فقط برای مشهد...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فقط برای مشهد...
من از صبح تا الان مشکل قطعی دارم...هر 5 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه...زنگ زدم پشتیبانی گفت ایراد از شاتله و 2 6 بعد از ظهر درست میشه...اما هنوز خبری نیست
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟ به ویژه در تهران و مرکز استقلال![]()
سلام ...
من 2650 مگ مصرف داشتم
همین الانم دوباره وصل شد.
بعد از گذشت یک ماه باید بگم کاملا راضی بودم.... به جز یکبار قطعی اونم فقط 5 دقیقه مشکل دیگه ای نداشتم
دمشون گرم
هووووم! نمیدونستم اینو.
چقدر یه ماه زود گذشت! اینگار همین دیروز بود که همه مارو کچل کرده بودی برای 64 گرفتن یا 512 گرفتن و مودم خریدن و اینا...این قافله عمر عجب گازو لوله کرده!![]()
Last edited by blackhero; 23-02-2009 at 10:50.
Blackhero جان راست میگه یادش بخیر چه کار میکردی تو این تاپیکپدر ملت رو در میاوردی
![]()
چقدر یه ماه زود گذشت! اینگار همین دیروز بود که همه مارو کچل کرده بودی برای 64 گرفتن یا 512 گرفتن و مودم خریدن و اینا...این قافله عمر عجب گازو لوله کرده!تازه خدا بتون رحم کرد نخواستم الان سرویسمو عوض کنم ....blackhero جان راست میگه یادش بخیر چه کار میکردی تو این تاپیک پدر ملت رو در میاوردی..... ولی خداییش چه زود گذشت ....
![]()
راستی شیپ شیب جون، سرویستو عوض کردی؟ قرار بود 128 یا 256 بگیری. پرسیدی بعدا بازم میتونی 512 بگیری یا بازم باید نامه بگیری؟
من که مشکل نداشتم!مرکز مخابراتی طبری(اکباتان) ولی یه مدت اینجوری میشدم که خودش درست شد(نمیدونم چه جوری) بقیه هم حتما مشکل ندارن وگرنه میگفتن
نمیدونم فروم مشکل پیدا کرده یا شاتل!
سرعت فوق العاده کم شده(باز شدن صفحات)
نه حاجحی من تا 17 اسفند دارم ولی شانس ما 29 بهمن بود که صبح خوابمون برد و برنامه خاموش کردن سیستم رو هم حواسم نبود روز قبلش غیر فعال کردم ترافیکمون تموم شد و اینترنت قطع شدخلاصه رفتیم 9300 دادیم بابت 1 گیگ ترافیک و خریدیم و حالا هم 500 مگش رو مصرف کردیم مونده 500 مگ دیگه تا 17 هم باید سر کنیم باهاش
طبق نصیحت های دوستان سرویس رو همون 512 بر میدارم چون ارزش نداره بخاطر 6 یا 12 تومن برم روی 256 یا 128![]()
هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)