سلام بروبچ گل
چه خبره تاپیک رو اسپویلی کردید؟باز یه کوسه ای یه لگدی زد به نت ما 2 هفته قطع شد الان اومدم تازه برم مانگا ها رو بخونم بیام ببینم چه خبره در و پنجره تاپیک رو از جا دراوردید
![]()
سلام بروبچ گل
چه خبره تاپیک رو اسپویلی کردید؟باز یه کوسه ای یه لگدی زد به نت ما 2 هفته قطع شد الان اومدم تازه برم مانگا ها رو بخونم بیام ببینم چه خبره در و پنجره تاپیک رو از جا دراوردید
![]()
به به میثم خان . تعطیلات خوش گذشت ؟!
دیدی که هاشیراما با مادارا چکار کرد ؟! از اولش هم مشخص بود که پیروز این جنگ چه کسیه
وای به روزی که هاشیراما عصبانی شود . بحث دهکده شد و هاشیراما هم غیرتی شد و زد مادارا رو کشت .
البته هنوز مشخص نیست که بعد از اون جنگ چطور مادارا هنوز زنده مونده و فکر کنم این قسمت رو باید از زبان خود مادارا شنید که چه حیله ای به کار برده![]()
من فکر نمیکنم ساسکه با این حرفهای هاشیراما قانع بشه
اونقدر از همه چی عقب بودم که تازه الان وقت کردم و پست ها رو خوندم
3 تا قسمت دیدم به ترتیب بگم
مشخص شد که هاشیراما واقعا قوی بوده هم به واسطه قدرت های یونیکش هم بلخره تکنیک های ممنوعه و چیزایی که از سران قوم بهشون میرسیده و تو هر مرحله هم یک قدم جلوتر از مادارا بود اگرچه واقعا تو کل تاریخ بگردیم کسی حریف مادارا نمیشه ولی دیگه مشخص شد که رتبه بالاتر از مادارا یک نفر هست که هاشیراما سنجو باشه و دیگر هیچ! اگر دقت کرده باشید این قضیه رایوال بودن همه جای مانگا بوده مثل ناروتو و ساسکه یا حتی امثال نجی و لی! و اینجا هم اینطوری بود. بد حریفی جلوی مادارا سبز شده بوده![]()
اگرچه از قبل معلوم بود که مادارا در جنگ با هاشیراما شکست خورده ولی کیشیموتو جنگ دره نهایی رو به شکل مفتضحانه ای نشون داد... کل عنصر داستان به این بود که لاقل جنگ به این مهمی یه چند چپتری بکشه یه هیجانی داشته باشه ولی از طرفی گند عظمایی زد به نام کم اوردن چاکرا برای مادارا !!!! واقعا از این بدتر نمیتونست خراب کنه پایان کار رو
بعدش که ضربه خوردن مادارا به شکلی غیرممکن تخیلی و غیرقابل هضم بود یعنی چی مگه نینجایی به اون دقت و قدرت میتونه حضور چاکرا رو سنس نکنه؟! والا برای کونوهامارو هم نمیکرد این کار رو که سر شکست مادارا دراورد! هاشیراما با اون همه غرور بیاد خودشو بزنه به مردن بعد در حالیکه اصلا مادارا متوجه نیست یکی از تو زمین پشتش در بیاد بیرون و بیاد با یه شمشیر 1 متری بزنه تو کمرش!!
از اونطرف که هاشیراما هی میگفت فلان نکن! میکنی؟ باشهدست میکرد تو کیسه خلیفه و یه فن جدید با چوب میداد بیرون! یعنی شده بود یه ذهن خلاق با چاکرا نامحدود که چوب رو به هر فرمی در میاورد و مثلا اگر میشد شکل ادم میتونست بیجو داما رو بگیره دستش یا... میتونست خیلی خوب و زیبا بیاد هاشی رو هم ککی گنکای بکنه هیچ کس هم مخالفت نمیکرد با قدرتی که از رئیس سنجو انتظار دارن...
خلاصه که جنگ دره نهایی رو... از بقیه جنگ ها هیچی نشون نداد فقط اینکه مادارا میومد با قدرت فوق العاده بالاتر نسبت به قبلش در حد سوسانویی که کشید و یهو زرت میفتاد! اگر تو سنجو هاشیرامایی نبود قضیه کلا برعکس بود و یکی مثل مادارا سنجو رو قتل عام میکرد همونطور که توبیراما تا فرصت رو محیا دید بدون درنگ ایزونا رو کشت و دیگه مشکل دار بودن خودش رو ثابت کرد
تو دیالوگ هایی بعدی هم کاملا مشخص بود که مادارا سر قضیه برادرش واقعا داغون شده اول که مانگکیو که از عشق فوق زیادش به برادر کشته شدش درست شد و بعد نگاه های خطری به توبیراما ولی طبق معمول هاشی سکوت کرد و مادارا هم که صلح کرده بود و توبیراما هم موش دوانی کرد و بعدش هم که کنسول ها و اخرشم قتل عام اوچیها صورت گرفت. حالا بیا به هاشیراما بگو ایناروباز خوبه خودش قبول کرد اشتباه کرده ولی توبیراما همچنان
به قول یکی از دوستان میگه اول شخصیت رو میسازن بزرگش میکنن بعد میبینن هیچجوره نمیشه جمعش کرد با یه کیشی نوجتسوی مسخره کارشو میسازن! ناروتو هم دچار زوالی شد که بقیه سریال ها و فیلم ها همیشه شدن و متاسفانه اون هم در نقطه اوج داستان... همچین گفتید عیدی داده به ایرانی ها فکر کردم چه کرده ولی بیا ببین که در و دیوار رو قهوه ای کرده کیشیموتو با این چپترهای اخرش![]()
Last edited by M e i s a m; 08-04-2013 at 21:32.
دلم برای حرف زدنای میثم تنگ شده بود : دی
توی مانگا اوچیها و سنجو طرفدار زیاد دارن,حالا این وسط کیشی میخواست یکیو مقصر بدبختی ها نشون بده,هاشیراما و مادارا نمیشدن به واسطه طرفداراشون.در نتیجه دست گذاشت رو یه نفر : توبیراما.کاگه ای که کمترین طرفدار رو داشت و توی مانگا کمتر از بقیه بهش پرداخته شده بود.
اگه میگفت هاشی مقصر هست تو قتل عام که واویلا,ساندایمه هم به قدری آدم پاکی نشونش داده بود که نمیشد,میناتو رو میگفت که دیگه خودسوزی طرفدارا رو میدیدیم !
نه جدا دیگه از فن-بوی بودن هم خارج شد جنگ دره نهایی اصلا مطابق انتظارم نبود نمیگم ته داستان رو چطور میکرد دارم خودش رو میگم که چرا اینقدر بی محتوا و سرد و بیروح نشونش داد؟
توبیراما که به عین الیقین رسوند همه رو از این لحاظ که مورد داره کسی نمیتونه بگه کاسه کوزه سر اون خراب شده دیدیم که چقدر مادارا و هاشی با هم میجنگیدن ولی حس مادارا بیشتر سلطه جویی بود تا کشتن از اونطرف هاشیراما هم مجبور شد بخاطر دهکده حرکتی بکنه (که خودش داره میگه کارهام اشتباه بوده اگر اخر عاقبتش اینی شده که هست) شاید ایزونا ضعیفتر بوده باشه از توبیراما (که بیشتر میخورد یه لحظه غفلت کرده باشه تا ضعف چون از بچه گی جلوش جنگیده بوده) ولی مادارا چندین تای توبیراماست ولی نرفت که بکشتش و باز هم میرفت جلوی هاشیرامایی که هم سایز خودش بود و اگر دنبال انتقام بود که توبیراما رو بلخره یه جایی خفت میکرد و راهیش میکرد
ساندایمه و یوندایمه که فقط اومدن عرض اندام کنن ولی امیدوارم جهت مادارایی داستان رو هم بشنویم از زبان خودش
جدای از ماست مالی ای که کرد بعضی جاها دیالوگ های باحالی گفتن مثل این جمله از بزرگ خاندان حضرت اوچیها مادارا
در این دنیا هر جایی که "نور" هست ، "تاریکی" هم هست. تا زمانی که کسی به عنوان "برنده" وجود داشته باشه، حتما باید "بازنده ای" هم در کار باشه. خواسته ی خودخواهانه ی رویای "صلح" هستش که باعث به وجود اومدن "جنگ" میشه و "نفرت" بخاطر محافظت از عزیزان آدم نشات میگیره.
این چند جمله به کل مانگا می ارزید! عملا بنیان فکری هاشیراما رو هم برد زیر اب! همون چیزی که من هم تا حالا خیلی گفتم در مورد صلحِ هاشیراما...! ولی با همه این احوال شاید همه چیز بخوبی پیش میرفت اگر از اول توبیراما تو کار نمی بود! بلخره صلح هم سختی های خودش رو داره و بین طرفین یک نامساوی وجود داره نه مساوی و اگر یکی مثل توبی به خودشیرینی نمیپرداخت... حالا دیگه بایگانز بی بایگانزباید ببینیم ساسکه چی میکنه با این Village گفتن های هاشیراما
شاید مادارا در آینده جنگ رو دوباره بازگو کنه؟آخه چند صفحه کمش بود و اصلا جوتسوهاشونو خوب ندیدیم.
به احتمال زیاد یه سری فلش بک هم در آینده از طرف مادارا داریم.
ساندایمه و یوندایمه الکی اومدن,از اونجایی که اوروچی گفته بود نمیخواد تو جنگ ششرکت کنه دلیلی برای اوردن اینا نداشته !اگرچه که به طور حتمی این 4 تا میرن به میدون نبرد ولی خوب اگه همینطوری برن ایراد بزرگیه چون با اخلاق اوروچیمارو کاملا متفاوته!(معلوم نیست چشه انقدر به ساسکه داره کمک میکنه؟!)
عقیده پاک هاشی رو با این سخنان مادارا مقایسه میکنی ؟!
عجب !دیدیم که چقدر مادارا و هاشی با هم میجنگیدن ولی حس مادارا بیشتر سلطه جویی بود تا کشتن
مادارا این طوری بمب بیجویی ول میداد طرف هاشی قصدش کشتن اون نبوده ؟!
یک صحنه 20 - 30 تا بمب بیجو فرستاد . بعد چطور میگی قصدش سلطه جویی بوده , نه کشتن !؟
ایزونا که به طور حتم ضعیفتر از توبیراما بوده .شاید ایزونا ضعیفتر بوده باشه از توبیراما (که بیشتر میخورد یه لحظه غفلت کرده باشه تا ضعف چون از بچه گی جلوش جنگیده بوده) ولی مادارا چندین تای توبیراماست ولی نرفت که بکشتش و باز هم میرفت جلوی هاشیرامایی که هم سایز خودش بود و اگر دنبال انتقام بود که توبیراما رو بلخره یه جایی خفت میکرد و راهیش میکرد
مخصوصا با تکنیک انتقالی که توبیراما داشت مبارزه با اون کار هر کسی نیست .
اون صحنه هم دیدی که ساسکه اسم نابودی کونوها رو آورد و توبیراما تنها با بالا بردن سطح چاکرا داشت در و دیوار رو خُرد میکرد ! با یک انگشت میخواست جوتسو بزنه که هاشیراما بهش گفت انگشتش رو بیاره پایین.
مطمئن باش توبیراما هم غولیه برای خودش و توی میدان نبرد این رو می بینیم .
فکر کنم از ساندایمه و یوندایمه هم سوالاتی پرسیده بشه .ساندایمه و یوندایمه که فقط اومدن عرض اندام کنن ولی امیدوارم جهت مادارایی داستان رو هم بشنویم از زبان خودش
قصد و نیت اوچیها , مشکلاتی که با سران داشتن و این که چرا در حمله توبی و کیوبی به دهکده حضور نداشتن !
اینا هم یک چیزایی میدونن که احضار شدن![]()
خیلی بعیده این ها برن طرف جنگ من هم متقاعد شدم که قراره اوبیتو مادارا گنجتسو تالک نوجتسو بخورن یعنی اگر کیشی این کار رو بکنه لطف کرده چون نمیتونه یه جنگ خوب بین 2 تا غول رو در طراحی کنه مخش انگار نمیکشه
خب چیزی به اون صورت ثابت نشد ولی بهرحال توبیراما ایزونا رو کشت و این نشان از قدرت برتر داره ولی بحثم این بود که شخصیت ایزونا یکم از خودگذشته نشون میده یعنی ممکنه حالتی هم بوده باشه که میتونسته بی پروا توبی رو بزنه ولی این کار رو نکرده همینطور در مورد مادارا خودش میگه که از جنگیدن با هاشی لذت میبره چون میدونه بمب بیجویی پرت کردن برای هاشیراما حکم کونای پرت کردن رو داره پس چرا دریغ کنه از این کار؟البته حرف من سر این بود که اگر مادارا خیلی اصرار داشت سر مردن توبیراما کارش رو بکسره میکرد بدون هیچ درنگی و اونطور به هاشی نمیگفت که یا بکشش یا...
قضیه کیوبی هم خب مسلمه که چرا چون از خیلی قبل شروع کرده بودن به نقشه ریزی برای وایسادن جلوی کنسول ها و کارهاشون و طبیعتا به دهکده ای که اونها رو دشمن میشناسه اهمیت نمیدادن. حالا خوبه هیچ کاری هم نکردن و اخرش به مردن خودشون رضایت دادن تا اینکه جلوی کارهای اشتباه و ظلم کنسول ها بایستن وگرنه اگر کودتایی حرکتی چیزی هم میکردن که دیگه ولشون نمیکردین![]()
فک نمیکردم این تاپیک زنده باشه ..
دسخوش
والا اینطور که به نظر میاد اوروچیمارو دیگه اهداف قبلیشو دنبال نمیکنه. . یکم عقایدش تغییر کرده ( بزرگ شده )اخلاق اوروچیمارو کاملا متفاوته!(معلوم نیست چشه انقدر به ساسکه داره کمک میکنه؟!)![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)