اين تاپيك مربوط ميشه به دوربينهاي ديجيتال . لطفا سوال خودتونو در تاپيك مربوطه مطرح كنيد .![]()
اين تاپيك مربوط ميشه به دوربينهاي ديجيتال . لطفا سوال خودتونو در تاپيك مربوطه مطرح كنيد .![]()
اها ، يعني مستقيم هست و شار و اينا نميشه فقط از جريان مستقيم استفاده ميكنه درسته ؟..
ممنون
گوشیهای رایج بازار فقط مختصری زوم دیجیتال دارند و زوم اپتیکال ندارند چون اپتیکال نیاز به حرکت عدسی ها دارد
البته چند مدل گوشی هستند که زوم اپتیکال دارن (در حد 3 برابر). ولی خب موبایله دیگه. همین دوربین های دیجیتال هم نصف بیشترشون عکساشون مشکل داره چه برسه به موبایل.
شرمنده ، من اشتباهاً به جای کلمه ی دوربین ، گوشی نوشتم .باید این جوری می نوشتم :
دوربین خوب با زوم اپتیکال بالا تا سقف 500 هزار تومن چی هست ؟
خیلی ممنون
آقا قضیه چیه جدیدا همه به دوربین میگن گوشی؟
نکنه امریکا میخواد فرهنگ خودشو به ما تحمیل کنه؟ مگه سر خلیج فارس ما کم گذاشتیم که جدیدا دارن اسم دوربین هم عوض میکنن؟
نه دوست عزيز ربطي به آمريكا و فرهنگ و اين چيزا نداره . اين دوستاني كه اشتباها به جاي دوربين ميگن گوشي كساني هستن كه صبح تا شب با گوشي موبايل كار مي كنن و اصطلاحا گوشي باز حرفه اي محسوب ميشن . به خاطر همين همه چيز رو شبيه گوشي مي بينن .![]()
Last edited by Samin_System; 19-08-2009 at 18:44.
سلام
دوستان من یه کنون مدل دی 10 گرفتم می خواستم بدونم واقعا این دوربین ضد اب هست می خوام باهاش یه سری عکس از داخل دریا بگیرم
با تشکر از اساتید
بله دوست خوبم اين دوربين هم ضد آب تا عمق 10 متري هم ضد ضربه در صورت افتادن از ارتفاع 1.2 متري و هم ضد يخ زدگي تا دماي 10- درجه هست .
بچه ها ...
لطفاً اگه می شه به من یه دوربین با زوم اپتیکال بالا معرفی کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)