تشکر از جوابتون
اما صحبتی که من کردم از چندین مکانیک خوبه مشهد نقل کردم
راسته گاراژ دارا تو مشهد معروفه
همشون تقریبا یه حرفو میزدن که 206 اتومات ماشین خوبی نیست نسبت به دنده ایش![]()
تشکر از جوابتون
اما صحبتی که من کردم از چندین مکانیک خوبه مشهد نقل کردم
راسته گاراژ دارا تو مشهد معروفه
همشون تقریبا یه حرفو میزدن که 206 اتومات ماشین خوبی نیست نسبت به دنده ایش![]()
کارکرد ماشین؟
13000 تا....
سلام به همه ي دوستان گلم..سال جديد رو به همتون تبريك ميگم و اميدوارم هر كجاي دنيا هستين.سربلند و پيروز و پر از انرژي باشين..
خوب بريم سره اصل مطلب..
يه چندتا سوال داشتم....سوالاتم در مورده پژو 206 تيپ 5 هستش.!!!
1-براي افزايش قدرت و شتاب چه بايد بكنم؟
2-في هواي اسپورت واقعآ تاثيري در شتاب و قدرت داره؟
3-جعبه دنده ي كامل قيمتش چنده؟
4-شمع خوب ماركش چيه و از كجا ميشه تهيه كرد؟
5-ديسك فلزي بهتره يا سراميكي؟
6-اگه بخوام ديسك كامل هر چهار چرخ رو عوض كنم از كجا سراميكي پيدا كنم و آيا قدرت ترمز گيريش بهتر ميشه يا بدتر؟
7-در آخر هم اين رو بپورسم و تمام..ديسك سراميكي تاثير منفي در سيستم اي بي اس ميزاره يا نه؟
ببخشين سوالاتم زياد بود..فقط دوستان اگه لطف كردين جواب دادين..به همين صورت كه سوال كردم.به جوابهاش هم شماره بزنين كه خوب جوابم رو بگيرم..
ممنونم
هرچند بعیده دیسک و داغون کرده باشه ولی چک بشه بد نیست! اینایی که ترمز عقب دیسکی دارن خیلی دقت کنن که تعویض دیسک و افتادن آخه عمر لنت عقب کم هست!
فکر کنم سیستم ترمزتون هوا گرفته باشه!
به 2چیز دقت کن!
اول عیب یابی کن بعد هواگیری چون ممکنه از جایی هوا میکشه!
دوم حتما ببر یجا که مخصوص ماشین ها ی جدید هست چون اکثرا از روش سنتی هواگیری میکنن که مناسب این ماشین نیست
راستی صدا از کجا میاد چرخ ها؟ حس میکنم این صدایی که میگی از پدال باشه!
اگه هم که گارانتی داره ببر نمایندگی!
Last edited by total_overdose; 23-04-2012 at 14:54.
اون مشکل من بود که روغن هیدرولیک فرمون کم می کرد و نمایندگی کاسه نمد عوض کرده بود رو امروز نشون یه مکانیک دادم رفت زیر نگاه کرد و نشون من هم داد یه شیلنگ بود که بستش شل بود و ازش قطره قطره می چکید تازه گفت وقتی فرمون رو تا ته چرخونده بودی که زیاد می ریخت بیرون
گفت حدود 150 خرجشه و اگه گارانتی داری ببر گارانتی که هر وقت شد ببرم ببینم این متخصصین ایران فرغون چیکار میکنن واسمون
مرسی
والا متوجه نشدم صدا از کجا میاد دقیق ولی اینو می دونم در حالت عادی که ماشین حرکت نمیکنه ترمز رو بگیرم این صدا رو نمیده بیشتر موقع حرکت صدا میده
گاهی اوقات هم در حالت حرکت صدا نمیاد بستگی داره پدال رو چطور فشار بدیم )یعنی از 10 بار ترمز گرفتن 7 بار صدا میده 3 بار صدا نمیده)
(ماشین گارانتی داره ، نمایندگی خاصی پیشنهاد می کنید؟ تهران)
سلام دوستان
دیروز داشتم تو خیابون میرفتم که چشم به یه پارچه افتاد که در یه برق کشی خودرو زده بود....
که روش نوشته بود کلاچ هوشمند برای 206...
از بنده خدا رفتم پرسیدم هزینه و ایناش چند میشه گفت 300 هزار تومن!! و گفت ماشین کاملا اتوماتیک مشه و تو ترافیک خیلی راحته!!
میخواستم بدونم هیچ کدوم از دوستان نصب کردن؟
نیم کلاچ رو چطور میگیره؟
برای ماشین ضرر نداره؟
شتاب و سرعت ماشین رو کم میکنه؟
موقع تعویض دنده تقه که نمیزنه؟
ممنون میشم یه توضیح برام بدید....
سلام
1.بستگی به بودجه داره ولی ارزان ترین راه و کم دردسر ترین سوپر چیپ کیت مکش هوا دست ساز K&N طرح تایفون
هدرز و منبع سوپر اسپرینت
2.هوای اسپرت که همون کیت مکش باشه بله داره و به شخصه بهتون میگم که دور 4000 به بالا مثل باقلوا براتون بالا میره به همراه صدای دلنشین و شتاب عالی چون هم هوای خنک میکشه تو و هم حجم بیشتری از هوا وارد میشه با درصد ناخالصی کم
3.در مورد جعبه دنده زیاد اطلاع ندارم از قیمتش
4.شمع هم فعلا اتولایت سوزنی خوب جواب پس داده و رضایت مندی زیادی داشته
5.دیسک هم سرامیکی میشناسم کسی و که میفروشه و قاعدتا بهتر عمل میکنه
برای تقویت سیستم ترمز به نظر من میتونید بوستر رو تقویت کنید من رو ماشین یکی از دوستان آقا کاوه نمیدونم میشناسید یا نه دیدم که بوسترش تقویت شده بود و بسیار عالی عمل میکرد ماشینشونم تمامی موارد بالا روش نصب بود
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
سلام بهنام جان
در این مورد اصلا ندیدم کسی نصب کرده باشه ولی خوب خود آپکو هم نصب میکنه اما از مکانیزمش خبری ندارم شما که شهرتون ترافیک نداره به نظر من نکنی بهتره چون ندیدم کسی انجام بده
ولی به نظر من عمر صفجه کاهش پیدا میکنه حداقل
کسی اینجا کوییک شیفتر نصب نکرده بگه چه کاری ازش بر میاد؟
اخه تو نت فقط نوشته فاصله بین دنده ها کم میشه و من نفهمیدم که چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)