تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 623 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام دوستان ..

من هروقت لاگین میکنم آف ـهامو نمیتونم ببینم،یعنی یه پنجره سفید باز میشه ...

به کسی هم نمیتونم PM بدم یا بگیرم، یعنی پیام به طرف مقابل میره ولی من نمیتونم ببینم ..

مشکل از کجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من مي خوام به يكي وب بدم وبمم وسله چون خودم تصوير و مي بينم ولي نمي دونم چطوري وب براي طرف مقابلم بفرستم تورو خدا كمك كنيدگير كردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض moshkele asasi dar yahoo messenger!!

عاجزانه استدعا دارم کمک کنید کلافه شدم

من حدود ۱ ماه پیش بود که یاهو مسنجرم رو تا لاگین می‌کنم ،هر پیغامی که بیاد یا من بفرستم رو اون قسمت وسعت پنجره نشون نمید و سفید میمونه مثلا در نظر بگیرید روی اید من click کردین و درین با من چت می‌کنید وقتی‌ پیامی send می‌کنید در قسمت پنجرهٔ chate من با شما باید پدیدار شود و من هم در جواب وقتی‌ چیزی رو تایپ می‌کنم و send می‌کنم در همان قسمت پنجره chat در زیر نوشتهٔ شما ثبت میشود و الی‌ آخر،،،حالا برای من قسمتی‌ که پیغامها ثبت میشود سفید میماند و دیده نمی‌شود،حتا اگه چیزی بنویسم و send کنم send و recive میشود اما نمیتونم ببینم

هر راهی‌ هم به ذهنم رسیده امتحان کردم افاقه نکرد،مثل uninstall و instal کردن یاهو مسنجر،یا uninstal کردن و instal در یک درایو دیگر .... حتا با برنامه regcure سعی‌ کردم تا دستی‌ به سر و روی registri windows بکشم اما مشکل همچنان پا بر جاست

لطفا کمک کنید:(

آدرس email من هست: vrej۹۲۴@yahoo.com

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

من مي خوام به يكي وب بدم وبمم وسله چون خودم تصوير و مي بينم ولي نمي دونم چطوري وب براي طرف مقابلم بفرستم تورو خدا كمك كنيدگير كردم
    یعنی چطوریه؟
    وب رو میفرستید طرف تصویر رو نمیبینه یا اینکه اصلا بلد نیستید وب رو بفرستید ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

من حدود ۱ ماه پیش بود که یاهو مسنجرم رو تا لاگین می‌کنم ،هر پیغامی که بیاد یا من بفرستم رو اون قسمت وسعت پنجره نشون نمید و سفید میمونه مثلا در نظر بگیرید روی اید من click کردین و درین با من چت می‌کنید وقتی‌ پیامی send می‌کنید در قسمت پنجرهٔ chate من با شما باید پدیدار شود و من هم در جواب وقتی‌ چیزی رو تایپ می‌کنم و send می‌کنم در همان قسمت پنجره chat در زیر نوشتهٔ شما ثبت میشود و الی‌ آخر،،،حالا برای من قسمتی‌ که پیغامها ثبت میشود سفید میماند و دیده نمی‌شود،حتا اگه چیزی بنویسم و send کنم send و recive میشود اما نمیتونم ببینم

هر راهی‌ هم به ذهنم رسیده امتحان کردم افاقه نکرد،مثل uninstall و instal کردن یاهو مسنجر،یا uninstal کردن و instal در یک درایو دیگر .... حتا با برنامه regcure سعی‌ کردم تا دستی‌ به سر و روی registri windows بکشم اما مشکل همچنان پا بر جاست

این پست رو ملاحظه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت omidpersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان ..

من هروقت لاگین میکنم آف ـهامو نمیتونم ببینم،یعنی یه پنجره سفید باز میشه ...

به کسی هم نمیتونم PM بدم یا بگیرم، یعنی پیام به طرف مقابل میره ولی من نمیتونم ببینم ..

مشکل از کجاست؟

روشي كه در پست قبلي دوستمون لينك داده اند رو تست نكرده ام اما اين روش دستي و آسون قطعا جواب مشكل شما رو خواهد داد :
    ابتدا به منوی Start بروید و عبارت cmd را در Run وارد نمایید.
    پس از باز شدن رجيستري ويندوز،* به مسير زير برويد:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
    اکنون دقت کنيد بايستي در پوشه Zones، تعداد 5 پوشه از 0 تا 4 وجود داشته باشد (0، 1، 2، 3 و 4). در صورتي که هر پوشه‏ ديگري به جز اين 5 پوشه وجود داشت،* بر روي آن راست کليک کنيد و Delete را انتخاب کنيد و پوشه اضافي را حذف کنيد.
    پس از اين کار يک‏بار سيستم را از نو راه‏اندازي کنيد.

8. 2 کاربر از omidpersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

روشي كه در پست قبلي دوستمون لينك داده اند رو تست نكرده ام اما اين روش دستي و آسون قطعا جواب مشكل شما رو خواهد داد :
    ابتدا به منوی Start بروید و عبارت cmd را در Run وارد نمایید.
    پس از باز شدن رجيستري ويندوز،* به مسير زير برويد:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
    اکنون دقت کنيد بايستي در پوشه Zones، تعداد 5 پوشه از 0 تا 4 وجود داشته باشد (0، 1، 2، 3 و 4). در صورتي که هر پوشه‏ ديگري به جز اين 5 پوشه وجود داشت،* بر روي آن راست کليک کنيد و Delete را انتخاب کنيد و پوشه اضافي را حذف کنيد.
    پس از اين کار يک‏بار سيستم را از نو راه‏اندازي کنيد.
    اشتباه نمیکنی؟ فرمان regedit رو باید وارد کرد یا cmd ؟

10. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

منم این مشکل رو داشتم Malwarebytes' Anti-Malware رو نصب کردم مشکلم تا حدودی حل شد اما بازم بعضی وقتا این مشکل رو دارم ممکنه دوباره سیستم آلوده بشه باید هر چند وقت یکبار اسکن کرد

---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

ورژن مسنجرم هست ورژن جدیدتری هم اومده؟
    1.0.0.0.1112

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

کسی از ویژگیهای جدید یاهو اطلاع داره .... نشان دادن افراد invisible و افراد درFacebook , افراد موجود در address book ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •