من یه رام غیر اصلی روی گوشیم هست و میخوام این ورژنی:
که معرفی شده روی گوشیم جایگزین کنم//کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یه راهنمای تعویض رام کم خطر و راحتر تر بهم معرفی کنید و اگر راهنمایی لازم داره بهم بگید؟؟؟
من یه رام غیر اصلی روی گوشیم هست و میخوام این ورژنی:
که معرفی شده روی گوشیم جایگزین کنم//کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یه راهنمای تعویض رام کم خطر و راحتر تر بهم معرفی کنید و اگر راهنمایی لازم داره بهم بگید؟؟؟
توهینی در کار نیست
اگه یه بار خراب میشد مشکلی نبود....
ولی دو بار که شده 100% مشکل از کاربره.(دوستتون باید به نحوه کار کردن خودشون با گوشی توجه بیشتری کنند و در صورت نیاز یه گوشی ضد ضربه تهیه کنند)
تو همون سایتی که این رام معرفی شده تمام مراحل و روشهای تعویض گفته شده... بهتره به همونجا مراجعه کنی...
و عوض کردنش هم خیلی راحته و تنها کار اصلی که باید بکنی اینه که با برنامه xvi32 ورژن رام رو با گوشیت یکی کنی
آخه چند تا راه حل گفته و من یه خورده گیج شدم در انتخابشون که کدومشون راحتره و خطر dead شدن کمتری داره//
بازم ممنون از جواب سریع شما![]()
رام رو با تمام شرایط احتیاط از قبیل شارژ پر وریختن مودم درایور و هارد ریست بریز رو گوشی...
اگه پیغام incorrect مشاهده کردیباید با برنامه ای xvi32 ورژن رامت رو یکی کنی...
اگه نمیتونی این برنامه رو پیدا کنی لینکشو بهت بدم/
ممنون دوست عزیز از راهنماییت//
از اوون چیزی که فکرشو میکردم خیلی آسون تر بود تعویض رام//تقریبا مثل آب خوردن![]()
سلام...وقتی عکس ها رو مارک میکنم گزینه ی سند خاموش میشه میخواستم ببینم هیچ راهی نداره که چند تا عکس یا هر چیز دیگه رو مارک کنم و بفرستم؟
خير هيچ راهي نيست اين مشكل شما من 1 سالو نيم پيش زماني كه خريدم فهميدم اون زمان برام عجيب بود نگو كلا پاكت پيسي اينجوريه
سلام.
چرا آقا راه داره.شما کافیه یک فایل اکسپلورر (که بنظر من بهترینش رسکو اکسپلورر هست) رو رو دستگاهت نصب کنی علاوه بر این چیزی که شما میخوای امکانات زیاد دیگه ای رو هم در اختیارتون میزاره.
سلام.
شما یکسال و نیمه پاکت پی سی دستتونه و الان با قاطعیت میگی هیچ راهی نیست.!!!!
راه هست بالا جواب دادم.![]()
مرسی داداش مشکلم حل شد این رسکو خیلی امکانات داره کاش زودتر نصبش میکردم...راستی من مشکل باتری هم دارم Version من jvh12 هست اگه امکان داره یه و version خوب بره اپدیت معرفی کنید که مصرف باتریش کم باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)