تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 737 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    salmas

پيش فرض

سلام
    اساتید محترم خسته نباشید من یه اشتباهی کردم یه پزو405 صفر گرفتم الان میخوام عوض کنم درست یه ماهه گرفتم حالا 500تومن گذاشته زمین .بح حال.حالا من میخوام سورن بگیرم از این ورم موندم سورن صفر بگیرم یا 87 و از طرفی موندم بجای اینا زانتیا مدل 84 یا 85 بگیرم حول و هوش 17 یا 18 تومن .از دوستان میخوام منو یه راهنمایی قانع کننده بکنن مرسی

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اساتید محترم خسته نباشید من یه اشتباهی کردم یه پزو405 صفر گرفتم الان میخوام عوض کنم درست یه ماهه گرفتم حالا 500تومن گذاشته زمین .بح حال.حالا من میخوام سورن بگیرم از این ورم موندم سورن صفر بگیرم یا 87 و از طرفی موندم بجای اینا زانتیا مدل 84 یا 85 بگیرم حول و هوش 17 یا 18 تومن .از دوستان میخوام منو یه راهنمایی قانع کننده بکنن مرسی
    سورن ماشین خوبیه! امکانات خوبی داره ضمن اینکه کیفیت ساختش هم نسبت به انواع سمند بالاتره!
    سمت زانتیا دست دوم مخصوصا مدل پایین هم نرو! توصیه نمیشه!

---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------

سلام
    شرمنده بین ماشینهای تا 12/5تومن موندم کدومشون بهتره ومیشه یه چند سالی باهاش راحت بود واذیت نکنه وبشه روخدمات پس از فروش وفراوانی قطعاتش حساب باز کردبنظرم بعضی افرادی که در باره ریو یا ال90نظر دادن یه جورایی خیلی تعصبی برخورد کردن وباید هرگونه رد یا مزیت خودرو با دلیل باشه اگه کسی از دوستان محترم هست که در باره ریو یا ال90تجربه ای داره خوشحال میشم به من کمک کنه
    ممنون
    جفتشون ماشینهای خوبین! من خودم کارآیی تندر و قیافه ربو رو ترجیح میدم!!!
    تندر ماشین خوبیه از همه لحاظ هم کامله فقط اون فاکتور فراوونی قطعه رو به هیچ عنوان نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ايــران

پيش فرض

سلام

دوست عزیز

بـه نظـر من اگه یه ماشینی میخوای کـه همه امکانات رو داشته باشه ، و در صورتیکه درست ازش استفاده کنی

تا مدتها خرج اضافی نداشته باشه ، یـه تندر 90 فول ( LP+E2) بگیر ، از پولت هم سه چهار تونی باقی میمونه

کـه اگه دوست داشته باشی با هزینه کردن نصفش روی ماشین ( با تعویض رینگ و لاستیک ، ارتفاع زدن واگزوز وو......)

یه ماشین توپ بسازی کـه حرف نداره ./

4. این کاربر از pioneer60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظرتون ماشینای مدل 84 به قبل ارزشی دارن؟ مثلاً تو روزنامه زانتیا مدل 82 و 83 دیدم 15 یا 16 تومن، یعنی تقریباً نصف قیمت! آدمو خیلی وسوسه میکنم ولی زانتیا هم ماشین نسبتاً مقاومیه و لوازم یدکیش هم تو بازار هست. پس مشکل کجاست؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظرتون ماشینای مدل 84 به قبل ارزشی دارن؟ مثلاً تو روزنامه زانتیا مدل 82 و 83 دیدم 15 یا 16 تومن، یعنی تقریباً نصف قیمت! آدمو خیلی وسوسه میکنم ولی زانتیا هم ماشین نسبتاً مقاومیه و لوازم یدکیش هم تو بازار هست. پس مشکل کجاست؟؟
    اگه ماشین سالم باشه چرا ارزش نداره
    من خودم چند وقت پیش 206 مدل 83 گرفتم تا الان به غیر از تعویض تسمه تایم که اونم برای اطمینان بود خرج دیگه ای ماشین برام نذاشته
    زانتیا ماشین خوب و مقامی هست ولی لوازمش خیلی گرونه ولی خب به وفور تو بازار یافت میشه

7. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان پرايد 77 دور رنگ
    عقب جلو سقف و ستون سالم
    دوگانه سوز 4500000 ارزش داره ؟
    قیمت خوبی بهتون دادن کمی پایینتر بهتره حدود 4.200

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام بر همه
    من يه پرايد 132 كار كرده به قميت حدودا 7 ميليون و شايد هم كمتر مي خوام از يه نفر بخرم كه كلا 26000 تا كار كرده و خيلي تميزه ولي من اطلاعاتي از ماشين ندارم مي خواستم بدونم 132 ماشين خوبي هست يا نه از نظر قيافه كه قبولش دارم ولي از نظر فني نمي دونم به پاي پرايد معمولي مي رسه يا بدتره يا بهتر
    ممنون مي شم نظرتون رو بگيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام بر همه
    من يه پرايد 132 كار كرده به قميت حدودا 7 ميليون و شايد هم كمتر مي خوام از يه نفر بخرم كه كلا 26000 تا كار كرده و خيلي تميزه ولي من اطلاعاتي از ماشين ندارم مي خواستم بدونم 132 ماشين خوبي هست يا نه از نظر قيافه كه قبولش دارم ولي از نظر فني نمي دونم به پاي پرايد معمولي مي رسه يا بدتره يا بهتر
    132 از نظر لیفت همان صبا است ولی از لحاظ آپشن فرق داره ضمناً از نظر قیافه هم سلیقه ای هست که به نظر من مخصوصاً رنگ سفیدش یه چیزه دیگه است واز نظر قیمت هم اگر تکسوز باشه یکم تنده

11. این کاربر از hs30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم یه ماشین تا 23 میلیون بگیرم.فرقی هم نمیکنه دسته اول یا دسته دو.چی بگیرم؟خودم خیلی مزدا 3 دوست دارم ولی فکر نکنم با این قیمت گیر بیاد؟نظر دوستان چیه؟البته به غیر از پرشیا و سریر.

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

سلام بر همه
    با سلام همان طور که دوستمون گفت قیمتش یکم بالاست و با این بازار یکم خوب نیست بازار دست دوم صبارو نداره ولی ماشینه خوبی ولی یکم از صبا بیشتر باید حواشو داشته باشی ولی ماشین زیبای هست

14. این کاربر از ram1600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •