من که اصلا نمیرم ورزشگاه چه استیلی چه قطبی چه دنیزلی.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
من که اصلا نمیرم ورزشگاه چه استیلی چه قطبی چه دنیزلی.
ااااااااااااا اونوقت چرا ؟من که اصلا نمیرم ورزشگاه چه استیلی چه قطبی چه دنیزلی.![]()
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا): مدافع سابق تيم فوتبال راه آهن تهران که با عقد قراردادي دو ساله به تيم پرسپوليس تهران پيوست ، گفت : به آرزويم رسيدم و سفيد امضاء کردم.
به گزارش ايرنا ، "عليرضا محمد" مدافع منتخب ليگ برتر و مدافع سابق تيم راه آهن تهران روز سه شنبه در گفت و گويي با سايت رسمي اينترنتي باشگاه پرسپوليس در خصوص حضورش در ترکيب تيم پرسپوليس تهران اظهار داشت : تيم پرسپوليس را از بچگي دوست داشتم و تمام ديدارهاي اين تيم را در ورزشگاه از نزديک مي ديدم.
آرزو و عشق و علاقه من ، پوشيدن پيراهن تيم پرسپوليس بود و از بازي تمام بازيکنان اين تيم لذت مي بردم و به همين خاطر شرايطي پيش آمد که به تيم محبوبم بپيوندم.
اين بازيکن در مورد قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس گفت : من قول حضور در تيم محبوبم را داده بودم و قبل از تعطيلات با "حبيب کاشاني" مديرعامل باشگاه پرسپوليس دست يا علي دادم و به خاطر حضور وي ، هواداران پرشور و عشق به پرسپوليس به قولم وفا کردم.
عليرضا محمد در مورد اينکه چرا با تيم پرسپوليس قرارداد سفيد امضاء کرده است ، گفت :
براي من فرقي نمي کند ، مهم اين است که من به آرزويم رسيدم و به همين خاطر قرارداد سفيد امضاء کردم تا دينم را به تيم مورد علاقه ام ادا کنم.
وي اضافه کرد : من در تيمهاي فجر سپاه پاسداران تهران ، پيکان ، شهاب زنجان و راه آهن تهران بازي کرده ام و اينک در خدمت تيم پرسپوليس هستم. در ضمن از تيم هاي استقلال اهواز ، پيکان تهران ، سايپا کرج ، استقلال تهران ، سپاهان اصفهان و يک تيم عربي پيشنهادهايي داشتم.
بازيکن جديد تيم پرسپوليس تهران با اشاره به اينکه پست تخصصي اش دفاع چپ و راست است ، در باره فصل قبل گفت : فصل قبل براي من خيلي خوب و مطلوب بود چرا که بازيکن منتخب اين پست معرفي شدم و اکنون مي خواهم با تلاش مضاعف در بهترين شرايط در تيم محبوبم بازي کنم.
ایول به این میگن پرسپولیسی اصیل
استیلی دقیقه 96 سرمربی شد !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميدوارم سرنوشت صمد مرفاوي در انتظار حميد استيلي نباشه
نه ....به نظر من حمید استیلی کارش را خوب بلده...چیزی که عامل ایجاد جو متضاد شده ...تقابل اون با قطبی هست
حمید کجا صمد کجا؟
کلا سابقه و سیر تکامل حمید میگه ...موفقیت دور از انتظار نیست....
اما اون چیزی که خیلی مهم هست محبوبیت نزد هواداران هست
چون وقت تلف کردن و حرص خوردنه.
منم حقیقتش زیاد هیجان برام خوب نیست.
تنها نقطه مثبتی که هست اینه که با سرمربی شدن استیلی دیگه تو تیم موش دوونده نمیشه چون خودش به آرزوش رسیده و لازم نیست زیرآب کسیو بزنه.هر چند بعید نیست همین بازیکنایی که باشون هماهنگ میکرد برای کله پا کردن بقیه مربیا خودشو کله پا کنن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)