لطفا توجه فرمایید ، مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ... لطفا از ارسال چند باره مطلب خودداری کنید . با سپاس
لطفا توجه فرمایید ، مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ... لطفا از ارسال چند باره مطلب خودداری کنید . با سپاس
با درود خدمت اساتید
میخواستم بدونم به بلندگوهای بیسیم هیچ سیمی متصل نیست ؟؟
به هر حال بلندگو احتیاج به برق و انرژی داره ؟این برق د بلندگوهای بیسیم از کجا تامین میشه ؟؟
سلام دوستان . میخواستم بدونم plyaer سینمای سه بعدی سامسونگ مدل c6950 آیا همون بلوری c6900 سامسونگ هست ؟؟ اگر آره پس چطوریه که توی سایت سامسونگ نوشته که این سینما دارای ورودی hdmi هست ؟!!! آخه c6900 که ورودی hdmi نداره ! داره ؟
دوستان نظرتون در مورد Panasonic DMP-BDT300 چیه ؟ کسی میدونه این مدل چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه و قابلیت پخش زیرنویس داره ؟ من شنیدم میشه هارد اکسترنال هم بهش وصل کرد؟ اگه جواب مثبته یعنی میشه فیلمهای mkv رو هم دید؟
از کجا با پلیر 420 گرفتی؟من که حاضر شدم بیشترهم پول بدم ولی قبول نکردن!
دوستان این سینمای خانگی Samsung HT-C9950W وارد ایران شده ؟
من الان سرچ کردم در دبی به قیمت 7000 درهم یا 2 میلیون 100 هزار تومن , موجود هست.
دوستان کسی تجربه ای نداره رو این مدل؟
بزرگواران این مدل ( SC-TZ2 ) سیستم صوتی پاناسونیک که بدون پلیره تو سایت خاورمیانه پاناسونیک بود.
کسی اینو تو ایران دیده؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟
![]()
سلام به همه دوستان ,لطفا" بنده رو جهت خرید سینمای خانگی حدودا" 500 تومان ترجیها" پایونیر یا فیلیپس راهنمایی کنید. سپاس وبدرود.
سلام من این مدل و مدلهای مشابه رو در مالزی قیمت کردم ..مبلغ مدلlx53 :1500000 بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)