کدوم سرویس به درد من می خوره برای کاربر خانگی برای شهرستام مرند همارا سیستم یا ماکس نت یا شاتلبا سرعت 512؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کدوم سرویس به درد من می خوره برای کاربر خانگی برای شهرستام مرند همارا سیستم یا ماکس نت یا شاتلبا سرعت 512؟
Last edited by hamed malekpour; 28-01-2010 at 12:54. دليل: /
سلام دوست عزیز
من هم در محدوده نصف راه هستم(میدان رسالت)واز adsl (اکو)شاتل استفاده میکنم.البته مدت 3 سال هست که از شاتل استفاده میکنم و خیلی راضی هستم.اول 128k گرفته بودم وبعد دیدم خوبه ارتقاء دادم به 256k وسه ماهه.هر سه ماه حدود37 هزار تومان به صورت آنلاین واریز میکنم.شبها از ساعت 1بامدادتا 7 صبح رایگان هست وسرعتم بین 56 تا 60 میباشد.از پشتیبانی خوبی هم برخوردار میباشد ودر ازای خرید 1 گیگ اضافه 2 گیگ هم هدیه میگیری.مودم (TP-LINK_ TD-8811)را هم از خودشان به قیمت 42 هزار تومان خریدم وهزینه اولیه هم 10 هزار تومان شده بود وخلاصه تا حالا مشکلی نداشتم.صورتحساب را هم اینترنتی ویاپستی
ارسال میکنه.البته من سه ماهه با محدودیت 5 گیگ را گرفتم واگر خواستید با شماره تلفن 04113383838 تماس بگیر وبه راهنمای سیستم توجه کن .بعد عدد1 راوارد کنید ومجددا عدد 1 وبعد عدد 2 را فشار بده تا قیمت وراهنمائی بگیری .به نظرم اینترنت اکو مزایای زیادی داره:
ا- ارزانتر از بقیه
2-هک نشدن توسط آی.پی
3-نداشتن هیچگونه هزینه اضافی روی تلفن
4-سرعت مناسب
5-1تا 7 صبح رایگان
امیدوارم که موفق باشی واگر کمکی خواستی من هستم.
سلام عزیز
خسته نباشی.من هم از نصف راه هستم واز شاتل 256 استفاده میکنم.خیلی خوبه والان 3 ساله که دارم استفاده میکنم
اگه راهنمائی بیشتر خواستی حتما در خدمتتون هستم.یاشاسین
سرعت دانلودتون چقدرهسلام عزیز
خسته نباشی.من هم از نصف راه هستم واز شاتل 256 استفاده میکنم.خیلی خوبه والان 3 ساله که دارم استفاده میکنم
اگه راهنمائی بیشتر خواستی حتما در خدمتتون هستم.یاشاسین
سلام.
کاملا تایید میشه.
ولی همارا سیستم یه کاری کرده که معمولا این اتفاقات دیر به دیر میافته.
یعنی هر بار که قطع و وصل میشی IP ات تغییر نمیکنه.
من چندین و چندین بار تحت نظر گرفتم. و به این نتیجه رسیدم که معمولا (نگفتم همیشه هاااا) به ازای هفته ای یه بار IP تغییر پیدا میکنه.
موفق باشید![]()
سلام
از دوستان کسی از این سرویسهای نامحدود نمایندگی لایزر در تبریز یعنی تبریز تله کام استفاده کرده؟ بیشتر سرویس 512 اش مد نظرمه می خوام بدونم سرعت دانلودش تو دانلود منیجرها چقدره؟ لطفاً راهنماییم کنید
سلام دوستان . امیدوارم که حالتان خوب باشه
کدوم شرکتا تو تبریز 128 نامحدود می دن ؟ دوستان اگر لطف کنند بگن که مزیت های سایر شرکت ها نسبت به همارا چیه ؟ مرسی
سلام
دوستان اين مودم من 24 ساعت روشن هست و خاموشي نداره.
اين تغيير آي پي مربوط به قسمت آخر آي پي مي شه يا كل آي پي ؟
ممنون
![]()
یک راهنمایی همارا سیستم خوبه افت سرعت نداره بخرمش وقیمت مودمش چنده؟
50/30سرعت فیکس
Last edited by arashrasa; 31-01-2010 at 12:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)