کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نميکنم تا حالا کسی مشکلی باهاش داشته باشه، فقط اگه با ويستا 64 بيت کار ميکنی وقتی داری برنامه رو باز ميکنی، کليک راست کن روش.
1.run az administrator
2.I Allow
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نميکنم تا حالا کسی مشکلی باهاش داشته باشه، فقط اگه با ويستا 64 بيت کار ميکنی وقتی داری برنامه رو باز ميکنی، کليک راست کن روش.
1.run az administrator
2.I Allow
Last edited by saba_saeb; 25-09-2009 at 00:17.
میشه بگید این بازی به چه کارتی احتیاج داره ، که به اون دوست گفتید ضعیفه ، مگه خودتون امتحان کردید اون کارتو ؟
دوست عزیز CPU ایشون تک هسته ای و کارتشون هم کاملا ضعیف ! شما کارتت رو مقایسه نکن ! در هر حال کارت شما زمانی HIGH END بوده !!
شما برو تو SETTING بازی بعد تب SPECIFICATIONS رو باز کن ! ببین CPU و GPU و RAM در چه وضعیتی هستن ! بعد اینجا بگو !ببخشید اگه کارت من ضعیفه میشه کارت قوی رو معرفی کنی
1gIG بالاترم داریم مگه
قیمت این کارت حدود 70 هزار تومان است
اجرا که میکنه من خودم با 8500 اجرا میکنم ! ولی کلا این کارتا برای اجرای بازیها ضعیفن ! البته به CPU و RAM هم بستگی داره !
8500 نه چون DDR2 هست ، من با 8600 DDR3 با بالاترین تنظیمات ، عالی اجرا کردم ، بدون افت فریم ، اما با 8500 فکر کنم افت فریم داشته باشیم
دوستان اگه فرکانس هسته کارت گرافیکتون رو یک چیز نرمان بگیریم ، در صورتی که کاتتون از نوع حافظه DDR2 باشه به احتمال زیاد افت فریم خواهید داشت ، اما اگه DDR3 باشه صد در صد جواب می گیرید ، من خودم به شخصه چند کارت گرافیک رو به همین صورت امتحان کردم
Last edited by Locker; 25-09-2009 at 00:27.
من با 8500 خوب اجرا میکنم ! 8600 DDR3 خیلی بهتر جواب میده 100 درصد !
تآیید میشه .حسین جان مطمعنآ همه دوست دارن و ممنون زحماتت تو این تاپیک هستن و هیچکدوممون دوس نداریم بیخیال این تاپیک شی.![]()
آقا مال من CPU Amd 3.8 رو زده ذشی مگه خیلی پایینه؟
در مورده کارت گرافیک،بله حق با شما عزیزان هست...
راستش فکر نمیکردم 9400 در این حد باشه!
به هر حال دمه کارت گرافیک خودم گرم که بعد 2 سال که خریدمش همیشه کارمو راه انداخته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)