سلام
آدرس یه جایی که مودم asus 602رو دارند رو بهم بدید البته تو مشهد
ممنون
سلام
آدرس یه جایی که مودم asus 602رو دارند رو بهم بدید البته تو مشهد
ممنون
5-6 تا پست پشت سر هم ، قبل از پست شما و یک پست بعد یکیه شما ،به این موضوع پرداختن
دوستان تا الان می شه سه روز که تلفن نداریم!!!روز اول قطعی من اینترنت داشتم، اما دیروز اینترنتم هم پرید و روی گوشی بی سیم پیام Check Tell Line اومد
. اما جالب اینه که امروز اون پیام رفته و اینترنتم دوباره وصل شده!!!
از 17 اومدن می گن که مشکل از سیم کشی داخلیه! آخه اگه مشکل از سیم کشی باشه خوب من الان نباس اینترنت داشته باشم که!کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟
این تأیید مدیریت پستها هم دردسری شده.
لطفاً پاک شود.
Last edited by Amirmisagh; 06-08-2009 at 14:28.
adsl نداری یا net ؟
طبق قوانینی که خودشون گذاشتن، موقعی که تلفن قطع باشه ، اینترنت adsl باید وصل باشه. فکر کنم اونا هم رو همین قضیه گفتن اشکال از خودتونه
ولی با امور مشترکین منطقه خودتون تماس بگیر ، ببین چی میگن.
ما خطمون بدهی داشت ،برا همین یه هفته ای طول کشید تا بنده خدا قبض رو پرداخت کنه، ولی من کماکان adsl وصل بود.
سلام دوستان
ببخشید من قصد ران اندازی adsl دارم
چندتا سوال مهم داشتم
اول اینکه قرار یک خط تلفن بگیریم فقط برای اینترنت .....
سوالات من اینکه
من شنیدم این نفری که از شرکت مخابرات میاید تلفن رو وصل می کنه سیم تلفن رو تا دم در میار و باقیش رو باید خودت انجام بدی
حالا سوال من اینکه باقی اون سیم تلفن رو باید به چه شکل بکشم تا از سرعت اینرنتم کم نشه ( با توجه به اینکه سیم که مخابرات دم در خونت میکشه و دو سر سیم لوخت هست )؟؟؟؟؟؟؟
دوم با توجه به اینکه من می خوام فقط فقط برای اینترنت استفاده کنم ایا باید برای اینکه سرعتم کم نشه و اختلال ایجاد نشه از دستگاه اسپلیتر استفاده کنم؟
دوستان نحو سیم کشی رو بگن ممنون می شم
با تشکر
سلام
ممنون میشم کمکم کنین.
چراغ adsl مودمم می پره چی کار کنم؟
با مودم های دیگه تست کردم اینطوری نمیشه.
بچه ها پاک اعصابم ریخته بهم. یعنی باید یه مودم دیگه بگیرم؟
مودمم aztech . حدود 1 سال باهاش کار کردم هیچ مشکلی نداشت نمی دونم چطوری این بلا سرش اومد!
به نظر من روی همون خط اولی adsl رو راه بنداز، هیچ مشکلی پیش نمیاد،تنها خرجی که داره ،برای هر تلفن باید یه spliter بگیری. ولی برای خط دوم هم باید گفت که درسته،خط رو دم در تحویل میدن و بقیه اش با خودته، تنها راهی که داری اینه که از کناره دیوار رد کنی خط رو .
ولی این کار هم کاره جالبیه ، یه مودم وایرلس دم در کار بزاری، pc ها رو به وایرلس مجهز کنی، هم خرجت زیاد میشه هم سیم کشی نمیخواد
روی سرعت هم فکر نکنم تاثیر داشته باشه .
spliter برای تلفن استفاده میشه ، برا من که نداشتم ،تلفن صدای بیسیم میداد.(خش خش).
نحوه سیم کشی هم رو باید از دوستان برق بپرسی.
نمایندگی و تعمیرات مجاز. این طوری که میگی اشکال از خط نیست.
به قول شما بعضی وقتا صبا سوتی میده. من برای حدود 10 روز با سرعت 85 به بالا دانلود می کردم!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)