تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 1126 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421471871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

مشکل از رم نیست
    با تست لپتاپ رفتم مشکلی نداشت
    اما الان بوت نمیشه که با این نرم افزار چکش کنم
    و وقتی با نرم افزار ویندوز هم برای چک گذاشته بودم بلو اسکرین داد
    اگر مشکل از هارد باشه عوض کردن ویندوز مشکل رو بیشتر نمیکنه؟؟؟
    در صورتی که از رم اطمینان حاصل کردید.

توصیه میکنم با نرم افزار hdd regenerator از طریق dos رفع بدسکتور کنید.{و اطلاع دهید}

و در نهایت ویندوز را تعویض کنید و درایو ها رو باز نکنید و ویروس کشی کنید.
    {گاهی پیش میا آید که ویروس زیاد باعث میشود تا هارد بالا نیاد} اگر هم اطلاعات مهم ندارید فرمت کنید.

موفق باشید.

2. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در صورتی که از رم اطمینان حاصل کردید.

توصیه میکنم با نرم افزار hdd regenerator از طریق dos رفع بدسکتور کنید.{و اطلاع دهید}

و در نهایت ویندوز را تعویض کنید و درایو ها رو باز نکنید و ویروس کشی کنید.
    {گاهی پیش میا آید که ویروس زیاد باعث میشود تا هارد بالا نیاد} اگر هم اطلاعات مهم ندارید فرمت کنید.

موفق باشید.
    سیستم دوباره بالا اومده و الان کار میکنه
    ویروس کشی هم کردم و هیچ ویروسی نداشت
    اما hdd regenerator نه در حالت بوت و نه در ویندوز اجرا نشد
    اگر نرم افزار مشابه ای وجود داره معرفی کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض Unallocated شدن قسمتی از هارد

سلام

یه هارد 1 ترابایت دارم که 3 درایو هستش 2 تا 50 گیگ و یه 800 گیگ .امروز یکی از درایو های 50 گیگ رو فرمت کردم که بعدش دیدم درایو 800 گیگ Unallocated شده و میگه باید پارتیش رو دوباره بسازی که انجوری هم تمام اطلاعات می پره .دوستان خواهشا کمک کنید

اینم عکس از Disk Management

اینم عکس با برنامه PartitionWizard
    Last edited by mahmood_t; 03-12-2011 at 19:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان ... مشکلی با هاردم داشتم که مطرح میکنم ...

مدتی پیش سیستم رو خاموش کردم بعد اینکه دوباره روشنش کردم وقتی که میخواست ویندوز بالا بیاد اون صفحه ارور آبی اومد و سیستم ریست میشد ...

من 2 تا هارد دارم، هر دو ساتا، یکیشون رو قطع کردم، همونی بود که مشکل داشت، با اون یکی اومدم بالا و روش ویندوز نصب کردم و سیستم بالا اومد ... حالا مشکل من با همین هاردی هست که قطعش کردم و ویندوز قبلیم رو اون بود ...

الآن وقتی اون رو وصل میکنم و سیستم رو روشن میکنم بعد از بوق سلامت و عبور از صفحه اول دیگه هیچ اتفاقی نمیافته و چراغ پاور کاملاً روشن میمونه ... انگار که سیستم هنگ بکنه یه جوری

با hiren's boot هم بالا اومدم تعداد درایوهای همون هاردی که خراب شده رو درست میشناسه اما هیچ حجمی نداره و همه رو صفر نشون میده!!! تازه کلی هم با اتلاف وقت و هزار دنگ و فنگ همین هارد رو نشون میده وگرنه کلاً تو my computer که میرفتم مدتی هنگ بود تا تعداد درایوهای این هارد رو نشون بده ...

رو همین هارد به طور جدا خواستم ویندوز نصب کنم که تو نصب ویندوز اصلاً حجم درایوها رو نمیشناسه و میگه انگار باید همه پارتیشن ها دیلت بشن ... حالا سوالم اینه با این هارد چه میشه کرد؟؟؟ چون اطلاعات روش برام خیلی مهم و ضروری بود ... بعدشم اینکه آیا هارد خراب شده یا مشکل میتونه از قسمت های دیگه ی سیستم مثلاً از cpu یا ram یا mainboard یا ... باشه؟؟؟

اینم بگم با اون یکی هارد سالم که روش ویندوز نصب کردم و باهاش الآن کار میکنم هم یک بار که سیستم رو روشن کردم اون صفحه آبی ارور اومد و سیستم ریست شد ولی بعدش اومد بالا .... به خدا مغزم به جایی قد نمیده!!

ممنون میشم یه کمک یا راهنماییم بکنین ...

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام

یه هارد 1 ترابایت دارم که 3 درایو هستش 2 تا 50 گیگ و یه 800 گیگ .امروز یکی از درایو های 50 گیگ رو فرمت کردم که بعدش دیدم درایو 800 گیگ Unallocated شده و میگه باید پارتیش رو دوباره بسازی که انجوری هم تمام اطلاعات می پره .دوستان خواهشا کمک کنید

اینم عکس از Disk Management

اینم عکس با برنامه PartitionWizard
    سلام.
    با یه نرم افزار ریکاوری مثل Recovery MyFile همه اطلاعات رو ریکاوری کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان ... مشکلی با هاردم داشتم که مطرح میکنم ...

مدتی پیش سیستم رو خاموش کردم بعد اینکه دوباره روشنش کردم وقتی که میخواست ویندوز بالا بیاد اون صفحه ارور آبی اومد و سیستم ریست میشد ...

من 2 تا هارد دارم، هر دو ساتا، یکیشون رو قطع کردم، همونی بود که مشکل داشت، با اون یکی اومدم بالا و روش ویندوز نصب کردم و سیستم بالا اومد ... حالا مشکل من با همین هاردی هست که قطعش کردم و ویندوز قبلیم رو اون بود ...

الآن وقتی اون رو وصل میکنم و سیستم رو روشن میکنم بعد از بوق سلامت و عبور از صفحه اول دیگه هیچ اتفاقی نمیافته و چراغ پاور کاملاً روشن میمونه ... انگار که سیستم هنگ بکنه یه جوری

با hiren's boot هم بالا اومدم تعداد درایوهای همون هاردی که خراب شده رو درست میشناسه اما هیچ حجمی نداره و همه رو صفر نشون میده!!! تازه کلی هم با اتلاف وقت و هزار دنگ و فنگ همین هارد رو نشون میده وگرنه کلاً تو my computer که میرفتم مدتی هنگ بود تا تعداد درایوهای این هارد رو نشون بده ...

رو همین هارد به طور جدا خواستم ویندوز نصب کنم که تو نصب ویندوز اصلاً حجم درایوها رو نمیشناسه و میگه انگار باید همه پارتیشن ها دیلت بشن ... حالا سوالم اینه با این هارد چه میشه کرد؟؟؟ چون اطلاعات روش برام خیلی مهم و ضروری بود ... بعدشم اینکه آیا هارد خراب شده یا مشکل میتونه از قسمت های دیگه ی سیستم مثلاً از cpu یا ram یا mainboard یا ... باشه؟؟؟

اینم بگم با اون یکی هارد سالم که روش ویندوز نصب کردم و باهاش الآن کار میکنم هم یک بار که سیستم رو روشن کردم اون صفحه آبی ارور اومد و سیستم ریست شد ولی بعدش اومد بالا .... به خدا مغزم به جایی قد نمیده!!

ممنون میشم یه کمک یا راهنماییم بکنین ...
    سلام داداشی.
    هاردی رو که مشکل داره رو با نرم افزار ریکاوری میتونی درایوها و اطلاعاتش رو بالا بیاری. تست کن.اگر نتیجه
    کاملا مثبت بود باید، باید در ابتدا هارد رو فرمت سطح پایین کنید. بعد از این کار اون رو پارتیشن بندی کنید.بهتره
    از داس استفاده کنید. البته از محیط نصب ویندوز هم میتونی استفاده کنی.
    بعد از این کار درایو رو به طور کامل بدسکتورگیری کن و از سلامت 100درصدهارد مطمئن بشو. بعدش با خیال راحت
    اطلاعات رو بریز روی اون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام داداشی.
    هاردی رو که مشکل داره رو با نرم افزار ریکاوری میتونی درایوها و اطلاعاتش رو بالا بیاری. تست کن.اگر نتیجه
    کاملا مثبت بود باید، باید در ابتدا هارد رو فرمت سطح پایین کنید. بعد از این کار اون رو پارتیشن بندی کنید.بهتره
    از داس استفاده کنید. البته از محیط نصب ویندوز هم میتونی استفاده کنی.
    بعد از این کار درایو رو به طور کامل بدسکتورگیری کن و از سلامت 100درصدهارد مطمئن بشو. بعدش با خیال راحت
    اطلاعات رو بریز روی اون.

حامد جان سلام .. ممنونم از پاسخ گوییت ... متأسفانه وقتی این هارد رو وصل میکنم اصلاً سیستم بالا نمیاد!!! یعنی بعد از بوق سلامت، سیستم هنگ میکنه و هیچ صفحه جدیدی نمیاد که بخوام وارد ویندوز بشم و با نرم افزار ریکاوری، اطلاعات رو برگردونم ....

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

حامد جان سلام .. ممنونم از پاسخ گوییت ... متأسفانه وقتی این هارد رو وصل میکنم اصلاً سیستم بالا نمیاد!!! یعنی بعد از بوق سلامت، سیستم هنگ میکنه و هیچ صفحه جدیدی نمیاد که بخوام وارد ویندوز بشم و با نرم افزار ریکاوری، اطلاعات رو برگردونم ....
    سلام.
    شما این هارد رو روی شکاف Masterنصب کردی یا Slave؟؟؟؟

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سیستم دوباره بالا اومده و الان کار میکنه
    ویروس کشی هم کردم و هیچ ویروسی نداشت
    اما hdd regenerator نه در حالت بوت و نه در ویندوز اجرا نشد
    اگر نرم افزار مشابه ای وجود داره معرفی کنید
    ممنون
    دوست عزیز.

شما مطمئن هستید که نسخه bootable را دارید؟

با یک نسخه که ه بون و پرتابل نمیشه!!!!

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز.

شما مطمئن هستید که نسخه bootable را دارید؟

با یک نسخه که ه بون و پرتابل نمیشه!!!!
    بله bootable رو هم دارم
    داخل پک کوانتوم هست که لود هم نمیشه
    الان تقریبا مطمئن شدم که مشکل از هارد نیست و ویندوز رو عوض میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •