دوستان يكي مارو راهنمايي كنه من هم علمي كاربردي هم ازاد كارداني به كارشناسي قبول شدم بنظرتون كدومشو برم؟كارداني رو علمي كاربردي خوندم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان يكي مارو راهنمايي كنه من هم علمي كاربردي هم ازاد كارداني به كارشناسي قبول شدم بنظرتون كدومشو برم؟كارداني رو علمي كاربردي خوندم
خوب دوست عزيز اين كارو كردم تنها يه رشته انتخاب كرده بودم كه اونم اون پايين هست ولي يادم اون قديما كارنامه ها يه نيم خط داشت كه يا مينوشت قبول يا مردود علمي ولي الان اين كارنامه كه مياد فقط مشخصات فردي من توش هست و تنها رشته اي كه انتخاب كرده بودم اين يعني من تو همون يه رشته انتخابيم قبول شدم ديگه
از دوستان اینجا تا الان کسی دانشگاه علمی کاربردی رشته کاردانی فنی مونتاژ و تعمیر سیستم های رایانه ای که به صورت پودمانی هستش بوده ؟؟
این رشته چه درسایی داره ؟؟؟ چون هر چی گوگل سرچش کردم درساش رو نشون نداد چیان اما رشته های دیگه رو نشون میده
بعد از اینکه برنامه کلاس ها رو دادن معمولا چند روز بعدش شروع میشه؟
امرز ثبتنام کردم ولی هزینه ازم نگرفتن اینا طرز کارشون چطوره؟
این تاییده گواهی که باید بره پست چطوره؟
هزینش چطوره؟
Last edited by hossein019940; 21-09-2014 at 11:28.
یه قسمت هست که مشخصات نوشته پایینش هم اسم همون رشته با دانشگاه مورد نظر که همون هست قبولی من دوتا دانشگاه رو زدم که یکی قبول شدم
محتوای مخفی: اینم عکس
ممنونم درست ميگي متوجه شدم
چون زمان ما ( عهد پادشاه وزوزك ) تو كارنامه دانشگاه سراسري و آزاد ( اونوقت علمي كاربردي نبود ) يه خط بود كه مي نوشت قبول يا مردود علمي براي همين من يه كم گيج شدم بازم مرسي از شما وساير دوستان كه بهشون زحمت دادم
کسی نیست؟؟؟؟؟؟/
خيلي جاابه من امروز واسه ثبت نام كارداني به كارشناسي رفتم دانشگاه گفتن هنوز معلوم نيست زمان ثبت نام كي هستش منم گفتم اخه سنجس نوشته از سه شنبه تا پنج شنبه همين هفته ثبت نامه گفتن كه نه اون اشتباهه
عجب ب ب
خيلي جاابه من امروز واسه ثبت نام كارداني به كارشناسي رفتم دانشگاه گفتن هنوز معلوم نيست زمان ثبت نام كي هستش منم گفتم اخه سنجس نوشته از سه شنبه تا پنج شنبه همين هفته ثبت نامه گفتن كه نه اون اشتباهه
عجب ب ب
من امروز ثبتنام کردم هزینه نگرفتن ازم از این جالبترd:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)