با تشکر از دوستان مخصوصا شما lahij_wb ممنون از نقدتون
با تشکر از دوستان مخصوصا شما lahij_wb ممنون از نقدتون
زوم 30X
![]()
اینم حالت عادی خودتون ببینید کجا زوم شده
![]()
عکاسش که معلومه کی بوده. ولی اونا انگشتای مبارک من بودنهمچنین اون بلوت جات خالی کلی پفک خورده بودیم و تازه کلی تمیزش کرده بودم که این جوری شده بود
حالا انگشتای من رو ول کنید و در مورد عکس نظر بدید.
منم با گوشیم چند تایی عکس گرفتم که از دوربین های شما قشنگ تر هستن ولی حیف که خانوادگی هستن وگرنه میزاشتم. همین پسرخالم میدونه چه عکسایی گرفتم
راستی اینجا فقط عکس های دوربین رو میزارن یا اگه عکس گوشی خوب بود هم میشه گذاشت؟![]()
عکس گوشی هم میشه گزاشت.
در ادامه تصاویر حیوانات خانگی من ! :
varians انگشتو داشته باشششش !!!!
Khozestaniam داداش این خوزستان شمام خیلی شبیه شمال ماستا !( حالا جدی عکس هات از کجاست ؟ مکان عکس ها رو هم بگو دادا )
Last edited by lahij_web; 26-12-2010 at 22:06.
Khozestaniam داداش این خوزستان شمام خیلی شبیه شمال ماستا !( حالا جدی عکس هات از کجاست ؟ مکان عکس ها رو هم بگو دادا )[/QUOTE]
سلام کاکا من کی گفتم این عکسها مال خوزستان هست اون جاده و اون کوه مربوط به جاده اسالم به خلخال هست اما اون عکس فندق و انگشتا مربوط به روستای کندوان در اذربایجان هست در ضمن میبینم که اهل آکواریوم هم هستی من در این زمینه ید طولایی دارم
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
سلام کاکا من کی گفتم این عکسها مال خوزستان هست اون جاده و اون کوه مربوط به جاده اسالم به خلخال هست اما اون عکس فندق و انگشتا مربوط به روستای کندوان در اذربایجان هست در ضمن میبینم که اهل آکواریوم هم هستی من در این زمینه ید طولایی دارم
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
با عرض شرمندگی فوکوست روی حلزون خوب نیست
اینم ماکرو در زوم 30X
![]()
سلام
دوست عزیز فوکوس شما هم خوب نشده. یا اینکه خاستین برگها رو نشون بدین؟ که بعید میدونم.
اون موقع که میخواست از گل عکس بگیره گل وسط اون فضای سبز بود و ورود هم ممنوع بودبرای اینکه همه کادر رو بگیره همه زوم استفاده کرد. نتیجه این شد که می بینید.
حالا میگن گل پشت و رو نداره ولی این یکی انگار داره
خود گل کمی تار شده ولی بقیه محیط به جز گل خول اومده
خودمم نفهمیدم سوژه خود گل بود یا محیط دورش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)