تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 940 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم یه موزیک پک برای منو بازی

برای دانلود به سایت زیر قسمت آهنگ در pes 2009 بروید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز ox3blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض هافبک دفاعی

سلام!بچه ها من یه مشکلی دارم!هر چی توی قسمت become a legend خوب بازی میکنم و حتی 2 گل هم بزنم در هر بازی ولی در دقایق بین 60 تا 70 منو تعویض میکنند!جالبه وقتی بازیکن فیکس هم نیستم فقط بین دقایق 60 تا 70 منو وارد زمین میکنند.تازه اون پستی هم که من توش بازی میکنم هافبک دفاعی همچین نیازی هم به گل زدن نداره ولی من هم گل میزنم هم پاس گل میدم!جالبتر اینکه اگه یه بازی رو 2 هیچ جلو باشیم به محض اینکه مربی منو تعویض کرد و کشوند بیرون تیم یا مساوی میکنه یا میبازه!!هر تیمی هم که رفتم بازیکنهاش ضعیفتر شدن و به رده های انتهای جدول سقوط کرده نمونه اش منچستر سیتی و بولتون هست!!
    سلام

دوست عزیز منم هم پست شما ( هافبک دفاعی ) هستم .

در ابتدا از سه تیم پیشنهاد داشتم .

که مالاگا در بین انها در رنکینگ از رتبه پایین تری برخوردار بود ، من هم مالاگا را انتخاب کردم . ( رنکینگ پایین این نکته

را نشان می دهد که تیم از ساختار قوی برخوردار نیست ( به بیان دیگر : بازیکنان خیلی خوبی نداره ))

توانایی های من کم بود و برای اینکه بتوانم در ترکیب و حتی در ذخیره ها حضور داشته باشم مالاگا را انتخاب کردم .

در strengthen درجه speed و balance را به 6 افزایش دادم . چون فکر می کنم این 2 بیش از بقیه در پست من مورد

نیاز است . با توجه به اینکه استقامت من در ابتدا 86 بود فقط به افزایش این 2 قابلیت فکر می کردم .

با این کار افزایش درجه balance توانایی دفاعی من ، قدرت سر زنی ، پرشم و کار تیمی افزایش پیدا می کرد .

اکثر سانتر هایی که به روی دروازه ما میشد را دفع می کردم ( البته این نکته را عرض کنم که در ابتدا قدرت سر زنی و

-- دونگی چندانی نداشتم و به همین دلیل در موقع سانتر چند متری از جلو تر از خط دفاع قرار می گرفتم تا توپ

دفع شده را دور کنم .

کم کم توانیهایم افزایش پیدا کرد و توانستم بیشتر در خدمت تیمم باشم ، و با بازی خوانی که داشتم می توانستم

در کارهای دفاعی بیشتر اثر بگذارم من گل نمی زدم اما به خاطر اینکه می توانستم از بروز خطر روی دروازه تا

حدودی جلوگیری کنم نمره 6.5 می گرفتم .

1.5 گذشته بود و من هنوز نتوانسته بودم حتی یک بازی تیمم را ببینم.

فکر می کردم به خاطر رتبه منه اما بقیه بازیکن های هم پستم هم همین رتبه را می گرفتن فقط قدرت های انها در

هر توانایی از من بیشتر بود. در نیم فصل به نومانسیا ( پایین ترین رنکینگ تیمی که به من پیشنهاد داده بود ) رفتم

بعد از دو بازی که به صورت جانشین وارد زمین می شدم در ترکیب اصلی قرار گرفتم .

قدرت سر زنی و پرشم افزایش پیدا کرده بود و می توانستم در شروع مجدد ها تاثیر گذار باشم . به طور متوسط در

هر 2 بازی یک گل به ثمر می رسوندم متوسط رتبه من نسبت به قبل پیشرفت خوبی داشت من یک انتخاب خوب

کرده بودم و با اینکه تیمم وضعیتش در جدول خوب نبود 16-19 ام جدول بودیم اما اوضای من خیلی خوب شده بود و در

18سالگی به تیم ملی دعوت شدم.

پس دوست عزیزم من یه انتخاب خوب کرده بودم امیدوارم که شما هم بتوانید به یه انتخاب خوب برسید

در قسمت نقل و انتقال ها می توانی لیست بازیکنان تیم ها را ببینید . بازیکنانی که می توانند در پست شما بازی

کنند را نسبت به توانایی های خودتان بررسی کنید ، سپس تصمیم بگیرید .

همیشه 2 تا save از بازیتون داشته باشید که اگر در انتخاب اشتباه کردید یه راه برگشت داشته باشید .

3. این کاربر از ox3blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بازی چون به فوتبال واقعی خیلی نزدیک شده گل زدن باهاش یکم سخت تر شده و دیگه نمیشه مثلا 15 تا گل تو یه بازیزد

مثلا همین دوست عزیزمون آل پاچینو یکی دو صفحه قبل گفته من قبلا همه رو دریبل می کردم ولی حالا نمی شه
    ولی به نظر من این خیلی خوبه که دیگه نمیشه از این کارا کرد
    یا مثلا بعضی ها راجع بع آوانتاژ نگرفتن داور گفتن
    مگه توی یه فوتبال واقعی ما چند بار آوانتاژ می بینیم؟؟؟

به هر حال بازی هم از نظر گرافیک و هم گیم پلی از نظر من نه تنها عالیه که یه شاهکاره

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

ببخشید کسی میدونه این گزینه release برای چیه؟ (تو مستر لیگ) من روی مسی کلیک کردم از تیمم رفت

این بازی چون به فوتبال واقعی خیلی نزدیک شده گل زدن باهاش یکم سخت تر شده و دیگه نمیشه مثلا 15 تا گل تو یه بازیزد

مثلا همین دوست عزیزمون آل پاچینو یکی دو صفحه قبل گفته من قبلا همه رو دریبل می کردم ولی حالا نمی شه
    ولی به نظر من این خیلی خوبه که دیگه نمیشه از این کارا کرد
    یا مثلا بعضی ها راجع بع آوانتاژ نگرفتن داور گفتن
    مگه توی یه فوتبال واقعی ما چند بار آوانتاژ می بینیم؟؟؟

به هر حال بازی هم از نظر گرافیک و هم گیم پلی از نظر من نه تنها عالیه که یه شاهکاره
    واقعا که حرف درستو شما زدید من کاملا با ایشون موافقم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببخشید کسی میدونه این گزینه release برای چیه؟ (تو مستر لیگ) من روی مسی کلیک کردم از تیمم رفت

بله به بازيكنهايي كه احتياج نداري د رمقابل مقداري پول كه معمولاً كم است ميتوانيد از تيم اخراج كنيد حيف مسي بود كه از تيم كنار گذاشته بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

من تا به امروز به کرّات دیدم که فیفا بازهای حرفه ای زیادی گفتن با دیدن Pes 2009 نظرشون عوض شده و از فیفا برگشتن، حالا نمی فهمم چرا یه عده 10 درصد اشکال رو در مقابل 90 درصد خوبی، انقدر بزرگ می بینن!
    آخه از PES انتظارها بیشتر اینکه حتی 1 درصد هم توی بازیشون ایراد نباشه چون کونامی یک شرکت ژاپنیه و ژاپنیا

مغزشون از همه عالم بهتر کار میکنه و بعضی از این ایرادهای داوری توی PES 2008 هم بود ادم انتظار داشت که این

ایرادها رو هم دیگه نمیدید وگرنه با کنامی که پدرکشتگی نداریم که از فیفا هم تعریف نکردیم فقط میگیم این ایرادهارو

هم اگر نداشت بجای نمره 10 بهش 1000 میدادیم چون چیزهای دیگش غیرقابل انکاره

دوستان یه چیز عجیب من یک کرک جدید پیدا کردم دانلودش هم کزدم حجمش از کرکی که توی خود دی وی دی بازی بود

بیشتر هم هست کیت سرور رو هم نمیشناسه به نظر میاد جدیده ولی از بازی که در میای خود به خود پاک میشه

نمیدونم این دیگه چه جورشه

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حالا واقعاکونامی بخاطر چی این چند تا مشکل ساده رو هم بر طرف نکرده تا بازی بی نقص بشه؟رفع کردن این نواقص خیلی سخته یا مساله دیگه ای هستش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

دوستان این هم یک فایل خیلی خیلی کم حجم که توی بازی محل فرود آمدن توپ رو عوضش میکنه

جالبه از دست ندینش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با حجم 8 کیلو بایت

ببخشید کسی برنامه ای داره یا میشناسه که بتونه فایهای Bin رو باز بکنه که بشه داخل فایل رو دید که چی هستش ؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میشه یکی بگه که چطوری میشه Pes2009 رو آنلاین بازی کرد؟

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

14

من تا به امروز به کرّات دیدم که فیفا بازهای حرفه ای زیادی گفتن با دیدن Pes 2009 نظرشون عوض شده و از فیفا برگشتن، حالا نمی فهمم چرا یه عده 10 درصد اشکال رو در مقابل 90 درصد خوبی، انقدر بزرگ می بینن!

ممنونم از صحبتهای شما جناب barcelona ...این اشکالهای کوچک بازی در مقابل گیم پلی واقعا زیبا و واقعی بازی اصلا به چشم نمیاد ...........

گیم پلیه ساکر واقعا خوب شده مخصوصا نسبت 2008 که منو نا امید کرده بود ولی به نظرم بازم شوتاش یه کم آسونه اگه قلقشو بدست بیاری ...من هفت هشت تا شوت که زدم فهمیدم چه جوریه و اینکه بعضی بازیکناش مثل 2008 مکلارنن همین کاکا درسته تو واقعیت بازیکن خفنیه ولی تو بازی وقتی سر عتو میگری همرو راحت جا میزاری .....به نظر من این دو تا چیزش یکم آزار دهندس ولی در کل فاز بدی میده...
    شوتاش قلق داره که باید یاد بگیری هنوزم که هنوزه شاید بعضیها شوت زدن رو یاد نگرفتن و گله مندن ....

شما احتمالا با سطح پایین بازی میکنی و گرنه من اینطور چیزی ندیدم .....نسبت به 8 خیلی بهتر شده خدایی ...اونجا کی میتونست henry و eto o رو بگیره ......

آخه از PES انتظارها بیشتر اینکه حتی 1 درصد هم توی بازیشون ایراد نباشه چون کونامی یک شرکت ژاپنیه و ژاپنیا

مغزشون از همه عالم بهتر کار میکنه و بعضی از این ایرادهای داوری توی PES 2008 هم بود ادم انتظار داشت که این

ایرادها رو هم دیگه نمیدید وگرنه با کنامی که پدرکشتگی نداریم که از فیفا هم تعریف نکردیم فقط میگیم این ایرادهارو

هم اگر نداشت بجای نمره 10 بهش 1000 میدادیم چون چیزهای دیگش غیرقابل انکاره

بیبن دوست من تا هر موقع که یه بازی میاد مطمین باش مشکلات و ایراداتی داره برای خودش ...........نه تنها ساکر بلکه همه بازیها اینو دارن ....................

به نظره من 9 بیش از انتظار ظاهر شد ........

حالا واقعاکونامی بخاطر چی این چند تا مشکل ساده رو هم بر طرف نکرده تا بازی بی نقص بشه؟رفع کردن این نواقص خیلی سخته یا مساله دیگه ای هستش ؟
    بیبن دوسته من ما وشما پشت اینجا فقط داریم حرف میزنیم اما موقع عمل که میشه میبینیم خیلی از مسایل رو نمیدونستیم و............

.................................................. ....
    امیدوارم این اشکالات جزیی بازی حل بشه ........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •