تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 503 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه

من امروز رفتم تو بازی بعد از یک ماه این قیمتارو که دیدم

شما سرور 1 Plvl کردید یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

DJmoji شما اسمت چیه توی گایا ؟
    NK.IcedDragon

ما معموریمو معزور.گفتن هرکی جزو CS نبود رو بکشین.تازه ما فقط تو dd2 متحدیم جای دیگه مثل dd1 o junglle اگر همدیگه رو ببینیم میکشیم .
    ما یه جای داریم به اسم lanhar که تا لول 60 ت میشه لول کرد ولی خوب دهن ادم سرویس میشه.مال لایت ها نمیدونم اسمش چیه همون جای که سلاح های لول 39-48 dread میده که خفنن.برو اونجا نه darki هست evo .

ولی گند زدین به بازی شما ... مسخره است واقعا ... دو تا گیلد همه ی بازی رو صاحب شدن . ارث پدرشونه انگار
    من که همون اول گفتم چرا دارکی نشدی اخه کدوم ادم عاقلی تو سرور که دارکی ها قوی هستن میره لایت میشه با اون همه صحبت.

اینجا هفته ای 6 یا 7 تا لول 60 داره به guild اضافه میشه تازه اینقدر به ملت خوش میگذره .70% افراد evo 2 تا 3 تا لول 60 دارن.تازه یه ادمای خفنی هر روز از سرور های دیگه میان full godess حال میکنه ادم باهاشون grind کنه.مخصوصا فرادی که از Teos اومدن.محمد تو هم به نظر من اگه بیای اینجا خیلی سریعتر از اونی که از لول 58-60 تو etain میخای بری اینجا از 1-60 میری.من 30 day exp stone.WTC رو استفاده کردم هنوز 9 روزش رفته از لول 15 شدم 58.

بعد عید بعیده من ادامه بدم با این وضعیتی این دو گیلد بوجود آوردن لول کردن خیلی سخت شده .
    نصیحت از طرف من.برو عضو CS شو چون اگر بخوای عضو گیلد های دیگه بمونی 2 سال هم بازی کنی به جای نمیرسی.اونا بهت goddess armor o weapon میدن اونم واسه چهار تا کار ساده که به نظر من که مفت هم نمیارزه .برو AH رو نگاه کن اگه قیمت این صلاح ها ارمور ها رو ببینی مخت سوت میکشه
    منم وقتی تازه بازی رو شروع کرده بودم مثل تو فکر میکردم تو Etain اون موقع The Fallen قوی ترین گیلد بود مثل همین CS o Evo.منم همیشه هرجا هرکی از این گیلد رو میدیدم فحش بهش میدادم اعصابم خورد میشد اینا همیشه پارتی دارن ما رو تحویل نمیگیرن.تو این اشتباه رو نکن.وقت رو از دست نده تا اتحاد ما بهم نخورده برو انجا لول 60شو ازشون هرچی لازم داری بگیر بعد اگه عقده داشتی ولشون کن.

اگر هم اذیت کردنت واسه عضویت به من بگو با چندتاشون دوستم میگم بگیرنت اخه شندیم اذیت میکنن.
    Last edited by DJmoji; 29-03-2010 at 13:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

NK.IcedDragon

نصیحت از طرف من.برو عضو CS شو چون اگر بخوای عضو گیلد های دیگه بمونی 2 سال هم بازی کنی به جای نمیرسی.
    اگر هم اذیت کردنت واسه عضویت به من بگو با چندتاشون دوستم میگم بگیرنت اخه شندیم اذیت میکنن.
    ممنون .
    گفتم قبلا من hm هستم لول 57 . Cs منو قبول نمی کنه ... مگه اینکه همین الان um ام رو شروع کنم با conti . که الان امکان خرید conti رو ندارم.
    آره همینجور داره انواع اقسام کلاس های مختلف um 60 و +58 به evo اضافه می شه در حالی که cs خیلی من ندیدم عضوای جدید بهش اضافه بشه .

البته من هیچوقت به اعضای این دو گیلد فحش ندادم حضوری ... به هر حال قوی هستن ولی وقتی حق دیگران رو ضایع می کنن آدم دیگه سرخورده می شه . چند روز پیش داشتم um . mage پریستم رو لول می کردم که یه cs اومد گفت سه room ماله منه (کلا اونجا سه رووم داشت برای لول 35 ) بمونی اینجا ks ات می کنم ولی 100 میل بهت می دم که بری ! من همونجا log off کردم بیخیال شدم .

آره این طرح خوبیه که شما گفتی um بسازم خودم تا 54 میارمش بعد می رم عضو cs می شم که برم +58 بعد ازشون جدا می شم

من که همون اول گفتم چرا دارکی نشدی اخه کدوم ادم عاقلی تو سرور که دارکی ها قوی هستن میره لایت میشه با اون همه صحبت
    من چه می دونستم آخه نووب بودم .... ولی خداییش طرف لایت رو دوست دارم . کلا من عاشق ضعیف ضعفا هستم ... حالتونو می گیریم حالا ... تعداد زیادی um می شناسم که به خاطر این تورم بازی رو ول کردن یه مقداری اوضاع بهتر بشه یه کارایی می کنیم.

این lanhar یه نقشه اس دیگه ؟ طرف ما pando می شه فکر کنم . اصلا خوب نیست exp و mob هم کمه ... توی dd2 من یه روزه لول می شدم اگه ممکن بود بریم !

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که فعلا حالم از Grind داره بهم می خوره ! اینجا ما زیاد تو DD2 با لاینت ها مشکل ندارم! مشکل ما بیشتر کمبود بازیکن هست !!
    خیلی سخت میشه PP درست کرد. اکثرا لول 60 شدن و یه سری nob هم هستن که اصلا در حد DD2 نیستن .
    من 9% دیگه می خوام که 60 بشم. guard اکانت دوم رو 55 کنم میام Gaia.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

سلام
    بالاخره برگشتم خونه ی خودم.چه خبر از دوستان؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

به به
    محمد هم لول 60 شد.تبریک ویژه.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا چطوری میشه از AH سرورهای دیگه خرید کرد؟
    مثلا یکی میگه من اینو از lailah خردیم یا مثلا از gaia خریدم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به به
    محمد هم لول 60 شد.تبریک ویژه.
    ممنون . صاف شدم تا لول60 بشم.
    آقا چطوری میشه از AH سرورهای دیگه خرید کرد؟
    مثلا یکی میگه من اینو از lailah خردیم یا مثلا از gaia خریدم؟
    3 تا اکانت دیگه بساز . برای هر سرور یکی .
    و یه نرمال مود لول10 تو هر کدوم داشه باس که بتونن با Trade chat کار کنن .
    به همین سادگی ! از طریق Linked تو iris هم می تونی Transfer کنی .فقط باید یه دوستی یا یه آدم مطمئن برای Transfer پیدا کنی.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ممنون . صاف شدم تا لول60 بشم.
    می دونم چی کشیدی.خودمون درد کشیده ایم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاظم من این 4 تا رو پیدا کردم. بهتره بهشون Pm بدی تو forum

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •