تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 371 از 2403 اولاول ... 2713213613673683693703713723733743753814214718711371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اتفاقا من الان چند روزه سرعت لینکای تورنتم حرف نداره فقط دیروز یکم پایین بود که فکر کنم برای اینکه 5شنبه شب بود وکلا سرعت کم بود.ولی پریروز سرعتم تا 150 هم رفت البته برای چند لینک کلا.

فقط یه سوال داشتم آقا من چند تا تورنت از سایت TORRENTDOWNLOADS.NET گرفتم وقتی تو UTORRENT بازشون میکنم ارور میده که این فایل تورنت معتبر نیست.در کل منظورش اینه که فرمت فایل تورنت نیست و نمیتونم بازش کنم.

میخواستم ببینم شما هم با این سایت مشکل دارید یا مشکل از جای دیگست؟
    اتفاقا سرعت تورنت تو چند روز اخیر خوب بوده . شبها هم اگه چند تا فایل همزمان باشه سرعت بالای 100 هست و نزدیکای صبح به حدود 200 کیلو بایت هم میرسه . احتمالا فایلی که آقا پدرام واسه دانلود گذاشتن تورنتش مشکل سرعت داره ... فایلهای مشابه دیگه رو امتحان کنین. ( البته اگه تورنت منحصر به فرد و کمیابی نباشه )

در ضمن بعضی از فایلهای تورنت از اون سایتی که گفتین مشکل داره و با برنامه تورنت باز نمیشن ارور میدن . مشکل از خود فایلهایی هست که تو اون سایت گذاشتن .

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشيد يک سوال فني داشتم اگه کسي ميدونه جواب بده
    من با مودم TP-link8811 با لن 55متر کابل کشي کردم
    حالا سوال اينه چراغ لن مودم روشن ميشه ولي چراغ شبکه حالت ضبدر داره چرا؟
    ايا سيم شبکه تا 55متر جواب ميده؟ کسي اين کار کرده ؟جواب داده يا نه
    ضمنا با کابل يک متري روشن ميشه همه چيز درست کار ميکنه !يعني فاصله زياده
    دوست عزیز
    با کابل cat5 یا همین کابل شبکه که شما استفاده می کنین از نظر تئوری تا 100 متر هم بدون هیچ مشکلی می شه شبکه کرد و خودم تا 30 متر رو برای شبکه کردن 2 تا کامپیوتر بدون هیچ مشکلی تست کردم و دوستان هم تو سایتهای مختلف عملا تا 120 متر هم با این کابل مشکلی نداشتن .
    هر چقدر طول کابل زیادتر بشه احتمال از دست دادن دیتا و ایجاد اختلال یا کاهش سرعت تو شبکه افزایش پیدا می کنه . پس حداقل از نظر تئوری طول 55 متر برای شبکه کردن نباید مشکلی ایجاد کنه .
    (البته شبکه مستقیم کامپیوتر به کامپیوتر این حالت ها عملا تست شده و برای اتصال مودم به کامپیوتر بدون هاب این فاصله زیاد رو تست نکردم )
    وقتی چراغ شبکه حالت ضربدر داره یعنی سیگنالی از مودمت دریافت نمیکنه و یا سیگنال اونقدر ضعیفه که کارت شبکت نمی تونه تشخیصش بده . حتما چک کن ببین کابلت جایی قطعی نداشته باشه و مشکل از خود کابل نباشه .برای طول بالای کابل میتونی از هاب استفاده کنی که علاوه بر تقسیم کردن کار تقویت سیگنال رو هم انجام میده ...
    در هر صورت اول مطمئن شو کابلت مشکل قطعی نداشته باشه .. در ضمن کیفیت کابل هم خیلی نکته مهمی هست ... اگه کابلت بی کیفیت باشه حتی برای فاصله خیلی کمتر هم بعضی وقتا جواب نمیده .
    دوستان تو سایتای مختلف عملا از طول بالای کابل برای شبکه استفاده کردن و مشکلی نداشتن. برای مودم هم با استفاده از هاب به راحتی جواب میده اما باید سوال کنی که بدون هیچ وسیله جانبی برای مودم هم موفق شدن این فاصله رو بدون مشکل استفاده کنن یا نه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    موفق باشی.

4. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SASAN_MC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

3 DM

هر کدام از نرم افزارهای مدیریت دانلود از تکنیک های استفاده میکنند که سرعت دانلود بالاتر میبرد. در نظر سنجی که به عمل آمده دانلود منیجر فایرفاکس 3 هم رتبه سوم بدست آورد چون سرعت دانلود خیلی بالا میبرد توصیه میکنم حتماً امتحان کنید.

برخی از قابلیت های کلیدی
    نرم افزارFlashGet 2.11.0.1188 Final:
    - استفاده بسیار ناچیز از منابع سیستم از جمله Ram و CPU
    - افزایش سرعت دانلود از 6 تا 10 برابر به وسیله تکنیک MHT یا Multi-server Hyper-threading

قابلیتهای کلیدی نرم افزار Download Accelerator Plus 9.4.0.4 Final :
    ارائه بهترین و مدرن ترین ابزارهای مدیریت دانلود
    افزایش واقعی سرعت دانلود شما تا %۳۰۰

قابلیت های کلیدی نرم افزار Internet Download Manager v5.19 Build 2
    - افزایش پنج برابری سرعت دانلود بر اساس جدیدترین تکنیک ها
    - پشتیبانی از اکثر زبان های زنده دنیا از جمله زبان شیرین فارسی

قابلیتهای كلیدی نرم افزار Orbit Downloader v2.7.7:
    - برنامه ای كاملا رایگان و كابرد بسیار آسان
    - سرعت بسیار بالا در دانلود فایلها تا 500%
    Last edited by SASAN_MC; 01-05-2010 at 13:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام . کسی نیست به من بگه چرا چراغ DSL مرتب چشمک می زنه و ثابت نمیشه؟ اینترنت از اندیشه گرفتم. وضع پشتیبانیشون افتضاحه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی ممنون از دوست خوبم birak
    کابل با اهمتر چک کردم درست بود این هاب که میگی چی هست از کجا باید گرفت میشه کمی توضیح بدید؟
    ضمنا من جایی خوندم که کابل شبکه راحت تا صد متر ساپورت میکنه پس چرا مشکل داره
    احتمال داره مودم تنظیم خاصی داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از دوست خوبم birak
    کابل با اهمتر چک کردم درست بود این هاب که میگی چی هست از کجا باید گرفت میشه کمی توضیح بدید؟
    ضمنا من جایی خوندم که کابل شبکه راحت تا صد متر ساپورت میکنه پس چرا مشکل داره
    احتمال داره مودم تنظیم خاصی داشته باشه؟
    دوست عزیز
    اون 100 متر که گفتی حداکثر طولی هست که کابل شبکه معمولی (cat5) بدون افت سیگنال یا از دست دادن بسته های اطلاعاتی از نظر تئوری باید کار کنه و معمولا در حالتی هست که مثلا 2 تا کارت شبکه مال 2 کامپیوتر به حالت کراس به هم وصل میشن یا به روشهای دیگه چند تا کامپیوتر رو بخوان به هم شبکه کنن و کلا حالت ایده آل هست و بعضی وقتا تو همون حالت هم اگه کابل بی کیفیت باشه خوب جواب نمیده !! تو بعضی از سایتها دیدم اساتید شبکه طول کابل بالاتر از 50 متر رو برای این کار اصلا توصیه نمیکنن چون اکثر کابل ها بالاتر از این طول رو جواب نمیدن .
    پس نتیجه میگیریم : طول کابل در بهترین شرایط و بهترین کیفیت نباید از 50 متر بیشتر شود.
    در ضمن مودم هم به تنهایی هیچ تنظیم خاصی نداره یا عمل خاصی نمیتونه انجام بده که سیگنال رو تقویت کنه تا طول کابل افزایش پیدا کنه ! تقویت سیگنال میتونه با هاب انجام شه و به راحتی طول بیشتر کابل رو پشتیبانی میکنه ...
    البته در این مورد نظر علما متفاوته ! بعضی دوستان میگن تا همون 100 متر هم در هر شرایطی باید جواب بده . مثل دوستمون که تو همین فروم مشکل شما رو داشتن . یه احتمال هست سوکت هایی که برای کابل شبکه درست کردن احتمال داره سیمهاش درست وصل نشده باشه اون رو هم چک کنی بد نیست . مثلا ممکنه رشته هاش جابجا بوده باشه ... به اون جایی که برات سوکت ها رو پرس کرده بگو برای اتصال مودم به کامپیوتر میخوای نه برای اتصال کراس (کامپیوتر-کامپیوتر) ! چون کابل کراس با کابل مودم یکی نیستند و اکثر وقتا جایی که برات 2 سر کابل رو سوکت میزنه ممکنه اشتباه کنه ! یه وقت میبینی مشکل به همین سادگی بوده و مثلا یه دونه از سیمهای داخل کابل جابجا وصل شده بوده ... پس یه نگاهی به اینجا هم بنداز و این قضیه رو در درجه اول مطمئن شو که کابلت کراس نیست :

کد:
    اما
    دستگاه تقویت کننده دیتا شبکه (هاب سویچ) :
    یه دستگاه کوچیکه شبیه همین مودم adsl که روش از 4 پورت الی 24 پورت یا بیشتر برای اتصال کابل شبکه موجود هست ... کار اصلیش هم تکرار کردن و تقویت سیگنال های دریافتی هست و کار تقسیم رو هم میشه گفت انجام میده بدون اینکه اطلاعات دریافتی رو کم یا زیاد کنه ... بیشتر جاهایی استفاده میشه که مثل کافی نت بخوان اینترنت رو بین چند تا کامپیوتر تقسیم کنن . سیم خروجی مودم بهش وصل میشه و حالا تک تک کامپیوترها رو میتونی با کابل لن بهش وصل کنی . و با این روش اگه یه دونه هاب-سویچ بین مودم و سیستم ها باشه تا یه حدی میشه طول کابل افزایش پیدا کنه .
    انواع و اقسام مدلهای مختلف هم تو بازار هست . چون تو نمی خوای تعداد بالا کامپیوتر شبکه کنی یکی از ارزانترین هاش مدل 5 پورت d-link hub-switch هست که قیمتش حدود 20 تومنه ... البته باز هم میگم این سوالت رو تو بخش شبکه مطرح کن اساتید راه حل بهتری ممکنه بهت پیشنهاد کنن . اینجاها رو هم بخون اطلاعاتت در مورد شبکه و اینکه هاب چیه زیاد میشه :
    کد:
    و
    کد:
    البته اگه نظر من رو می خوای برای فاصله 50-60 متر یه دفعه یه مودم وایرلس ارزان tp-link( سری g حدود 60 تومن ) بگیر + یه دونه کارت شبکه بیسیم ( حدود 20-30 تومن ) خیالت رو راحت کن ! دیگه نه به دردسرهای کابل کشی برخورد می کنی و نه لازمه نگران جابجایی کامپیوتر ( حتی تا فاصله 100 متری ) باشی . در ضمن تو اون محدوده اگه لپ تاپ هم داشته باشی خیلی راحت میتونی از ارتباط ییسیم استفاده کنی . درسته هزینش یه کمی بیشتر میشه اما مطمئن باش پشیمون نمیشی ... الان دوره کابل کشی اونم تو فاصله های زیاد کم کم داره تموم میشه. یکی از دوستان (jabarsink2000 ) چند روزه مودم وایرلس گرفته میتونی ازش سوال کنی از ارتباط بیسیم راضی هست یا نه !
    موفق باشی.
    Last edited by birak; 01-05-2010 at 05:13.

9. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دیروز یه ذره بهتر شده بود ولی امروز دوباره همونه
    یعنی هستن کسایی تو دنیا که سرعت اینترنتشون از 10 کیلوبایت بیشتر باشه ؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

دیروز یه ذره بهتر شده بود ولی امروز دوباره همونه
    یعنی هستن کسایی تو دنیا که سرعت اینترنتشون از 10 کیلوبایت بیشتر باشه ؟

بله دوست من.. اینجانب ..!

دیگه داریم عادت می کینم...

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا چی شد خلاصه! این 1 هفته تا 10 روز نشد! کابل کم آوردن من از مغازه کناری بگیرم بفرستم ایتالیا به هم وصل کنن!

کسی به پشتیبانی زنگ نزده ببینه اونا چی میگن! بابا شارژ این ماه ما به فنا رفت هیچی به هیچی! 10 روز مونده تا تاریخ تمدید نزدیک 3 گیگ دارم ... سرعت هم انقدر داغونه نمیشه چیزی دانلود کرد!

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

آقا چی شد خلاصه! این 1 هفته تا 10 روز نشد! کابل کم آوردن من از مغازه کناری بگیرم بفرستم ایتالیا به هم وصل کنن!

کسی به پشتیبانی زنگ نزده ببینه اونا چی میگن! بابا شارژ این ماه ما به فنا رفت هیچی به هیچی! 10 روز مونده تا تاریخ تمدید نزدیک 3 گیگ دارم ... سرعت هم انقدر داغونه نمیشه چیزی دانلود کرد!

من چند روز پیش اونجا بودم. گفتم که چرا این همه پپایینه سرعت خیلی راحت گفت که مشکل از ما نیست

و سراسری این طوری شده..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •