اگر همچین سرویسی داشته باشه فکر کنم باید از نزدیکان آقا یا رییس جمهور باشی![]()
اگر همچین سرویسی داشته باشه فکر کنم باید از نزدیکان آقا یا رییس جمهور باشی![]()
امکان داره که مخابرات منطقه ما ای دی اس ال 512 به ما بده چون منطقه ما همه اش مغازه و هتل هست فکر کنم که ای دی اس ال جای ما زیاد خاطرخواه نداشته باشه یعنی کاربر خانگی نداشته باشه
م
سلام .کسی میتونه منو راهنمایی کنه adsl کدوم شرکت برای بازی آنلاین تو مشهد خوبه ؟ ping پایین و قطعی کم
آرهمطمئنی مدرک نمیخواد ؟
راستی شما میشه بگی کدوم مرکزی و چقدرمعطل شدی ؟
قدس 5 روز
میری شاتل درخواست تخلیه پورت میدی . 1 روزسلام از زمان درخواست فسخ قرار داد شاتل تا زمان تخله پرت چقدر زمان میبره؟
مودما همه باهاش کار میکنن من یک tp link دارم تا حالا هم از صبانت میگرفتم و بعدشم شاتل الانم مخابراتیک سوال کسانی که از مخابرات سرویس می گیرن مودم هم باید از خود مخابرات بگیریم یا نه؟
هزینه اولیه ای هم بابت سرویس میگیرن
هزینه اولیه نداره .
13 فقط میدی 1 ماه نامحدود 256 با سرعت دانلود 30 والسلام .
فقط یه سوتی دارن میگفتن یوزرنیم هست 511+شماره تلفن و پسورد شماره تلفن
من سه روز به همین دلیل ارور یوزر نیم و پسورد میگرفتم زنگ هم میزدم میگفتن خیلیا همین مشکلو دارن .
امشب فهمیدم هم یوزر و هم پس اولیه بوده 511شماره تلفن
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
نه باید اداری بشی .اگر همچین سرویسی داشته باشه فکر کنم باید از نزدیکان آقا یا رییس جمهور باشی![]()
Last edited by mojtabaalemi; 23-01-2011 at 23:55.
امروز صبا تو سرويس شبانه تركوند!!! سرعت 200
همون موقع که ثبت نام کردی یوزر و پسورد رو به شما می دن ؟فقط یه سوتی دارن میگفتن یوزرنیم هست 511+شماره تلفن و پسورد شماره تلفن
من سه روز به همین دلیل ارور یوزر نیم و پسورد میگرفتم زنگ هم میزدم میگفتن خیلیا همین مشکلو دارن .
امشب فهمیدم هم یوزر و هم پس اولیه بوده 511شماره تلفن
مدت زمان شارژ رو چه طور می شه تعیین کرد مثلا 1 ماه باشه یا 1 ساله ممنون
امروز صبا برای منم ترکوند سرعت 10 -15
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
دوستان الان مخابرات به همه مناطق میده؟
بعد به کاربرای خونگی 256 هم میده ؟
مخابرات رو ی مناطق غیر فیبر هم میده.من امروز زنگ زدم با رییس مرکز طلاب صحبت کردم،یه جمله فوق خنده دار گفت...میگه اون مراکزهایی که 256 میدن دارن کار غیر قانونی میکنن شما میتونین از اونا شکایت کنین(من به کی بگم بدبختیامو)
این صبانت چند روز گندش رو در آورده، هر 5 دقیقه قطع میشه، کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟
آره گفتن که یوزر نیم : 511 شماره تلفنهمون موقع که ثبت نام کردی یوزر و پسورد رو به شما می دن ؟
مدت زمان شارژ رو چه طور می شه تعیین کرد مثلا 1 ماه باشه یا 1 ساله ممنون
پسورد : شماره تلفن یا همون 511 شماره تلفن
موقع ثبت نام توی فرم مینویسی چند ماه میخوای دیگه بعد پولشو میدی
256 حالا با یه فتوکپی کارت دانشجویی که میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)