وقتی ماشین روشنه چراغ abs روشن میمونه؟
والا abs فقط برای سر نخوردن ماشین و قفل نکردن چرخ ها در هنگام ترمز شدیده وگرنه تو ترمز های عادی تاثیری نداره چون abs وارد عمل نمیشه
وقتی ماشین روشنه چراغ abs روشن میمونه؟
والا abs فقط برای سر نخوردن ماشین و قفل نکردن چرخ ها در هنگام ترمز شدیده وگرنه تو ترمز های عادی تاثیری نداره چون abs وارد عمل نمیشه
تا جائی که من می دونم سیستم abs توی نرمی یا سختی ترمز تاثیری نداره، وظیفش مدیریت نیروی ترمز در شرایط بحرانی هستش، شما اگر ترمز زیر پاتون سفت شده باید یکم بیشتر حساس بشین و دقیق تر بررسی بفرمائید، میزان روغن ترمز، بررسی سلامت لنتها، چراغ چک قبل از استارت موتور و در زمانی که سوئیچ باز هست روشن می مونه، طبیعی هستش
یک سوالی دارم وقتی سوئیچ رو توی وضعیت استارت قرار میدین، چراغ مربوط به abs-ebd که چشمک میزنه بعدش خاموش میشه، بعد از اینکه موتور روشن می شه چی، چراغی که گفتم روشنه یا خاموش؟
اگر این چراغ قبل از استارت موتور اصلا چشمک نزنه یا بعد از روشن شدن موتور روشن بمونه نشون دهنده نقص در سیستم abs هستش
در غیر این صورت زمانی که سوئیچ رو باز می کنید (قبل از استارت) 6 بار این چراغ چشمک می زنه، بعد از روشن شدن موتور هم خاموش می شه، اگر هر حالتی غیر از این باشه سیستم abs ایراد داره[/QUOTE]
-----------------------------------------------------------
درود
والا قبل از استارت یک لحظه چراغ abs روشن و بعد خاموش میشه یعنی 6 بار چشمک نمیزنه و بعد از استارت دیگه خاموش میشه اما تو سرعتهای زیر 40 کیلومتر هم باید به پدال فشار وارد کنم تا بگیره و کمی لنتهای عقب صدا میده؟
-----------------------------------------------------------
درود
والا قبل از استارت یک لحظه چراغ abs روشن و بعد خاموش میشه یعنی 6 بار چشمک نمیزنه و بعد از استارت دیگه خاموش میشه اما تو سرعتهای زیر 40 کیلومتر هم باید به پدال فشار وارد کنم تا بگیره و کمی لنتهای عقب صدا میده؟[/QUOTE]
آره درسته همینه
باید قبل از استارت روشن باشه و بعد از استارت خاموش بشه، اون ایربگه که باید 6 بار چشمک بزنه
پوزش به خاطر این اشتباه
پس abs سالمه
باید سایر اجزای سیستم ترمزت رو دقیق تر بررسی کنی
آره درسته همینه
باید قبل از استارت روشن باشه و بعد از استارت خاموش بشه، اون ایربگه که باید 6 بار چشمک بزنه
پوزش به خاطر این اشتباه
پس abs سالمه
باید سایر اجزای سیستم ترمزت رو دقیق تر بررسی کنی[/QUOTE]
تو سمند 6 بار چشمک میزنه ؟تو 206 که هر چی نگاه میکنم 6 باری نیست وقتی سوییچ باز میکنم میاد میره خودش
![]()
آره سمند 6 تائی هستش
دو تا چراغ مربوط به ایربگ داره که وقتی سوئیچ بازه 6 بار چشمک می زنه
سلام دوستان
من تو دور موتور 2000 روغن ماشین رو با کاسترول مگناتک عوض کردم، تو این چند هزارتایی که کار کرد خوب بود و ماشین نرم کار می کرد.
هفته قبل که زمان سرویس دوره ای 10000 کیلومتر بود یه روغن توتال 7000، 5 لیتری به همراه فیلترها از نمایندگی گرفتم و تو تعویض روغنی بیرون روغن ماشین و فیلترها رو عوض کردم، اما
از زمان تعویض روغن قبلی با توتال صدای ماشین بیشتر شده و موتور به نرمی قبل کار نمی کنه، آیا نیاز هست که دوباره روغن رو عوض کنم و آیا ادامه با شرایط فعلی به موتور آسیب نمیزنه؟
با تشکر
سلام
بهترين روغن براي اي اف 7 همون روغني است كه خود نمايندگي ايران خودرو مي ريزه .
من به راحتي 9000تا باهاش راه ميرم و معمولا توي جاده ام و دور موتور 3000تا 4000 است .
بسيار روغن خوبيه و تضميني است .
فقط بايد بالاسرشون وايستين و مطمئن بشين كه يه وقت ......
سلام
وحید بدو بیا که یک همزبون پیدا کردی!
می گم دوستان تورا به خدا این ماشین ها را به کاربران توصیه نکنید ملت گناه دارند سی و چند میلیون پول ماشین بدهند اونوقت حتی از درب نمایندگی هم بیرون نیاد
بگذریم
کارت ماشین ما امروز امد و صبح هم توی اداره زنگ زدن که ماشین آماده هست
خلاصه عصر بعد از اداره با یکی از اعضا خانواده رفتم برای تحویل
مشتری مداری که صفر 20 دقیقه معطل شدن که حضرت اشرف تشریف آوردن پشت صندلی همایونی نشستن و بعد از دو دقیقه تازه جواب منو داد
مدارک و پلاک که هنوز نیومده بود و کلیه لوازم شامل قرآن دستمال کیف ابزار و فندک و ... را ریختن توی کیسه بازیافت گفتن تشریف ببرید راهرو دو ماشین را تحویل بگیرید
ماشین را روشن کردن و گفتن یکم خودتون بررسی کنید تا من بعد به شما توضیح بدیم
بدنه که مشکلی نداشت ولی شیشه ها عقب به زور بالا پایین میشد و شیشه های جلو هم که پایین بود اصلا بالا نمیرفت
آمپر جلو هم چراغ چک + چراغ ABS یکی در میون با هم موش و گربه راه انداخته بودن
از درب رادیاتور هم آب سبز رنگی جاری شده بود
کیلومتر کارکرد هم 3 کیلومتر بود
خلاصه یکی از پرسنل داشت رد میشد در باره این موارد بهش گفتم گفت نباید اینطور باشه و خاموش کرد که روشن کنه که دیگه روشن نشد که نشد
رفتن یک پیکان بار پیدا کردن و باطری به باطری به زور روشن شد ولی دوباره خاموش شد
چند بار این عمل ادامه داشت تا بالاخره به زور روشنش کردن و بردنش سالن تعمیر و اونجا ولتاژ باطری در زمان روشن بودن موتور چک شد که 8 ولت بیشتر نبود
یکم روش کار کردن که متوجه شدم آمپر ها کامل تعطیل شده!!
یکم دیگه با دسته سیم هاش ور رفتن که ماشین خاموش شد که دیگه روشن نشه
منم که خسته و مریض همونجا ماشین را گذاشتم و گفتم آقا برای خودتون نخواستم ، هر وقت درست شد زنگ بزنید تا بیام ببرم
دنده اش از دنده 206 م نرم تر بود ولی به هیچ عنوان به پای دنده ال90 نمیرسه چون ال90 تنها با یک انگشت دنده ها جا میرن
کلاچش هم بد نبود
داخل ماشین هم بد نبود تا حدودی تمیز و مرتب
فقط شانس اوردم که ال90 را با خودم بردم چون نه حوصله پیاده روی داشتم و نه حال و احوال خوشی دارم(زکام شدم شدید)
خلاصه ماشین ما فعلا توی نمایندگی جا خوش کرده تا ببینیم چی میشه![]()
درود
خیلی ناراحت شدم، ابراز همدردی من رو بپذیر، فقط من می فهمم الان در چه وضعیت روحی و روانی هستی، چون من هم همون روز اول ماشینم رو بابت مشکل فنی همون نمایندگی تحویل رها کردم، خواهش می کنم اصلا مثل من خودت رو از لحاظ عصبی نخور، شکایت، شکایت، شکایت همین الان 096440 شکایت کن، همین الان، فردا هم میدان ولیعصر (اگر تهران هستی) اتاق صنعت و معدن تهران همراه مستنداتت مراجعه و شکایت کن، تا رفع ایراد نشده اصلا نگیرش
بابت کسر مدارک و پلاکت هم شکایت کن (096440)
نمی دونم چرا سورن اینطوری هست
متاسفانه مشکلات برقی و الکتریکی داری، ابعاد مشکلاتت البته کمی پیچیده هستش، هنگیدم
حالا حرص نخور، می گم رویه من رو در پیش نگیر اصلا حرص نخور متاسفانه چاره ای نیست، در این حوالی ما حریف خیلی چیزها نمی شیم (جمله سنگین بود تاپیک 1 دقیقه تعطیل)
من هم در همون لحظه تحویل ماشینم مشکل داشت ولی اینقدر نبود، رکورد زدی
در جریان باش که نمایندگی باید سرویس pds (سرویس قبل از تحویل به مشتری) رو انجام بده، بنابراین اگر 1 درصد مشکل فنی بود اصلا نگیرش، اصلا نگیرش (خیلی احتمالش هست رکبی که به من زدن به شما هم بزنن، احتمالا فردا زنگ می زنن میگن درست شد خیلی حواست جمع باشه الکی نگن درست شده، ولی دست نزنن و همونجوری بدن دستت بری بیرون، پس تا از سلامت ماشین مطمئن نشدی از نمایندگی خارج نشو و اگر خواستی تست کنی هیچ سندی بابت تحویل ماشین رو امضا نکن، الان توپ تو زمین ایران خودرو و نمایندگی هستش) باز هم میگم از هیمن الان 096440 شکایت کن، شماره ایساکو رو هم دارم پیداش کنم بهت می دم، باید برم شرکت فردا پیداش کنم بهت میدم، خلاصه سکوت نکن، در ضمن اگر هم درست نشد، خیلی سریع بفروش، صورت مساله رو حل کن و خودت رو خلاص کن
اما مشکلات ماشین
درباره شیشه بالابرها متوجه نشدم یعنی با گیر بالا پائین می شد یا موتور توان حرکت نداشت؟
درب رادیاتور باز نمونده بود، شاید آب زیاد داخلش ریختن رفلکس کرده (اگه آب زیاد ریختن رفلکس کرده باشه که طبیعی هستش) البته احتمال خرابی درب رادیاتور هم در نظر بگیر
تهران نیستی، اگر تهران هستی باید کیلومتر بیشتر باشه، اگر تهران نیستین که فکر کنم درسته
بنزین داشت؟
باتری اگر ضعیف باشه باز هم نمی تونه عامل این داستانها باشه
مشکل برق و الکترونیک داری، شک نکن
موتور رو هم باید در نظر داشت (خیلی مشکوکه موتور خاموش شده و دیگه روشن نشده، خیلی نگران کننده هستش؛ امیدوارم موتورت سالم باشه)
ولی باز هم میگم امیدوارم خیلی حاد نباشه
به یک دلیلی که نمی دونم چیه سورن خیلی داستان داره، حالا تو اون سالن مونتاژ لعنطی چی می گذره من نمی دونم
یک چیز دیگه دزدگیر و چراغ سقفی و لادری ها رو هم چک کن اگر باز گفتن بیا برای تحویل
کدوم نمایندگی هستی؟
متاسفانه شیراز هستم
اصلا هم حرص نمی خورم خیلی راحت و خوشمزه داشتم به ریششون می خندیدم
آب رادیاتور یکی دیگه که داشت 405 تحویل می گرفت می گفت زیادی ریختن اضافه اش داره تخلیه میشه
منم مطمئنم مشکل 100% برقی هست چون اصلا روشن استارت نمی خورد مثل حالتی که باتری خالی می کنه و با چرخوندن سوییچ فقط صدای رله استارت میاد ولی در کمال تعجب پخش داخل کابین داشت برای خودش کار می کرد
بیشتر به سیمکشی زیر رزوناتور ور می رفتن و بعدش هم اومدن به سمت دسته سیمی که سمت درب رادیاتور بر روی موتور مستقیم میره به سمتپایین موتور
با اون قسمت کار داشتن و سعی داشتن یک سوکتی را جا بزنند ولی چون موتور کمی گرم شده بود نتونستند و گفتند باید خنک بشه
منم ماشین را ول کردم و امدم
ضمنا فرم دریافت ماشین هم پیش خودم هست همون که نوشته ماشین بصورت صحیح و سالم تحویلم شده
کلا وضع ایران خودرو واقعا وخیمه
این طرف یک بنده خدایی این وسط به من گفت چرا سورن خریدی ، 405 می خریدی ، خودش 405 خریده بود
وقتی داشتم از نمایندگی میومدم بیرون داشت میزد تو سر خودش ماشینش مشکل داشتبهش گفتم به خودت رحم کن یک بلایی سرت میاد
در مورد تعویض ماشین هم فکر نکنم مقدور باشه یعنی اصلا وقتش نیست مگر اینکه چند میلیون زیر فی بدم ، ضمنا این سومین ماشینی هست که امسال گرفتم
---------------
خلاصه بگم این ال90 ما بس که خراب نشد(بزنم به تخته) خسته ام کرده باعث شد خودم را اینطوری بندازم توی دردسر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)