تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 2376 اولاول ... 2713213613673683693703713723733743753814214718711371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

امیر قلعه نویی:
    فراتر از فوتبال ایران بازی کردیم/ باید دیدگاه بازیکنان را تغییر دهیم
    سرمربی تیم فوتبال استقلال بازی تیمش مقابل سپاهان اصفهان را فراتر از فوتبال ایران خواند و تاکید کرد که اگر داور در اعلام پنالتی به سود تیمش اشتباه نمی کرد، آبی پوشان با پیروزی زمین مسابقه را ترک می کردند.
    به گزارش خبرنگار مهر، امیرقلعه نویی در دفاع از عملکرد تیمش در دیدار مقابل سپاهان اصفهان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: استقلال در مصاف با سپاهان در بعد فنی یکی از بهترین بازیهای خود را به نمایش گذاشت. تا جائیکه سرمربی تیم سپاهان در پایان مسابقه تاکید کرد بازی تیمش مقابل استقلال یکی از سطح بالاترین مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور، حتی فراتر از فوتبال ایران بوده است.

وی با تاکید بر این نکته که "اینکه تیم گل نزد متفاوت با این است که بگوییم خوب بازی نکرده است"، افزود: ما در مصاف با تیم سپاهان خوب بازی کردیم و به حریف فرصت گلزنی ندادیم . تیم سپاهان در این بازی کمترین فشار را روی دروازه ما وارد آورد و این نشان می دهد که تیم استقلال در بعد فنی عملکردی قابل قبول داشته است.

سرمربی تیم فوتبال استقلال ادامه داد: من قبول دارم که تیم استقلال مشکل گلزنی دارد اما این برایم پذیرفتنی نیست که بگویید استقلال بد بازی می کند. امروز استقلال روز خوبش نبود به ویژه در نیمه اول. اما در نیمه دوم به واسطه شناختی که از تیم سپاهان پیدا کردیم متفاوت از 45 دقیقه اول ظاهر شدیم، چندین موقعیت گلزنی به دست آوردیم که تنها در یک مورد به نتیجه رسید.

قلعه نویی با اذعان به اینکه تیمی که موقعیت گلزنی دارد، پس خوب بازی کرده است، به این نتیجه رسید که استقلال حداقل در نیمه دوم مقابل سپاهان عملکرد ایده ال داشته است اما در نهایت پذیرفت که آبی پوشان در نتیجه گیری خوب نبوده اند.

وی در خصوص دلایل اعمال تغییرات در ترکیب اصلی تیم فوتبال استقلال گفت: در این بازی تقی پور را به علت مصدومیت در اختیار نداشتیم و ناچار شدیم از وجود شکوری در ترکیب اصلی استفاده کنیم. شکوری در این بازی خوب بود به ویژه در نیمه دوم که کم اشتباه و در خدمت تیم بازی کرد. در این بازی منیعی را نیز در ترکیب اصلی گذاشتیم که از توانایی فنی اش در ارسال از جناحین استفاده کنیم. میثم تا زمانی که در زمین بود توانست تا اندازه ای در انجام وظایف محوله موفق باشد اما در نیمه دوم با ورود امیرآبادی در این زمینه بهتر عمل کردیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به نفوذهای مدافعان تیم فوتبال استقلال به قلب دفاع تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: تیم سپاهان دراین بازی با روش 1-3-2-4 بازی می کرد. سیستم بازی سپاهان به گونه ای بود که فشار کمتری روی مدافعان یارگیر ما می آمد و آنها می توانستند با فراغ بال بیشتر در حملات شرکت کنند به ویژه در زمان ضربات ایستگاهی که تیم سپاهان در دفاع فشرده بود.

قلعه نویی در خصوص عملکرد محسن ترکی، داور بازی استقلال - سپاهان گفت: امیدوارم اشتباه کرده باشم اما فکر می کنم محسن ترکی در این بازی یک ضربه پنالتی برای تیم ما نگرفت. با توجه به اینکه به صحنه خیلی نزدیک بودم اطمینان دارم که مدافع تیم فوتبال سپاهان به روی فرهاد مجیدی مرتکب خطای پنالتی شد. این گونه اشتباهات بر روند بازی تاثیرگذار است و سرنوشت مسابقه را تغییر می دهد و اگر داور به سود استقلال اعلام پنالتی می کرد شاید در پایان نتیجه ای غیر از تساوی یک بریک رقم می خورد.

وی یادآور شد: تیم ما در فصل گذشته شکست های زیادی را متحمل شد که در باور بازیکنان تاثیر گذاشته است. باید دیدگاه آنها را تغییر دهیم و به آنها بقبولانیم که در تیمی بازی می کنند که پرافتخارترین تیم آسیاست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

نظری جویباری:
    داور پنالتی ما را نگرفت / به قهرمانی استقلال اطمینان دارم
    سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: داور از اعلام پنالتی به سود تیم فوتبال استقلال خودداری کرد و اگر این اشتباه را مرتکب نمی شد می توانستیم با برتری زمین مسابقه را ترک کنیم.
    به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران پس از دیدار تیمش مقابل سپاهان اصفهان با بیان این مطلب افزود: مسابقات لیگ برتر هفته های آغازین خود را می گذراند و تیم ها هنوز به هماهنگی کامل نرسیده اند. استقلال هم از این قائده مستثنی نیست و ناهماهنگی در بعضی خطوط به چشم می خورد. البته جای هیچ نگرانی نیست و درهفته های آینده این مشکلات نیز برطرف خواهد شد.

وی در ادامه از استحقاق تیم فوتبال استقلال برای کسب برتری مقابل سپاهان یاد کرد و گفت: تیم ما در نیمه اول خوب بازی نکرد اما در نیمه دوم بهتر ظاهر شد و چندین شانس گلزنی به دست آورد. شاید کمترین استحقاق ما در این بازی زدن گل تساوی بود که خیلی دیر رقم خورد. شاید اگر داور در اعلام ضربه پنالتی به سود استقلال اشتباه نمی کرد در پایان برتری از آن تیم ما می شد.

نظری جویباری خاطر نشان کرد: به توانایی تیم فوتبال استقلال ایمان دارم و مطمئنم که در پایان مسابقات لیگ برتر عنوان قهرمانی را از آن خود خواهد کرد. استقلال در این هفته های ابتدایی لیگ در زمینه فنی یکی از بهترین تیم ها بوده است که فارغ از نتایج رقم خورده بهترین بازی ها را ارائه کرده است.

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص برخورد مربیان تیم فوتبال استقلال پس از چشم پوشی داور از اعلام پنالتی به سود این تیم گفت: فشار روی کادر فنی زیاد است و در شرایطی که داور مرتکب اشتباه می شود بی اختیار از خود واکنش نشان می دهند. در این بازی هم داور خطای پنالتی صددرصد مدافع تیم سپاهان را ندید که باعث شد مربیان استقلال اعتراض کنند اما اعتراضی معقول و نه غیر منطقی.

تیم فوتبال استقلال تهران در چارچوب هفته سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور، روز گذشته به دیدار سپاهان رفت و با نتیجه تساوی یک بریک برابر این تیم متوقف شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سرمربی تیم فوتبال سپاهان:
    باید در نیمه اول کار استقلال را تمام می کردیم / شرایط سختی را پشت سرگذاشتیم
    انگین فیرات مدعی شد اگر تیم فوتبال سپاهان در نیمه اول گل دوم را هم وارد دروازه استقلال می کرد، می توانست در پایان با برتری زمین مسابقه را ترک کند.
    به گزارش خبرنگار مهر، سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان پس از تساوی یک بریک تیمش مقابل استقلال تهران با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس مجموعه ورزشی آزادی تهران افزود: پیش از اینکه بخواهم در خصوص بازی نکاتی را بیان کنم، تمایل دارم یکسری اطلاعات از تیم سپاهان را در اختیار شما (خبرنگاران) بگذارم. در ایران چون تیم های پرسپولیس و استقلال بیشترین طرفدار را دارند، روزنامه ها توجه زیادی به آنها از خود نشان می دهند. این امر طبیعی است و در تمام دنیا به چشم می خورد. به همین خاطر برخورد لازم دانستم تا در مورد روند آماده سازی و شرایط تیم سپاهان مطالبی را بیان کنم.

وی ادامه داد: تاکنون یکی از سخت ترین دوره های کاری خود را در تیم سپاهان گذرانده ام. در وهله اول سپاهان باید در شرایطی کار خود را آغاز می کرد که پنج بازیکن در اردوی تیم ملی داشت. این بازیکنان از ابتدای دوره آماده سازی با ما نبودند و نتوانستند آنطور که باید و شاید کنار تیم تمرین کنند. علاوه بر این، پنج بازیکن هم در اردوی تیم جوانان داشتیم که به جهت تداخل در زمان اردوی آماده سازی این تیم ناچار شدیم از همراهی آنها با تیم سپاهان در اردوی همدان چشم پوشی کنیم. این بازیکنان در حال حاضر هم در اردوی تیم جوانان هستند و نمی توانستیم از وجودشان در بازی با استقلال استفاده کنیم.

انگین فیرات ادامه داد: پس از بازی با پاس همدان نیز 3 بازیکن تیم ما به اردوی تیم ملی برای بازیهای غرب آسیا دعوت شدند و تا 48 ساعت قبل از بازی آنها را به همراه نداشتیم. علاوه بر این پنج بازیکن تیم سپاهان نیز آسیب دیده بودند و کادر بازیکنان ما اتوماتیک وار برای بازی مقابل استقلال تشکیل شد. آماده شدن تیم سپاهان برای بازی مقابل استقلال برای من یک اتفاق غافلگیر کننده بود.

وی با اشاره به اینکه بازی سپاهان مقابل استقلال تهران فراتر از سطح فوتبال ایران بوده است، افزود: سطح کیفی بازی دو تیم استقلال و سپاهان بسیار بالا بود. دو تیم سرعتی و جنگنده ظاهر شدند و به خوبی جنگیدند و تماشاگران از نمایش آنها به خوبی لذت بردند.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان با اشاره به روش بازی تیم فوتبال استقلال گفت: تیم استقلال یکی از معدود تیم هایی است که با 3 دفاع بازی می کند. برای عبور از سد دفاعی این تیم باید از دو مهاجم در طرفین تک مهاجم اصلی تیم استفاده می کردیم. در نیمه اول توانستیم نمایش خوبی مقابل استقلال داشته باشیم و حتی به گل برتری دست یابیم. چند شانس مسلم گلزنی نیز به دست آوردیم که با بدشانسی از دست دادیم . شاید اگر می توانستیم گل دوم را هم وارد دروازه استقلال کنیم برتری در پایان از آن سپاهان می شد.

انگین فیرات خاطرنشان کرد: متاسفانه در نیمه دوم ورق به سود استقلال برگشت و این تیم بهتر از تیم ما بازی کرد. فکر می کنم مهمترین عامل در افت تیم سپاهان خستگی بازیکنان به ویژه بازیکنان ملی پوش ما که در هفت روز گذشته چهار بازی سنگین را پشت سرگذاشته بودند. در این بازی ما بنگر را خسته و آسیب دیده در اختیار داشتیم و با تزریق چهار آمپول او را آماده حضور در میدان کردیم. او در ادامه در فشار زیاد مسابقه نتوانست ادامه دهد و جای خود را به عزیززاده داد.

وی تشویق هواداران تیم فوتبال استقلال را در برتری نیمه دوم این تیم تاثیرگذار خواند و در خصوص عملکرد داور این بازی گفت: زیاد تمایل ندارم در مورد داوری اظهارنظر کنم. زمانی هم که بازی تمام شد، با این فکر که بازی جوانمردانه به اتمام رسیده است با داور دست دادم و به او خسته نباشید گفتم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان که حضور بازیکنانش در اردوی تیم ملی را در ناکامی این تیم تاثیرگذار خوانده بود در پاسخ به این سئوال که "با شرایط راضی به همراهی بازیکنان خود با این تیم هستید؟"، گفت: تیم سپاهان و کادر مربیانش بسیار خوشحالند از اینکه بازیکنان شان به اردوی تیم ملی ملحق می شوند. از دید ما مهمترین تیم در ایران تیم ملی است که متشکل از همه تیم هاست. ما بدون شک حمایتی کامل از تیم ملی خواهیم داشت و هیچ ناراحتی از بابت حضور بازیکنان خود در اردوی تیم ملی نداریم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پیروز قربانی:
    باید سپاهان را شکست می دادیم / ای کاش من گل نمی زدم
    مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: به دنبال شکست برابر پگاه گیلان برای ماندن در رده های بالای جدول باید سپاهان را شکست می دادیم.
    به گزارش خبرنگار مهر، پیروز قربانی پس از تساوی یک بریک تیمش مقابل سپاهان اصفهان با بیان این مطلب افزود: تیم ما در این بازی به خصوص در نیمه اول آنطور که باید و شاید خوب کار نکرد. مقابل این همه تماشاگر نتیجه تساوی مقابل سپاهان برای ما نتیجه خوبی نیست. باید پس از شکست برابر پگاه گیلان از سد سپاهان عبور می کردیم.

وی در خصوص ناهماهنگی بازیکنان میانی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: بازیکنان خط میانی ما تا اندازه ای نا هماهنگ بودند. در این بازی فشار زیادی روی آنها بود اما توانستند در نیمه دوم از زیر این فشار خارج شوند. مطمئنا هرچه از زمان آغاز مسابقات لیگ بگذرد، بازیکنان استقلال به ویژه هافبک های تیم هماهنگ تر می شوند و می توانند بیش از پیش در خدمت تیم باشند.

مدافع تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: در مصاف با تیم سپاهان نتوانستیم شروع خوبی داشته باشیم اما توانستیم در نیمه دوم روند بازی را تغییر دهیم. شاید اگر از فرصت های گلزنی خود به خوبی بهره می بردیم در پایان با برتری زمین مسابقه را ترک می کردیم.

وی در پاسخ به اظهارات بازیکنان تیم فوتبال سپاهان که خود را مستحق برتری مقابل استقلال می دانستند، گفت: قبول دارم که در نیمه اول خوب بازی نکردیم اما در نیمه بطور کامل نسبت به تیم سپاهان برتر بودیم. متاسفانه عملکرد ما باعث می شود که بازیکنان تیم مقابل این طور در مورد تیم استقلال اظهارنظر کنند.

قربانی در خصوص ناکامی مهاجمان استقلال در سه بازی گذشته گفت: با توجه به ناکامی مهاجمان استقلال در دیدارهای اخیر فشار زیادی روی آنهاست. با اینکه به خوبی از سوی هافبک ها تغذیه می شود اما با بدشانسی به گل نمی رسند. البته تفاوتی نمی کند که من گل بزنم یا مهاجمان. مهم نتیجه تیم است که امیدوارم همیشه به سود ما رقم بخورد. در این بازی هم ای کاش من گل نمی زدم، دیگر بازیکنان گلزنی می کردند و استقلال می توانست برنده از زمین خارج شود.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

میخوای امیر حسین یه گل به خودشون بزنه به پاس جواب به لطف هوادارا تو این چند سال! لول

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

تیم ما در فصل گذشته شکست های زیادی را متحمل شد که در باور بازیکنان تاثیر گذاشته است. باید دیدگاه آنها را تغییر دهیم و به آنها بقبولانیم که در تیمی بازی می کنند که پرافتخارترین تیم آسیاست.
    خدائیش اگه بازیکنا این باور رو بدست بیارن، دیگه هیچکی جلودارشون نیست.. اون موقست که میتونیم افتخار کنیم طرفدار بهترین تیم ایران و آسیا هستیم.. البته الآنش هم این افتخار رو میکنیم..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مجتبی جباری:
    سعی می کنم در آینده بهتر از این بازی کنم
    هافبک تیم فوتبال استقلال تهران با ابراز نارضایتی از عملکرد خود در بازی مقابل سپاهان گفت که در بازیهای آینده به مراتب بهتر از این عمل خواهد کرد.
    به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی جباری در پایان بازی استقلال - سپاهان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: نمی دانم چرا تیم ما نتوانست در نیمه اول نمایش خوبی مقابل سپاهان داشته باشد. ما بد بازی می کردیم و سپاهان از فرصت های خود به خوبی بهره برد و با یک گل پیش افتاد. در نیمه دوم به مراتب بهتر از نیمه اول بازی کردیم که حاصل آن زدن یک گل و تغییر نتیجه مسابقه بود.

وی در خصوص دلایل بازی باز تیم فوتبال استقلال مقابل سپاهان به ویژه در نیمه اول گفت: سیستم و روش بازی ما به گونه ای نبود که تیم سپاهان به راحتی به عمق دروازه مان نزدیک شود البته یکسری ضعف و اشتباه داشتیم که در بین دو نیمه از سوی مربیان به بازیکنان گوشزد شد و با تقسیم فضا توانستیم به مراتب بهتر از نیمه اول بازی کنیم و به سپاهان نیز کمتر فرصت نفوذ دادیم.

هافبک تیم فوتبال استقلال در خصوص ضعف گلزنی مهاجمان این تیم گفت: در ابتدای مسابقات لیگ هستیم و طبیعی است که بازیکنان آنطور که باید و شاید با هم هماهنگ نباشند. بدون شک تیم در هفته های آینده به انسجام لازم می رسد. ما مشکل گلزنی داریم اما در ادامه مسابقات برطرف می شود. قطعا اتفاقات فصل گذشته تکرار نمی شود و استقلال را متفاوت از قبل خواهید دید.

جباری که نتوانست در بازی استقلال - سپاهان نمایشی درخشان داشته باشد، در خصوص عملکرد نه چندان قابل قبول خود در این بازی گفت: متاسفانه شرایط مناسبی ندارم و هنوز نتوانسته ام آنطور که خودم می خواهم برای استقلال بازی کنم. سعی می کنم در ادامه مسابقات لیگ برتر جبران کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

10

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گل پیروز قربانی در بازی دیروز

اینم لینک مستقیم گل پیروز قربانی که مریم گذاشته
    کد:
    Last edited by M_Abieteh; 18-08-2008 at 12:40.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

مریم جان.. ممنون از خبرهایی که گذاشتی.. دست گلت درد نکنه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اینم لینک مستقیم گل پیروز قربانی که مریم گذاشته بود :
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •