عاجزانه استدعا دارم کمک کنید کلافه شدم
من حدود ۱ ماه پیش بود که یاهو مسنجرم رو تا لاگین میکنم ،هر پیغامی که بیاد یا من بفرستم رو اون قسمت وسعت پنجره نشون نمید و سفید میمونه مثلا در نظر بگیرید روی اید من click کردین و درین با من چت میکنید وقتی پیامی send میکنید در قسمت پنجرهٔ chate من با شما باید پدیدار شود و من هم در جواب وقتی چیزی رو تایپ میکنم و send میکنم در همان قسمت پنجره chat در زیر نوشتهٔ شما ثبت میشود و الی آخر،،،حالا برای من قسمتی که پیغامها ثبت میشود سفید میماند و دیده نمیشود،حتا اگه چیزی بنویسم و send کنم send و recive میشود اما نمیتونم ببینم
هر راهی هم به ذهنم رسیده امتحان کردم افاقه نکرد،مثل uninstall و instal کردن یاهو مسنجر،یا uninstal کردن و instal در یک درایو دیگر .... حتا با برنامه regcure سعی کردم تا دستی به سر و روی registri windows بکشم اما مشکل همچنان پا بر جاست
لطفا کمک کنید:(
آدرس email من هست: vrej۹۲۴@yahoo.com
سلام دوستان ..
من هروقت لاگین میکنم آف ـهامو نمیتونم ببینم،یعنی یه پنجره سفید باز میشه ...
به کسی هم نمیتونم PM بدم یا بگیرم، یعنی پیام به طرف مقابل میره ولی من نمیتونم ببینم ..
مشکل از کجاست؟
روشي كه در پست قبلي دوستمون لينك داده اند رو تست نكرده ام اما اين روش دستي و آسون قطعا جواب مشكل شما رو خواهد داد :
ابتدا به منوی Start بروید و عبارت cmd را در Run وارد نمایید.
پس از باز شدن رجيستري ويندوز،* به مسير زير برويد:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
اکنون دقت کنيد بايستي در پوشه Zones، تعداد 5 پوشه از 0 تا 4 وجود داشته باشد (0، 1، 2، 3 و 4). در صورتي که هر پوشه ديگري به جز اين 5 پوشه وجود داشت،* بر روي آن راست کليک کنيد و Delete را انتخاب کنيد و پوشه اضافي را حذف کنيد.
پس از اين کار يکبار سيستم را از نو راهاندازي کنيد.