تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 905 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوستان . میخام کمک فنرهای پرایدم را تعویض کنم چون یکم خراب شدن

میشه بهترین مارک برا بهم معرفی کنید ؟ چی بخرم بندازم که عالی باشه و خیلی نرم ؟ قیمتش مهم نیست

کمک فنرایی هست که مثلا واسه اسپرت باشن و خیلی نرم و عالی

میشه راهنمایی کنید برای خرید بهترین کیفیت

ضمنا برای پراید البته دوگانه دستی بهترین شمع چی بگیرم ؟ بهترین شمع الان چی هست و چطوری بفهمم اصل هست؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان . میخام کمک فنرهای پرایدم را تعویض کنم چون یکم خراب شدن

میشه بهترین مارک برا بهم معرفی کنید ؟ چی بخرم بندازم که عالی باشه و خیلی نرم ؟ قیمتش مهم نیست

کمک فنرایی هست که مثلا واسه اسپرت باشن و خیلی نرم و عالی

میشه راهنمایی کنید برای خرید بهترین کیفیت

ضمنا برای پراید البته دوگانه دستی بهترین شمع چی بگیرم ؟ بهترین شمع الان چی هست و چطوری بفهمم اصل هست؟
    کمک فنر پراید مخصوصا در این خیابونای باحال زود خراب میشن ولی فقط اگه کمک فنر خوب گیر اوردین و نه هر کمک فنری به اسم اصلی عوض کنید چون با این جنس چینی هزینه زیاد فایده نداره الان متاسفانه مدل یا مارکی سراغ ندارم که مطمئن باشم اصله و خوب دست اخر سراغ نمایندگی معتبر برید و و ببینید چی داره در ضمن کمک فنر های دوگانه سوز کمی قوی ترند و اینکه چک کنید شاید با یه سری نمظیم و نعویض لاستیک های جلوبندی و اکسل عقب مشکلتون رقع شه

3. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض بادِ لاستیکها رو کم کنین و از مزایای زیادش استفاده کنین

سلام دوستان
    نمیدونم قبلاً این موضوع رو خدمتتون عرض کردم یا نه .

بارها در شهرها و روستاهای ایران سوار ماشینهای مختلف شدم .
    متاسفانه بیشتر مردم به اهمیت کم فشار بودنِ بادِ لاستیکها واقف نیستند و لاستیکها رو خیلی باد میکنند تا جائی که مثل سنگ میشه !!!!
    این کار برای ماشینهایی که صبح تا شب باید تو چاله چوله و دست انداز بیافته خیلی ضرر داره .
    پر باد بودنِ لاستیکها باعث ضربه های شدید و پی در پی به بلبرینگِ چرخها , کمکها , فنرها , طبقِ کمکها , سیستم جلوبندی , سیستم فرمان , شاصی , دسته موتورها , قطعاتِ متحرکِ موتور مثل میل لنگ و یاتاقانها , بدنه ی ماشین , قفلها , لولاها , داشبورد و غیره میشه .
    باد لاستیکها رو کم کنین و تاثیر معجزه آسای اون رو در کم کردنِ ضرباتِ وارده به ماشین تجربه کنین .
    اگر کنار دریای جنوب یا شمال هستین یا در جائی هستین که ارتفاعش از سطح دریا بیشتر از 500 متر نباشه , باد لاستیکها رو روی 23 تا 26 بار bar تنظیم کنین
    اگر در نقاط مرتفع مثل اصفهان , تهران , تبریز , شهر کرد , همدان و غیره هستین باد لاستیکها از این هم باید حدودِ دو سه بار bar کمتر باشه .
    باد لاستیک رو تا حدی کم کنین که با دیدنش رویِ سطح صاف احساس کنین یه کم بیش از حد خوابیده هست .
    این کار به مقدار خیلی خیلی کم مصرفِ سوخت رو افزایش میده و فرمان هم یه مقدار خیلی خیلی کن سنگین میشه اما مزایاش و محاسنش خیلی خیلی بیشتر هست .
    بادِ لاستیکِ بالای 30 بار ماشین رو روی دست اندازها داغون میکنه .
    یک بار امتحان کنین و نتیجه رو ببینین و عمر ماشینشون رو افزایش بدین و از سر و صداهای ماشین روی دست اندازها هم راحت بشین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-11-2013 at 16:00. دليل: اضافه

5. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدونم قبلاً این موضوع رو خدمتتون عرض کردم یا نه .

بارها در شهرها و روستاهای ایران سوار ماشینهای مختلف شدم .
    متاسفانه بیشتر مردم به اهمیت کم فشار بودنِ بادِ لاستیکها واقف نیستند و لاستیکها رو خیلی باد میکنند تا جائی که مثل سنگ میشه !!!!
    این کار برای ماشینهایی که صبح تا شب باید تو چاله چوله و دست انداز بیافته خیلی ضرر داره .
    پر باد بودنِ لاستیکها باعث ضربه های شدید و پی در پی به بلبرینگِ چرخها , کمکها , فنرها , طبقِ کمکها , سیستم جلوبندی , سیستم فرمان , شاصی , دسته موتورها , قطعاتِ متحرکِ موتور مثل میل لنگ و یاتاقانها , بدنه ی ماشین , قفلها , لولاها , داشبورد و غیره میشه .
    باد لاستیکها رو کم کنین و تاثیر معجزه آسای اون رو در کم کردنِ ضرباتِ وارده به ماشین تجربه کنین .
    اگر کنار دریای جنوب یا شمال هستین یا در جائی هستین که ارتفاعش از سطح دریا بیشتر از 500 متر نباشه , باد لاستیکها رو روی 23 تا 26 بار bar تنظیم کنین
    اگر در نقاط مرتفع مثل اصفهان , تهران , تبریز , شهر کرد , همدان و غیره هستین باد لاستیکها از این هم باید حدودِ دو سه بار bar کمتر باشه .
    باد لاستیک رو تا حدی کم کنین که با دیدنش رویِ سطح صاف احساس کنین یه کم بیش از حد خوابیده هست .
    این کار به مقدار خیلی خیلی کم مصرفِ سوخت رو افزایش میده و فرمان هم یه مقدار خیلی خیلی کن سنگین میشه اما مزایاش و محاسنش خیلی خیلی بیشتر هست .
    بادِ لاستیکِ بالای 30 بار ماشین رو روی دست اندازها داغون میکنه .
    یک بار امتحان کنین و نتیجه رو ببینین و عمر ماشینشون رو افزایش بدین و از سر و صداهای ماشین روی دست اندازها هم راحت بشین .
    به نظر بنده فرمایش شما صد در صد درست نیست. اگر باد لاستیک کم باشد باعث ترک برداشتن لاستیک می شود. مصرف سوخت بیشتر از آن چیزی که شما می گویید افزایش پیدا می کند .
    ضربه ای که احساس می شود بیشتر به جنس لاستیک مربوط است. مثلا برای پراید لاستیک بارز و لاستیک کویر تایر را با یک فشار مساوی امتحان کنید و می بینید که کویر تایر چقدر نرم تر از بارز است. گاز نیتروژن هم در دست انداز ها ماشین را نرم تر می کند.

7. این کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر بنده فرمایش شما صد در صد درست نیست. اگر باد لاستیک کم باشد باعث ترک برداشتن لاستیک می شود. مصرف سوخت بیشتر از آن چیزی که شما می گویید افزایش پیدا می کند .
    ضربه ای که احساس می شود بیشتر به جنس لاستیک مربوط است. مثلا برای پراید لاستیک بارز و لاستیک کویر تایر را با یک فشار مساوی امتحان کنید و می بینید که کویر تایر چقدر نرم تر از بارز است. گاز نیتروژن هم در دست انداز ها ماشین را نرم تر می کند.
    سلام
    ممنون از حضورتون و نظرتون .
    دیگه با دوستانِ خواننده هست که امتحان کنند یا امتحان نکنند.
    فقط یک توضیح مختصر اضافه :
    لاستیک قراره چند ماه بعد از خرید و نصبش تعویض بشه یعنی خیلی بخواد بمونه دو سه سال هست . برای بعضیها حتی سالی یک باره .
    فدا کردنِ دو سه ماه از عمر لاستیک برای محافظت از بقیه ی ماشین معامله ی خوبی هست .
    حالا دو راه داریم :
    1- فدا کردنِ 10% یا 15 یا 20% از عمر لاستیک برای تداوم و طولِ عمر بیشتر بقیه ی ماشین .
    2- پر باد بودنِ لاستیک برای اندکی کاهش سوخت و نرمی فرمان اما فدا کردنِ بقیه ی ماشین .

انتخاب با خودتونه .

ارادتمندِ همگی
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-11-2013 at 21:58. دليل: تصحیح

9. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

کم کردن باد لاستیک قطعا در نرم تر جذب شدن ناهمواری ها تاثیر خواهد داشت
    ضمن اینکه در کارکرد درون شهری نیازی نیست باد لاستیک بالای 29 باشه ولی در سفر های طولانی بین شهری حتما باد لاستیک ها را 2PSI بیشتر از مقدار اعلام شده سازنده خودرو تنظیم کنید چرا که علاوه بر بیشتر شدن کنترل خودرو مانع از گرم شدن جداره تایر(آسیب پذیر ترین قسمت تایر) و ترکیدن آن می شود
    البته ذکر این نکته هم ضروری هست که نرم تر جذب شدن ضربات نا همواری ها بیشتر به جنس لاستیک تولید شده مربوط میشه و هیچ ارتباطی به استفاده از باد معمولی و یا استفاده از نیتروژن نداره و نیتروژن بدلیل داشتن ملکول های بزرگتر فرار بودن کتری داره و در نتیجه نیاز به مراقبت کمتری از لحاظ کنترل فشار دوره ای نسبت به باد معمولی داره

11. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان تعویض سیم گاز پراید سخته ؟ چند وقتیه پدال گاز گیر میکنه و برای خلاص شدنش باید یبار گاز بدم و ول کنم تا درست شه. متاسفانه وقت ندارم ببرم تعمیرگاه . اگه کاریه که خودم میتونم انجام بدم راهنمایی کنید . در غیر اینصورت دیگه باید جور کنم ببرم تعمیرگاه.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان تعویض سیم گاز پراید سخته ؟ چند وقتیه پدال گاز گیر میکنه و برای خلاص شدنش باید یبار گاز بدم و ول کنم تا درست شه. متاسفانه وقت ندارم ببرم تعمیرگاه . اگه کاریه که خودم میتونم انجام بدم راهنمایی کنید . در غیر اینصورت دیگه باید جور کنم ببرم تعمیرگاه.
    ممنون.
    سلام
    با دقت و تیزبینی پدالِ گاز و سیم رو بررسی کنین .
    همچنین اونجائی که سر سیم گاز به دریچه ی گاز روی موتور وصل میشه
    به احتمال زیاد پدال یا سیم یا مفصلِ دریچه ی گاز یا همگی احتیاج به تمیز کردن و گریسکاری داره .
    خصوصاً سیم گاز.
    به لولاهای پدالِ ترمز و کلاچ هم گریس بزنین .
    در نرم و بی صدا شدنشون و طول عمرشون خیلی مؤثر هست .
    هر جا که قطعات روی هم سابیده میشند احتیاج به گریسکاری یا روغنکاری داره مثل :
    لولاهای دربها
    قفل دربها
    ریل و قرقره های شیشه بالابرها توی دربها
    پدالها
    قطعات دست دنده
    لولاهای فرمان
    قطعاتِ دستگیره های دربها از داخلِ دربها .
    و غیره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-11-2013 at 23:05. دليل: اضافه

14. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    یه چیزی ذهنمو مشغول کرده:
    من لاستیک Goodyear دارم ( 185 تاریخ 2009 ) حدود 50تا کر کرده وضعیت لاستیکای عقب خیلی ناجوره اما جلو داره !
    گودیر که جزو برندهای معتبر بوده چرا اینقدر زود صاف شده !؟
    جلوبندی ماشین ردیفه،عقبش هم اکسل رو بردم چک کردم هیچ مشکلی نداشت !!!
    نمیدونم چرا عقب زودتر خورده شده اونم این لاستیک !
    جلو شاید حدود 7,8هزارتام کار کنه !
    ------------------------------
    حالا میخوام یه جفت 205 بخرم بندازم جلو و لاستیکای جلو رو بندازم عقب.
    این کار از نظر فنی مشکلی نداره،اینکه جلو 205 باشه ولی عقب 185 ؟
    ممنون
    Last edited by esi222; 24-11-2013 at 09:35.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    یه چیزی ذهنمو مشغول کرده:
    من لاستیک Goodyear دارم ( 185 تاریخ 2009 ) حدود 50تا کر کرده وضعیت لاستیکای عقب خیلی ناجوره اما جلو داره !
    گودیر که جزو برندهای معتبر بوده چرا اینقدر زود صاف شده !؟
    جلوبندی ماشین ردیفه،عقبش هم اکسل رو بردم چک کردم هیچ مشکلی نداشت !!!
    نمیدونم چرا عقب زودتر خورده شده اونم این لاستیک !
    جلو شاید حدود 7,8هزارتام کار کنه !
    ------------------------------
    حالا میخوام دو جفت 205 بخرم بندازم جلو و لاستیکای جلو رو بندازم عقب.
    این کار از نظر فنی مشکلی نداره،اینکه جلو 205 باشه ولی عقب 185 ؟
    ممنون
    سلام
    اگر لاستیکهای عقب سابیدگیش طبیعی و یکنواخت هست پس استهلاک طبیعی هست و ماشین مشکلی نداره .
    اما اگر وسط لاستیکها بیشتر سابیده شده یا یک لبه بیشتر از لبه ی دیگه سابیده شده پس یا از باد زیاد هست یا بادِ خیلی کم یا تیک آف زدن یا کج بودن اکسل یا تاب داشتن محور چرخ .
    اگر لاستیکِ یکنواخت سابیده شده اما عمرش کوتاه بوده پس جنس خوبی نداره یعنی یا تاریخ ساختش خیلی قدیمی بوده یا کلاً جنس لاستیک خشک و بی کیفیت بوده .
    موقع خرید لاستیکهای حتماً تاریخش رو چک کنین و اگر بیشتر از دو سال هست نخرین
    تازه همون دو سال هم اگر زیر آفتاب و هوای گرم انبار شده باشه از کیفیتش کم میشه

17. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •