در اولین فرصت اوکی....مرسی![]()
در اولین فرصت اوکی....مرسی![]()
Last edited by ba maram; 07-10-2010 at 23:17.
سلام خدمت وحید جان گل و بقیه دوستان عزیز
راستش دوستان مزاحم شدم اینجا که بگم میخوام برم ساب بگیرم. بودجم حد اکثر تا 100 تومن هست . از دوستان میخوام یه ساب خوب بهم معرفی کنن که قیمتش زیر 100 تومن باشه . من یه ساب میخوام که دقتی و کیفیتی و تا حدود زیادی قدرتی هم باشه و میخوام بیس پر و نرمی بزنه و الکی مثل بعضی از سابها واسه خودش تکون نخوره و صدایی ازش در نیاد . میخوام صدا ازش در بیاد . چی پیشنهاد میکنید؟
نظر خودم رو 3012 کنوود هست . نظر دوستان چیه؟ اگه کسی مشخصات کامل این 3012 رو هم بزاره ممنون میشم .
سلام دوستان
من دیروز رفتم یک کنوود 718 بخرم از توپخونه تهران
اونجا که رفتک کنوود 718 پشت مشکی 75 تومن هست تازه اکثر مغازه دارها میگفتند اگه امپلی نداری 718 صدای خوب و شفافی بهت نمیده
من هم که دیگه مجبوری بهشون اعتماد کردم و به جای اون یک کنوود 693 خریدم 68 تومن اخه مغازه داره میگفت این بدون امپلی صدای خوبی میده
حالا این کنوود 693 بعضی مغازه دارها چینش رو میدادند 52 تومن و اندونزی اون رو میدادند 70 که من خریدم ولی این اندوزی پشتش با برچسب زدند ساخت چین!!!! طرف میگفت واسه گمرک با برچسب زدند ساخت چین ولی اندونزی هست. حالا طرف راست گفته؟؟؟ یعنی 52 تومنی با 70 تومن فرقش چیه که جفتشون زده ساخت چین؟؟؟
حالا این باند من 3 اهم مقاومتش هست ولی طرف میگفت ظبطت رو خراب نمیکنه راست گفته؟؟؟ و ایا باند من اصل هست و کیفیت خوبی داره بدون امپلی؟؟؟
ممنون ببخشید زیاد حرف زدم
منم همین حدود واسه ساب درنظر دارم ولی یکی دو ماه دیگه و swe1242 الپاین رو انتخاب کردم90 تومن
- 12" 4-ohm subwoofer
- Textured polypropylene cone with urethane foam surround
- Power range: 50-400 watts RMS
- Peak power handling: 1,200 watts
- Frequency response: 39-300 Hz
- Sensitivity: 86 dB
- Top-mount depth: 6-7/8"
- Sealed box volume: 0.75-1.75 cubic feet
- Ported box volume: 1.0-2.0 cubic feet
اتفاقا همون 718 خیلی هم بدون آمپلی خوب جواب میده!
اگه خیلی از پخش ولوم نگیری فشار نمیاد.
همشون هم چینی هستن.
خيلي ممنون سايبر جان
پس يعني بين 52 تومني و 70 تومن فرقي نيست؟؟؟(بعضي مغازه ها 70 تومني بعضي هم 52 تومني اون رو داشتند)
در ضمن كنوود پشت مشكي 75 تومن هست و پشت ابي 85 تومن. يعني پشت مشكي اون تقلبي هست؟؟؟
دوسته عزیز اگر فرقی هم باشه تا صدای دوتاشون رو در شرایط یکسان نشنوی نمیتونی تشخیص بدی!چه بسا همون 50 تومنی رو 75 تومن بدن!!
718 هم این پشت آبی و مشکی و غیره هم ماله 2-3 سال پیش بود.الان همشون پشت مشکی هستن.اگر آبی هم باشه احتمالا خودشون برچسب زدن.فقط شما باید با گارانتی اصلی(نت الکترونیک)بگیری!به حرفه این سیستم بند ها هم گوش نکن که هر کی بفکر آب کردنه جنسه خودشه!![]()
سايبر جان من ديگه شرمنده شما شدم دستت درد نكنه خيالم راحت شد
باند من گارانتي نت الكترونيك داره ديگه خيالم راحت شد اصله
درسته به حرف اينها اعتباري نيست ولي اين طرف به من قيمت شركت رو نشون داد كه زده بود واسه فروشنده 67 تومن درمياد(البته قيمت ليست رو بالاتر ميزنه شركت كه فروشنده با نشون دادن اون جنش رو بهتر بفروشه وگرنه عمرا واسه فروشنده 67 نميرزه كه بخره)
حالا باند خوبي خريدم واسه پرايدم كه ضبط سوني داره ولي امپ ندارم![]()
من امپ زیر با ساب 3012 dvc رو گرفتم لطفا از رو امپ بگید چطور تنظیمش کنم...؟؟
تنظیمات پخشو چی بزارم پخش 4250
مبارک باشه.چند گرفتی به سلامتی؟
راستی الان بستیش؟
باکس برای ساب درست کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)