزونترين گزینه 8980 هست حدودا 290 تومن.
    - یا میتونی یه مودم معمولی ولی خوب مثل 8968 یا از دلینک 2750u سفيد بخرى بعد يكى دوسال كه روتراى dual band ارزون شدن و دستگاهایی که از 5ghz پشتیبانی میکنن تو خونه زیاد شد, اون موقع یه روتر خالی بخری.
    -اگه از دوتا گزینه بالا خوشت نیومد فقط میمونه 8970!
    داداش میتونی توضیح بدی Dual band چی هست و کارایش چیه ؟ چه برتری هایی داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •